Susi, susi!

Minulla on nyt ollut jo jonkun aikaa käytössäni Cliniquen (ainakin minun työpaikallani) asiakkaiden kovasti koreihinsa nappailema Take The Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes and Lips ja jo varmasti yli kuukauden jatkuneen kokeilun jälkeen minun on pakko sanoa ääneen mielipitteni ja todeta tuotteen olevan minulla täysi susi.

Toisin kuin sadussa, en mielestäni tällä kertaa huuda sutta turhaan. Minusta on kuitenkin oletettavaa, että kunnollinen silmämeikinpoistoaine tosiaankin ottaa meikin pois helposti ja vaivatta ilman, että sitä vielä silmämeikinpoiston jälkeenkin leviää kasvoja pestessä pitkin silmänympäryksiä tai että Sensain meikinpuhdistusliinani näyttää likaisemmalta kuin koskaan aiemmin.

Aluksi laitoin homman uuden mascaran piikkiin. Kun sitten huomasin, ettei edes yleensä niin kovin helpolla poislähtevä Natural Codenkaan ripsiväri lähtenyt tällä kunnolla pois aloin jo tekemään enemmänkin kokeiluja tullen siihen lopputulokseen, ettei tämä irroittanut yhtäkään mascaraani pois yhtä helposti ja vaivatta ja kunnollisen lopputuloksen aikaansaaden kuin mihin esimerkiksi Lumenen, Lorealin ja Maybellinen vastaavat, huomattavasti edullisemmat nesteet pystyivät.

Ja kun nyt valittamisen makuun päästiin, niin miksi ihmeessä tämän korkissa on oltava lapsilukko? Korkin mekannismi on siis sama kuin yskänlääkepullossa: paina ja kierrä. Mukavaa, että lapsia suojellaan, mutta miksei sitten merkin tätä tujummissa nestemmäisissä kasvovesissäkin ole vastaavaa mekanismia? Itse koen korkin vain ärsyttäväksi.

Päätin oikein todenteolla yrittää selvitä tämän kanssa ja yritin parhaani mukaan keskittyä poistamaan tällä meikin. Lopputulos oli, että silmämeikki kyllä lähti pois, mutta herran jestas sitä vaivaa, jonka jouduin muihin edullisempiin suosikkiputsareihini verrattuna tämän kanssa näkemään saman lopputuloksen saavuttamiseksi! Not worth it!

Sinnittelin tämän kanssa pitkään, mutta lopulta minun oli pakko jo luovuttaa ja hankkia rinnalle kokeiluun toinen tuote. Olen yrittänyt dumpata tätä tuotetta työkavereilleni, mutta heistä järjestäen jokainen on kieltäytynyt tuotteesta…

Päivän kysymys onkin siis osoitettu niille, jotka ovat saaneet tämän toimimaan: HOW?!? Ja tykkäättekö tästä ihan oikeasti? Ja mitä ihmettä te tällä poistatte ja miten?

Kommentit (23)
  1. Se oli ihan ok. Saman tuloksen saan Maybellinen Cils Demasqilla, joten enpä ostele enää tuota kallista. Mä toisaalta käytän vedenkestävää sekä rajausta että ripsaria niin meikin poistaminen ei ole koskaan helppoa ollutkaan.

  2. Itsellä sekä siskolla tuo tuote on toiminut paremmin kuin hyvin! Ihan normaalisti olen käyttänyt sitä poistaakseni kaiken meikin + yleisputsarilla poistanut meikkivoiteen rippeet naamasta. Hinta vain hirvittää, niin tuota ei oikein tule ikinä ostettua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *