Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Suuret on tyttösellä murheet

Minulle käy usein näin. Saan jonkun mielestäni huippukivan tuotteen ja jemmailen sitä itselläni pitkään odotellen sitä täydellistä hetkeä, jona voisin sen korkata ja ottaa käyttöön.

Ja sitten kun se hetki on käsillä saankin kuulla, että tuote lopetetaan ja tämän jälkeen kaikki käyttökokemukseni sen suhteen ovat lähes turhia. Okei, toki aina silloin tällöin juttelen asiakkaan kanssa, joka kertoo käyttäneensä juuri tätä tuotetta ja etsii nyt sille korvaajaa, mutta harvemmin näin kuitenkaan käy.

”Tavalliselle” kosmetiikan kuluttajalle asialla tuskin olisi mitään merkitystä, mutta minulle sillä on. Minä saan palkkani siitä, että tiedän, mitä hyllyillämme on ja kun lätkin iholleni tuotteita, joiden käyttökokemuksillani ei ole myynnin kannalta mitään arvoa tuntuu, kuin homma menisi ihan hukkaan!

Joinakin hetkinä tämä ärsyttää ihan suunnattomasti.

Tällä hetkellä minua ärsyttää eniten, että vähän aikaa jemmailemani töistä saamani Chanelin Beaute Initiale suihkutettava seerumi kuulemma lopetetaan.

Olen jemmaillut tätä, sillä tämän idea on minusta niin hauska.

Hienoa muuten, että Chanelin tuotteiden mukana tulee suomen kieliset tuoteselosteetkin (ja että niissä on vain minimaalisen vähän kirjoitusvirheitä).

Kyseessä on tosiaan tuotteen nimen mukaisesti kasvoseerumi, joka tulee pakkauksesta ulos hienojakoisena suihkeena.

Tuote siis painepakkaukseen pakattu aerosol.

Voisi luulla, että iho tuntuisi tämän jälkeen samalta kuin pelkällä kasvovedellä suihkimisen jälkeen, mutta tosiasiassa tämä jättää iholle paljon hoidetumman tuntuisen pinnan. Iho tuntuu siis tämän jäljiltä kosteutetulta (kiitokset mm. glyseriinille), muttei ollenkaan rasvaiselta.

Itse olen tykännyt tästä yksinään niinä päivinä, kun tiedän hikoilevani kovasti tai muuten vaan silloin, kun ihoni ei ole kuivimmillaan. Kun ihoni puolestaan on kuivimmillaan, on tämä mainio lisätuote tuomaan hieman ekstrakosteutusta.

Hieman siis harmittaa, että tämä jää valikoimista pois juuri nyt, kun minä myöhäisheränneenä vasta olen löytänyt tämän.

En myöskään tykkää saada tuotteita, joita ei ole enää myynnissä.

Lumene lopetti suosikkiputsarini Lift Touch -puhdistusäljyn ja jäin kaipailemaan sitä kovasti, mutta kun sain lahjaksi yhden kappaleen öljyjä sen valmistuksen loppumisen jälkeen, en enää tiennyt, kuinka suhtautua asiaan.

Tykkään tuotteesta kovasti ja se on käytössä ihanempi kuin muistinkaan, mutta silti minua samaan aikaan harmittaa, että minun on käytettävä se loppuun enkä pääse kokeilemaan jotain muuta minulle uutta.

En siis voi kuin sanoa, että kylläpä minulla menee hyvin, jos murheeni ja suruni ovat tätä tasoa.

Harmittaako teitä koskaan käyttää tuotteita, joita ei enää ole myynnissä vai onko asia teille aivan yhdentekevä?

Kommentit (19)

 1. Anzu-Anssu

  Kyllä harmittaa käyttää, varsinkin silloin jos tuote on hyvä ja tietää, ettei sitä enää saa :/.
  Ja näitä tapauksia tuleekin vastaan paljon, kun nuita varastoja on vielä "jonkin verran" jäljellä…
  Mutta joissain tapauksissa on aina uusi korvaava tuote löytynyt, onneksi :).

 2. Sofia Punta

  Todellakin harmittaa! I feel you, sis.

 3. Anonyymi

  Lumenen puhdistusöljyn lopettaminen oli kyllä harvinaisen huono juttu 🙁 Kuiva ihoni piti siitä hurjasti. Täytyy toivoa että tuote kuitenkin jossain vaiheessa ilmestyy takaisin markkinoille.. 🙂
  -Jenni

 4. virve

  elli: Itseasiassa Diorin ideologian mukaan Multi-Perfect ihonhoitolinjaan, joka on se kaikkein kattavin hoitolinja voivat käyttää kaikki, jotka tahtovat luksushemmottelua iholleen. Diorin mukaan nuorempi iho ei vaan sitten tule samalla lailla hyödyntäneeksi niitä kiinteyttävimpiä ja ravitsevimpia aineosia kuin vanhempi, eli menevät hieman hukkaan, mutta mikään ei estä käyttämästä.

  Minun mielestäni voit käyttää vapaasti, mikäli koostumus ei tunnu liian täyteläiseltä tai muuta. Jos siis tuote sopii ongelmitta eikä aiheuta vaikkapa turvotusta silmänympäryksillä, niin käytä ihmeessä. Tuo on aivan ihana tuote! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *