Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tahritut huulet

Sain IsaDoralta kokeiluuni hyvin mielenkiintoisen huuliuutuuden: Color Chock  Glossy Lip Stainin.
Huulikiillot, huulipunat sekä huulilakat on kaikki jo nähty, mutta koska elämme monitoimituotteiden aikakautta, kannattaa ne kaikki tietenkin yhdistää yhdeksi tuotteeksi ja rynnätä sen kanssa markkinoille. Ja juuri näin IsaDora on tehnyt.
Glossy Lip Stain yhdistää siis kolmen tuotteen ominaisuudet olemalla samaan aikaan pigmenttinsä puolesta huulipuna, kiiltonsa puolesta huulikiilto ja kestävyytensä puolesta huulilakka.
Sain tuotteen kokeiltavakseni sen oranssinpunaisessa sävyssä  48 Chic Coral, joka ei minusta ole mitenkään erityisen koralli vaan enemmänkin vain tosiaan voimakas oranssinpunainen, mutta ihana sävy silti. Ja toisaalta olen oppinut kosmetiikkamyyjänä korallin olevan sävynä ehkä yhtä mielipiteitä jakava käsite kuin jumalan olemassaolon, joten tästä ei voi lähteä kiistelemäänkään.
Tarkalla applikaattorilla varustettu runsaspigmenttinen huulituote levittyi huulille ihanasti ja tasaisesti ollen tunnultaan hieman kuin Max Factorin klassinen Lip Finity -huulimaali sillä erotuksella, ettei tämä kuivunut huulilla yhtä kuivaksi vaan jätti huulet kiiltävän mehukkaiksi ja täyteläisen näköiseksi ilman, että tämän päälle oli lisättävä mitään erityistä kosteutustuotetta (kuten Lip Finityn kanssa on tehtävä). Huulet eivät tuntuneet samalla lailla tahmaisilta kuin monien klähmäisempien huulikiiltojen kanssa, mutta hieman yhteennappaavilta kuitenkin, mikäli niitä alkoi yhteen akvaariokalan lailla puristelemaan. Lopputulos tuntui kuitenkin varsin miellyttävältä ja huulet olivat kosteutetun oloiset.
Kestävyydeltään huulille helposti ohuena fliminä levittyvä tuote oli huippuluokkaa. Huulimeikin pinta pysyi upean kiiltävänä ja kauniina niin kauan, kunnes huulia meni itse työntelemään jonnekin, kuten esimerkiksi kahvikupin reunaan. Siihen huulimeikkiä kyllä tarttui, vaikkakin sitä yhä sen jälkeen jäikin vielä huuliin kunnolla. Myöskään pussailunkestävää tämä huulituote ei ole.
Ihan täydellisen pysyvä tuote ei kuitenkaan kaikella tapaa ollut. Yleensä huulimeikit eivät kovin helposti lähde minun nuorilla ja tupakoimattomuuden mutristelemattomilla huulillani karkailemaan, mutta tämä kyllä lähti hieman. Tämän kanssa olisikin siis lienee ollut syytä käyttää rajauskynää stoppaamassa karkailua.
Koska kyseessä kuitenkin oli Lip Stain, oli tämän kestävyydessä erityisjippo. Sen jälkeen, kun itse huulimeikkimassa on kulunut huulten pinnalta pois, jäivät huulet senkin jälkeen vielä hieman sävytetyiksi. Lukuunottamatta pientä kiillon karkailua oli tämä siis loistava huulimeikkituote niihin hetkiin, kun huulimeikin todellakin tahtoo kestävän, mutta sen ei tahdo tuntuvan huulilla kuivalta.
Voimakkaita punaisia huulimeikkisävyjä rakastavana tytönhupakkona ihastuin sävyyn tietysti kovasti.  Tämähän on juuri niitä sävyjä, jotka taikovat tylsästä ja muuten vähäisellä vaivalla tehdystä kevyestä meikistä heti astetta freesimmän ja pirtsakamman. Kuinka helppo ja nopea tapa pikaiseen faceliftingiin niinä aamuina, kun peilistä katsoo väsynyt pikkupeikko!
IsaDoran Glossy Lip Staineja on saatavilla viidessä sävyssä ja sillä on hintaa 13,90 euroa, mikä on minusta erittäin edullinen hinta tällaiselle tuotteelle.
Joko te olette kokeilleet Glossy Lip Stainia? Tekisikö mieli? Tykkäättekö ylipäätänsä piristää meikkiänne voimakkaalla ja pirtsakalla huulimeikin sävyllä?

Kommentit (12)

 1. Iluna

  Sain tämän samaisen värin blogin kautta testiin,ja kävin itse ostamassa toisen kun ihastuin laatuun niin kovasti. Eli ihana on! Ja kirkkaalla värillä on piristetty jo useampaa zombipäivää..:D

  • virve

   Ehdoton zombipäivän piristys! 🙂

 2. Anonyymi

  Hei oikeesti 14 euroa neljästä millistä tuotetta? Huh.

  • virve

   Koska tuote pysyy pidempään kuin normaali huulikiilto, on se riittoisuudeltaan huomattavasti "tavallista" 4 ml sisältävää huulikiiltoa riittoisampi. Siinä missä normaalia huulikiiltoa levittelisi neljä kertaa päivässä, riittää tätä kaksi kertaa. 🙂 Eli sanoisin tämän kestävän pidempään kuin esim. Lumenen 6 ml sisältävä huulikiilto (hinta n. 9,90€). 🙂

  • Olivia

   Laatu myös maksaa ! Ei ne halvat punakiilto-mitkälie pysy tai näytä edes hyvältä. 😀

  • Juille

   Sain myös testiin saman tuotteen fuksianvärisenä, ja tykkäsin kovasti. 🙂 Sanoisin samaa kuin Virve, hinta-laatu -suhde on oikein hyvä. Verrattuna esim. huulikiiltoon tätä tarvitsee laittaa huulille vähän ja harvoin. Siis tuo 4ml tulee kestämään melkoisen kauan. 🙂 Lisäksi huulituotteet eivät kestä ikuisesti, kovin montaa kuukauttaa ei avattuja tuotteita tule käytettyä, joten kovin isoista hylsyistä menee ikävä kyllä tuotetta hukkaan.

 3. Anonyymi

  Wau, ärtsyt huulet, aika magee syksyn harmaassa ilmassa. Mä oon varmaan siitä outo, että en juurikaan ostele meikkejä -mulle riittää varsin hyvin tää netin kautta fiilistely ja livbox 🙂

  • virve

   Joskus vähemmän on enemmän eikä kaikkea ihanaa tosiaan tarvitse omistaa. 🙂

 4. Kuuku

  Hei! Sattuisko sulla olemaan vinkkiä hyästä huultenrajauskynästä joka sopisi tämmöisen sävyn kaveriksi? Saa olla markettituote tai selektiivinen, mutta halpa vaihtoehto olisi tietty kiva 🙂 Mulla on useita samantyyppisiä huulipunia, mutta en ole löytänyt sopivaa kynää, edes myyjän avustuksella. Ehkä pitää mennä vielä isompaan tavarataloon katsomaan…. Ja tekisi kyllä kovasti mieli kokeilla tämmöstä, mutta en tiedä missä Saksassa myydään Isadoraa. Pitää varmaan googettaa, luulisi jostain löytyvän…

  PIti vielä kommentoida tota vanhaaa hiekkalakkapostausta että törmäsin ihan samana päivinä täällä paikallisessa drugstoressa niiden oman merkin hiekkalakkoihin ja ostin pari kivaa, on hauskoja. Pakko vinkata että jos ikinä matkustat Saksaan, kannattaa mennä ostamaan DM-ketjusta niiden oman p2-merkin kynsilakkoja. En ole törmännyt mihinkään kynsilakkaan joka kestäisi yhtä hyvin, kestää paremmin kuin esim. OPI jota ennen pidin laadukkaimpana ja kestävimpänä lakkana. Ihan mieletön löytö on ollut tuo merkki, en enää osta mitään muita kynsilakkoja. Ja hintaa pullolla on 1,5 – 2e…

  • virve

   Ihan suoriltakäsin ei valitettavasti tule mitään mieleen, mutta muistelisin, että Make Up Storen valikoimista on ainakin löytynyt tämän tyyppistä rajausta…?

   Kiitos lakkavinkistä, Saksan reissua sitten vaan odotellessa! 🙂

 5. Anonyymi

  Nätti väri, vaikka tuote itsessään on itselleni yhdentekevä. Mutta nuo kuvat.. alkaako ne menemään jo hieman yliampuviksi? Mielestäni yksi nätti kasvokuva edestä kertoo jo kaiken, lähikuvien ei tarvitsisi olla ihan NIIN läheltä, vaikka kuvattava kaunis onkin. Se suu auki kuva on mielestäni sopivampi kotialbumiin, ja joskus vähemmän on enemmän.

  • virve

   Tämä on niin mielipideasia eikä tässä vaan valitettavasti voi miellyttää kaikkia, pahoittelen. :/ Aina joku tahtoo enemmän ja joku vähemmän kuvia ja itse ainakin tuotearvosteluja lukiessani arvostan sitä, että näen tuotteen oikeasti kunnolla käytössä. Mutta tosiaan täysin makuasia siinä missä sekin, onko viili hyvää vai ei. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *