Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Täällä vetää…yhteen nimittäin.

Jälleen yhden yhteenvedon aika.
Viimeisimmän vapaajaksoni loppuunkuluneiden tuotteiden saldo oli minusta todella hyvä. Ei ehkä määrällisesti mikään superiso, mutta minusta silti hyvä.
Loppuun kului muutamia tuotteita, jotka olen jo esitellyt aiemmissa postauksissa. Omat postauksensa ovat jo saaneet Lumenen Premium Beauty Uudistava Retinol Yövoide, Superdrug-ketjun oma Vitamin E Skin Care Hot Cloth Cleanser, Anatomicalsin vartalokuorinta, L’orealin Mega Volume Collagene Mascara sekä viimeisimpänä juuri Too Faced -merkin Shadow Insurance.
(Mascarasta muuten vielä sen verran, että vaikka se aiemman postaukseni kommenttien mukaan alkoikin jossakin vaiheessa nappaamaan harjaan liikaa massaa, meni ongelma ohi ja mascara oli lopulta jälleen ripsissäni loistava.)
Loppuun kului myös tuote, josta saatte tarkemman postauksen myöhemmin, Lumenen Hellävarainen Deo-Antiperspirantti nimittäin.
 Vapaani aikana kului myös loppuun Lontoon asuntoni ainoa jalkavoide.
 
Ahavan loistava Dermud Intensive Foot Cream kosteutti jalkani ihanan pehmeiksi ja piti yllä niiden hyvää kuntoa, mikä todellakin on ollut tarpeen, sillä olen jälleen niin innostunut lenkkeilystä, että kävin joka päivä juoksemassa ulkona ihanassa Lontoossa. Kun töhön vielä yhdistää kaiken muun kaupungissa kiertelyn, tuli parhaana päivänä otettua lähes 23 000 askelta, eli jalkojani todellakin täytyy muistaa välillä helliäkin. Pidinkin tästä jalkavoiteesta sen täyteläisen, mutta hyvin imeytyvän koostumuksen vuoksi aivan valtavasti.
Käytin loppuun myös Kanebon shampoon, joka on merkin vanhaa tuotantoa. Pidin tästä tuuheutta antavasta shampoosta kovasti, sillä se pesi hiukset puhtaisi ja pehmeiksi selvittäen tukkaa samalla, mutta kuitenkaan lätistämättä sitä. Aion kokeilla uudistuneetkin tuotteet kunhan niille vaan tulee tarvetta varastoissa.
Myös Decubalin blogin kautta saatu pienikokoinen ja hellävarainen vaahtoava Face Wash loppui viimein. Olen käyttänyt viimeaikoina paljon vaahtopuhdistuksia, joten niistä tulossa lähiaikoina oma postauksensa.
Tiensä päähän tuli myös Nivean tylsääkin tylsempi Cashmere Moments Shower Cream, jonka hankin syyskuussa suihkugeelin tarpeeseeni ihan vaan siitä ilosta, etten edes muista, koska olisin viimeksi saanut luvan kanssa hankkia ihan vaan tavallisen marketin suihkugeelin. Fiilistelinkin Tescon hyllyllä pitkään eri suihkugeelejä tätä ostopäätöstä tehdessäni. Tuotteena tämä ei ollut mitenkään erikoinen, eli vain pelkkä tavallinen hieman hellävaraisempi suihkugeeli, johon en toiste lankeaisi ihan vaan sen tylsyyden vuoksi.
Hiuspuolelta kului myös jotain loppuun.
Joudun kuitenkin tähänkin väliin sanomaan, että koska näitä kuivashampoiden arvosteluja aina toivotaan, niin teen tällekin TRESemmen kuivashampoolle oman postauksensa lähiaikoina.
Toinen loppunut hiustuote olikin sitten tuttuun tapaan jälleen hiusväripaketin mukana tulema hoitoaine, jotka nyt aina ovat hyvää tavaraa. Taidan itseasiassa jatkossa jättää nämä hiusvärien hoitaonetuubit mainitsematta, sillä näitä tulee kuitenkin joka kolmannessa yhteenvedossa aina enkä muutenkaan edes koskaan mainitse ostamiani hiusvärejäkään…

Loppuneiden tuotteiden saldo näytti tällä kertaa tältä.  

Kuvasta jäi tosin uupumaan vielä yksi tuote, eli paljon mietintää viimeaikoina aiheuttanut NeuLash.  Käytin vuoden minulla käytössä olleen ripsienkasvattajan loppuun. Jopa niin loppuun, että irroitin sen sisäpuolelta suuaukolta lopulta annostelijan, jotta sain kaavittua viimeisetkin jämät.

Käytän tuotetta jatkossakin tiedostaen sen riskit, mutta toisaalta en tupakoi, aja Lontoossa polkupyörällä tai aja moottoripyörällä, joten tämä uhkarohkea ripsiseerumin käyttö minulle sallittakoon.

Ja kuten maanantaina kerroin, ostin tällä vapaalla myös jotain. Bootsin ”osta kolme, maksa kaksi” tarjouksesta tarttui mukaan kolme ihanaa Soap & Gloryn tuotetta, joista jokainen tuli tarpeeseen. Näistä lisää enemmän lähiviikkoina!

Kommentit (5)

 1. Lyra

  Jäi mietityttämään, että mitä riskejä tuossa ripsenkasvattajassa on?

  • Anonyymi

   Siitä on blogissa keskusteltu aikaisemmin omassa postauksessaan. 🙂

 2. Anonyymi

  Olis tosi kiva jos tekisit postauksen Lontoon kosmetiikkatarjonnasta ja antaisit vinkkejä hyvistä tuotteista, joita ei Suomesta saa.

 3. Anonyymi

  Oij, tuo Ahavan jalkavoide on todellakin parhautta! Mun tuubissa on tavaraa vielä muutamaan käyttökertaan. On niin mainio tuote, että taidan leikkoa tuon putelin auki ja kaapia kaiken talteen vaikken yleensä niin teekään… Menee kyllä uudestaan ostoslistalle, kunhan saan käytettyä muita jalkarasvoja ensin pois…

 4. Ulla L

  Saako "vanhaa" NeuLashia vielä ja jos ei, toimiiko uusi?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *