Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tähti(silmä) on luotu!

Olen löytänyt ihan vahingossa yhden uuden mascarasuosikin. En ole vielä varma, mille palkintosijalle tämä asettuu, mutta olen kuitenkin varma siitä, että palkintopallilla on tälle paikka.
Kyseessä on Chanelin minua töissä jo useamman kuukauden palvellut mascara, jonka hautajaisia vietin juuri.
Olin tehnyt aiemmin tuttavuutta Chanelin Inimitable Waterproof Mascaran kanssa ja meidän suhteestamme löytyykin varsin positiivinen postaus muutaman vuoden takaa (ajalta, jolloin ripseni olivat vielä nysät eivätkä olleet tavanneet NeuLashia). 
Tämä uusi mascarataistelujen kärkikahinoihin päässyt Chanelin mascara on Inimitable Intense, joka lupaa vieläkin enemmän näyttävyyttä (kuten jo nimi ”Intense” saattaakin fiksumpien korviin lupailla) antaen ripsille paitsi tuuheutta ja pituutta, myös taivutusta ja erottelua. Eli siis aivan kaikkea mahdollista. 
Ja sanoisinkin, että aikalailla kaikkea mahdollista se minun ripsilleni toikin.
Mascarassa on ensinnäkin aivan loistava harja. Kuminen/muovinen/whatsoever harja nappaa kelkkaansa hyvin mascaramassaa, muttei silti tuo sitä ripsiin kerralla liikaa.

 Ripset saavat mascaran kanssa väriä tyvestä latvaan kunnolla ja lisäpituutta ja tuuheutta todellakin tulee, mutta mikään ei tapahdu erottelevuuden kustannuksella.
Katsokaa nyt vaikka itse, mikä loistava tuuheutus ja runsaus, mutta kuinka siisteiksi ripset silti jäävät. Ja tämä mascara oli kuvienottohetkellä ollut minulla jo useamman kuukauden verran käytössä!
Minut tämä ihanuus on vakuuttanut niin hyvin että jopa harkitsin, josko ostaisin toisen samanlaisen itselleni.
Jos siis tahtoo runsasta ja näyttävää jälkeä, mutta samalla kuitenkin sistiä lopputulosta, kehoita vilpittömästi kurkistamaan Chanelin hyllyn ja tutustumaan Inimitable Intense Mascaraan. 
Minulla ei valitettavasti ole tarkkaa mielikuvaa mascaran maahinnasta, mutta meillä tax freessä mascara kustantaa muistaakseni hieman alle 25 euroa, joten arvelisin maahinnan olevan n. 35 euron paikkeilla.

 Muita Inimitable Intensen kanssa tuttavuutta tehneitä? Onko joku muu vakuuttunut tästä tähtisilmien luojasta?

Kommentit (19)

 1. Anonyymi

  Moro,
  Tekee kyllä loistavan vaikutuksen tuo mascara 🙂
  Tiedätkö lähteekö tää helposti leviimään vuotavissa silmissä? vai kannattaako samatien hommata vedenkestävä versio?

  t.jaana

 2. Anonyymi

  Miten laitat alaripsiin värin ku ne on niin siistin näköiset? Itse jos yritän laittaa niin on kyllä koko silmän alus musta..

 3. Anonyymi

  Tämä on ehdottomasti parhaita ripsivärejä mitä on myynnissä.Pysyy hyvin mutta lähtee myös helposti pois ilman erillisiä aineita.Niitä harvoja ripsivärejä mitä olen ostanut ensimmäisen kokeilun jälkeen uudestaan, useimmista ripsiväreistä riittää yksi kokeilu ja aika monet on lentäneet roskiin ensimmäisen päivän jälkeen.

 4. Adeno

  Ei sovi minulle tuollainen harja. Ihan painajainen. Minulla niitä ripsiä on, joten tuollaisen harvahampaan läpi menee joka välistä monta ripsikarvaa ja lopputulos on sellaisia tönkköjä yhteenliimautuneita ripsikimppuja. Ihan hirveä. Ei sitä saa edes kuivattua niin, että väriä ei tulisi liikaa. Kun harjaksia ei ole tarpeeksi, niin niitä ei ole tarpeeksi. Paras harja on sellainen ihan perinteinen, jossa on tuuheat harjakset.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *