Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Taas se tuli ja yllätti

Olen viimeaikoina tehnyt paljon tuttavuutta erään minut jo useampaan otteeseen yllättäneen halpismerkin luomivärien kanssa.

Wet ’n Wildin luomivärit ovat yllättäneet minut laadullaan aivan kuin moni muukin sarjan tuote.

Itseasiassa yllätyin luomivärien laadusta niin positiivisesti, etten viimeksi kymmeneksi päiväksi Englantiin lähtiessäni edes pakannut mukaani muita luomivärejä, kuin kaksi uutta Wet ’n Wildin palettia! Hämmentävää, sillä en ikinä lähde reissuun ilman luottotuotteiksi havaittuja Diorin viisikoitani…

Sarjan luovivärien sävyvalikoimat ovat hyvät ja luomiväriejä on saatavilla niin soloina, trioina kuin nykyään myös kahdeksan sävyn paletteinakin.

Ihastuin luomivärien laatuun, sillä ne ovat koostumukseltaan pehmeitä, hyvin levittyviä ja hyvin häivyttyviä.

Luomivärit myös pysyvät luomilla hyvin. Kestävyys ei ole ihan Diorin luokkaa sentään, mutta erinomainen silti.

Tykkään myös siitä, kuinka usemman luomivärin paletteihin on painettu jokaiseen luomiväriin ehdotus siitä, mihin kohti sitä voi silmämeikissä laittaa.

Vihertäviä ja ruskeita sävyjä sisältänyt Comfort Zone on oma suosikkini lilan sävyjä sisältäneen Petal Pusher -kahdeksan luomivärin paletin ohella. Erityisplussaa myös reilusti alle kymmenen euron hinnasta!

Ihania sinertäviä sävyjä sisältävää kahdeksan sävyn Blue Had Me At Hello -palettia ei kuulemma myydä Suomessa kaupoissa, vaan sen voi ostaa vaan Pretty.fi:stä.

Muista Wet ’n Wildin luomivärejen hyvään laatuun yllättyneitä?

Luomivärit on ovat blogilahja.

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Jos nämä meikit ovat niin hyviä, kun niitä niin hekutetaan, niin voisitko luoda muuramia meikkejä tänne, käyttäen näitä wettiksen luomivärejä. Ei mitään kaikista hennoimpia meikkejä, jookos? 🙂

 2. Nata

  comfort zone!!!! en tuu enää toimeen ilman, kuinka olen selvinnytkään ennen..

 3. Anonyymi

  Mitäs nuo sitten maksavat? Ajattelin ostaa tuollaisen ruskeita sävyjä sisältävän paljetin. Kannattaako?:)Ja mistä kaupasta näitä voi ostaa?:D

 4. virve

  Tosiaan sen alle kymmenen euroa, olisivatko 7-8 euroa?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *