Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sweet! Candy Crush Saga!

Muistatteko, kun vähän aikaa sitten ihmettelin blogissani Angry Birds -hajuvesiä?
En ole yhtään peli-ihminen enkä ole vielä tähänkään päivään mennessä koskaan pelannut Angry Birdsiä ja nyt kun näin homman edenneen seuraavalle asteelle en voinut kuin jatkaa silmieni pyörittelyä.
Candy Crush Saga, tuo Facebookin newsfeediäni aikoinaan suurissa määrin sabotoinut ja sitä kautta hermojani pahimman kerran raastanut peli ei ole poissa kosmetiikkamaailmastani, vaikka suljinkin siihen liittyvät päivitykset Facebookini ulkopuolelle.
Kyllä, Candy Crush Sagakin on nimittäin saanut oman hajuvetensä!
Tällä kertaa selkeästi tytöille kohdennettu Sweet!-tuoksu varmasti tavoittaa kohderyhmänsä ja löytää käyttäjänsä nuorista tytöistä.
Tuoksun kukkaishedelmäisissä alkunuoteissa tuoksuvat kuulemma positiivista energiaa tuova appelsiininkukka ja omena ja sydäntuoksusta löytyy ruusua. Tuoksun pohjalla on lämpöinen ja pehmeä vanilja.
Tuoksuilla on jotain muutakin yhteistä kuin pelkkä tausta pelimaailmassa. Näillä kahdella tuoksulla on nimittäin myös sama valmistaja.
Air-Val on espanjalainen hajuvesiyritys, joka valmistaa etupäässä lapsille ja nuorille suunnattuna tuoksuja. Yhtiön pääyhteistyökumppani on Disney, jonka kanssa yhteistyötä on tehty jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Disneys lisäksi firma tekee tiivistä yhteistyötä mm. Mattelin kanssa, joten heidän tuoksutalonsa valmistaa myös mm. Barbie-tuoksut.
Yhtiön sivuilta voi kuitenkin huomata, että heidän brändäyksensä mukaan esimerkiksi Angry Birds -tuoksut ovat suunnattuja aikuisille miehille.
Lisäksi yhtiö on tuonut valikoimiinsa miehille suunnattuja NBA-aiheisia tuoksuja sekä jalkapalloaiheiset FC Barcelona ja Real Madrid -tuoksut.
Yhtiöstä voi lukea lisää heidän kotisivuiltaan täältä. Sweet!-tuoksusta voi puolestaan lukea hajuvesisivusto Fragranticasta.
Noh, mitäs sanotte? Joko lähtee Candy Crush -tuoksua pukinkonttiin tai omaan peilikaappiin?

Kommentit (4)

 1. Jonna H.

  Hih, en ehkä ole kohderyhmää. Olen toistaiseksi välttänyt koukuttumasta Candy Crushiin, mutta Angry Birds on sitten toinen juttu. 😉

  • virve

   Minäkin jättäydyn suosiolla ulkopuolelle tästä kohderyhmästä. 😉

 2. hanipupu

  Voisi olla ihan kiva haistella ja tutustua vaikka en pelistä tiedäkkään mitään 😀

  • virve

   Siis ihan mielenkiinnosta tekisi kyllä mieli käydä livenä tuoksuttelemassa. En ollut koskaan ennen tätä postausta muuten edes tajunnut, kuinka jokainen täällä Lontoossa tuntuu metrossa pelaavan tuota peliä. Ruuhkan keskellä kun väkisinkin sattuu aikaansa tappavien ihmisten kännykoiden näyttojä ahtaassa maetrossa eteen ja nyt hymyilyttää aina, kun näen Candy Crush Sagan vilkkuvan näytollä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *