Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tahraton maine?

Mainitsin joku aika sitten erään deodorantteja käsitelleen postaukseni yhteydessä Clarinsin tahraamattomasta Roll-On antiperspirantista.
Demostroin tuotteen tahraamattomuutta välillä asiakkaille rullailemalla sitä ihan suoraan paidalleni. Ei tahran tahraa, vaikka mustaankin vaatteeseen suoraan rullailisi. Uskomatonta!

Tuotteen tahraamattomuus on vakuuttanut minut täysin, joten päätin hankkia tuotteen laivalta itselleni kokeiluun. Tahdoin nimittäin myös tietää, millaiseksi tuote osoittautuisi käytössä.

Täytyy sanoa, että hyvältä tämä on todellakin vaikuttanut! Tahraamattomuus oli minulle jo ennestään itsestäänselvyys, mutta myös muut ominaisuudet vakuuttivat minut. Tuoksu on miellyttävän mieto ja pehmeä ja tämä myös pitää hyvin, joten en voi kun todeta, että tämä on aivan loistava antiperspirantti tahrakammoisille.

Onko joku muu kokeilut tämän?

Laivalta tarttui mukaani myös yksi tuoksulinjan deodorantti. Siinä missä vartalovoide on mukava tapa kantaa ihollaan tuoksua, on myös deodorantti sellainen.

Versacen Bright Crystal ei ole hajuvetenä sellainen, että tahtoisin sitä itselläni käyttää (vaikka tuoksu mukava onkin), mutta dödönä tykkäsin tästä kovasti. Deodorantissa tuoksu tulee esiin selkeästi, muttei lehahtele kainaloista ympäriinsä kuitenkaan.

Tämä on tosiaan vain deodorantti eikä antiperspirantti, mutta riitti omille kainaloilleni tavallisena päivänä yllättävän hyvin. Jos hikoilua oli kuitenkin luvassa helteen tai muun syyn vuoksi enemmänkin, ei tämä täysin riittänyt.

Tuote oli stick-muodossa, mutta sticki oli läpinäkyvä eikä tahrannut vaatteita. Oikein loistava tuote siis ja ehdotonta plussaa ihanasta vaaleanpunaisesta pakkauksesta, jonka perusteella lähinnä itsekin tähän lankesin..

Onko Bright Crystalin dödö käytössä jollakin muullakin?

Ja miten muuten on, käytättekö te yleensä antiperspirantteja vai deodorantteja?

Kommentit (23)

 1. Anonyymi

  Voi ei!
  Olin jo onnellinen kun päätin pidättäytyä kaikesta shoppailusta. Nyt on pakko lähteä kauppaan 😉
  Olen nimittäin sen sortin nainen jolla on aina vaatteet ihan dödössä. Olen myös todella hajamielinen, niin usein huomaan hilluvani julkisilla paikoille "tiikeriviirut" molemmissa kyljissä. Tuo clarins lähtee heti huomenna kaupasta mukaan!! Kuulostaa taivaan lahjalta tämmöiselle tyypille! Kiitoskiitoskiitos!!!

  ainiin…ja tähän asti olen käyttänyt dkny:n be delicious antiperspiranttia. Pidän tuoksusta ja pitää hajut loitolla, mutta tahraa eikä mielestäni estä hikoilua juuri ollenkaan; hikiläiskät ovat aina läsnä jos on yhtään lämpimämpi keli tms.

 2. ihateearlymornings

  Itse käytin pitkään Clarinsin roll-on deodoranttia ennen kuin siirryin Biothermin deo-pure deodoranttiin. Molemmat ovat hyviä tuotteita, eivät petä ja tuoksuvat hyvälle!

 3. Outoja ilmiöitä – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Tässä postauksessa tarkempia kommentteja kyseisestä deodorantista. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *