Syyskuun LivBox

Ennen Lontooseen lähtöäni olin vielä ehtinyt vastaanottaa blogin kautta saadun syyskuun LivBoxin.
LivBoxi on kyllä jännä juttu!
Kommentoin teille viimeksi sen ensimmäistä kertaa vastaanotettuani kuinka se on hieman turha laatikko henkilölle, joka oikeastaan kosmetiikkabloggaa työkseen ja on sitten vielä kosmetiikkamyymälässä ihan oikeastikin töissä. Sen tarjonta kun on yleensä varsin tuttua.
Mutta silti boksin avaaminen oli taas ihan suunnattoman jännää, siitä kutkuttavasta tunteesta ei vaan pääse yli eikä ympäri! Olin aivan täpinöissäni miettiessäni kesken avaamisen, mitä ihanaa laatikko voisi tällä kertaa kätkeä sisälleen!
Tässäkin kuussa violetti silkkipaperi kuitenkin kätki jälleen sisälleen minulle jo entuudestaan hyvin tuttuja tuotteita.
Lumenen puhdistusvaahdon olen esitellyt teille jo ennenkin ja Nivean huulivoiteen esittelystä ei siitäkään ole pitkä aika. L’occitanen Shea Butter -käsivoide puolestaan on yksi omista suosikeistani vaikkakin huomasin juuri, ettei sille taida olla blogissani vielä omaa postaustaan. Laatikon mieluisin tuttavuus oli kuitenkin L’orealin Elnet Satin Volume Excess -hiuskiinne, jonka testaan mielelläni ja joka lähti Lontooseenkin mukanani. L’orealin Skin Perfection Unifying Day Moisturiserin kanssa olen tehnyt töissä jo pinnallista tuttavuutta, mutta en ole varma, haluanko syventyä siihen sen enempää. Katy Perryn uuden Royal Revolution -tuoksun näyte puolestaan ei mennyt ihan omaan tuoksumakuuni.
Boksissa oli jälleen siis kivaa sisältöä, mutta tällaiselle kosmetiikkanarkomaanille se oli jälleen varsin tuttua. Peruskäyttäjälle sisältö kuitenkin varmasti oli melko mukava, sillä laatikon tuotteen menevät useimmille.
Mikä oli teidän suosikkinne boksin tuotteista? Mitäs te tykkäsitte syyskuun LivBoxista?
Kommentit (4)
  1. Olin hieman pettynyt, tämä oli siis ensimmäinen boxi minulle.
    Sain Lumenen puhdistusgeelin joka ei sovi minulle ollenkaan, en tuollaista vaahtoa, joka olisi ollut minun iholle sopivampi. Muuten boxissa oli pari uutta, ja pari vanhaa jo kokeiltua tuotetta. Jään kuitenkin odottelemaan seuraavaa boxia. 😉

    1. Vaihtoehtoisissa tuotteissa käytetään avuksi tekemääsi kauneusprofiilia. Kannattaa tarkastaa mitä sinne on vastaillut. Itsellei on puolen vuoden ajan tullut boksi ja tuntuu kuin se lukisi ajatuksiani tuotteista mitkä loppumassa.

    2. ^ Mä myös aikoinaan tilatessani tuota boksia, täytin sen kauneusprofiilin ja just samanlainen fiilis että ihankuin mun ajatuksia luettaisiin 😀

  2. Tämänkertainen boksi oli minulle ihan iloinen yllätys. Lumenen puhdistusvaahdon olin aikonut muutenkin ostaa seuraavaksi kokeiluun, joten puteli tuli aivan täydelliseen saumaan. Lorkun voide (yllätyksekseni) tuntuu parin ekan päivän kokeilun perusteella erittäin lupaavalta, ja Nivean Lip Butter on aivan koukuttavan ihana. Oli tosi kivaa, että boksissa oli niinkin monta myyntikokoista tuottetta. Kaiken kaikkiaan olen lootaan oikein tyytyväinen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *