Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Taas on sen aika

Taas on aika postata yhden suosikkimerkkini yhdestä ihanasta tuotteesta!

Paljon hehkuttamani Soap & Gloryn Face Soap and Clarity 3-in-1 Daily-Detox Vitamin C Facial Wash on ollut aktiivikäytössäni nyt pidemmän aikaa loppuen juuri. Harmi, sillä olen pitänyt tästäkin merkin tuotteesta mielettömästi.

Puhdistan aina iltaisin kasvoni kaksoispuhdistuksella, jolloin puhdistuksen ensimmäinen öljymäinen tai emulsiomainen osa puhdistaa meikin ja rasvaliukoisen lian ja jälkimmäinen geeli-, vaahto- tai voidepohjainen tuote sitten puolestaan loput liat ja epäpuhtaudet. Olenkin tykännyt käyttää tätä tuotetta kaksoispuhdistuksen jälkimmäisenä vaiheena tai aamuisin yksin puhdistamaan ihoani.

Vaikka tuotteen nimessä on sana ”soap”, ei tämä silti ole iholla millään lailla voimakkaasti pesevä tai ihosta natisevan nitisevän puhdasta jättävä. Geelimäiseen koostumukseen on piilotettu mukaan myös pyöreitä rakeita, jotka auttavat epäouhtauksien ja kuolleiden ihosolujen irtoamisessa, mutta eivät tunnu kasvoilla hankaavilta. Tuote sopiikin siis rakeistaan huolimatta päivittäiseen käyttöön.

Tuote siis puhdistaa ihon pehmeäksi ja raikkaaksi hyvin, muttei ole koostumukseltaan tippaakaan ärhäkkä tai ihoa kuivattaja tai ihon kiristäväksi jättävä. Iho jää tämän jälkeen todella freesin tuntuiseksi, mutten silti oikeastaan löytänyt tämän sisällöstä mitään tyypillisimpiä ihoa ärsyttäviä ja virkistystä aikaan saavia aineosia.

Vaikka normaalisti tykkäänkin jatkuvasti kokeilla uusia tuotteita, voisin itseasiassa hyvinkin tyytyä käyttämään tätä vielä useammankin tuubin verran peräjälkeen, niin tyytyväinen tähän kun olin.

Onko kukaan muu löytänyt tätä tuotetta?

Ja niin, olettehan huomanneet, että Soap & GLoryn tuotteita saa tilattua Suomeen Suomeksi Englannista toimiva JT Beauty Outletin kautta? Olin aivan innoissani asiasta, kun useampi lukijani siitä minulle vinkkasi. Aivan mahtavaa!

Kommentit (5)

 1. Tee

  Luin tuon tuoteselosteen/käyttöohjeen ja suomensin sen itelleni eka et "greipin kokoinen määrä". Mietin pitkään että ei hitto, miten sitä muka niin paljon saa käytettyä yhessä pesussa? 😀 Niin, viinirypäleistä siinä varmaan puhutaan… Hups! ^^

 2. Kätsy Kissa

  Heh, tein eilen S&G tilauksen tuonne JT Beauty Outletiin ja toivon, että tuotteet tulevat minulle pian <3

 3. Hedelmäsalaatti

  Täytyy nyt kyllä sanoa, että vaikka mä käytänkin luomukosmetiikkaa niin tuo Soap & Glory on kyllä sen verran houkutteleva merkki, että olen jo jonkin aikaa halunnut tilata heiltä jotain testinkiin ja nyt kun laitoit tuon nettikaupan linkin niin enää ei auta mikään !!! ;)(Ebaytä kun en ole koskaan testannut, niin en sieltä ole uskaltanut lähteä tilailemaan)

 4. Marisa

  Eeiiiii!!! Oliko nyt aivan pakko laittaa tuo linkki? 😀 Sieltä saa nähtävästi Soap & Gloryn lisäksi Bootsia… Kaapit pursuilee muutenkin, nyt en haluis huomata että ihan "vahingossa" teen kohta vielä tilauksen…

 5. Emilia

  Ostin juuri tuon puhdistusaineen keväällä Lontoosta 🙂 En ole vielä erityisemmin siihen kiintynyt, kun ostin paljon muitakin erilaisia juttuja 😀 Olen tuota kuitenkin pari kertaa käyttänyt. Se saa kyllä kasvot puhtaaksi, mutta siinä on pieniä juttuja, joista en tykkää. Minusta se haisee todella omituiselle ja nuo rakeet ovat aika kovia. Eivät ne niinkään hankaa, mutta tuntuvat vähän kuin pikku kiviltä. Ehkä tykästyn enemmän sitten kun alan käyttää sitä säännöllisemmin. Aika näyttää 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *