Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Surkea saavutus

Tämä vapaajakso oli yhteenvedon suhteen ihan täysi pettymys.
Minusta jotenkin tuntuu, että ”ähhäähhää, olen lopuillaan, mutta en silti ihan lopu” -ilmiö seuraa minua Suomesta Englantiin asti, sillä jälleen kerran jouduin jättämään kotiin useita loppumaisillaan olevia tuotteita lähtiessäni töihin!
Loppuneiden tuotteiden summa oli naurettavan pieni. Ihan tosi, kulutin loppuun neljä täysikokoista ja kaksi matkakokoista tuotetta. Ja myönnän, että saatoin viimeisellä käyttökerralla hieman läträtä…
Loppuun kului ensinnäkin paljon kehumani Lumenelta saamani Arctic Aqua– linjan Tasoittava Tehohoito. Minulla on ollut näitä kaksi tuubia ja olen käyttänyt tätä jälkimmäistä viimeaikoina Lumenen BB-voiteen alla loistavalla menestyksellä. Tuotteesta löytyy aiempi postaus täältä.
Kaksi muuta loppunutta tuotetta olivat herkemmällekin hipiälle sopivia tuotteita. Blogin kautta saadut Cutrin Sensitive Conditioner ja Bepanthol Ultra Protect Lotion ovat molemmat saamassa lähitulevaisuudessa oman postauksensa (jo näpyteltyinä ja julkaisujonossa!), joten en kommentoi niitä vielä sen syvällisemmin muuten kuin toteamalla, että Bepanthol Bodylotion oli nyt se viimeinen omistamani vartalovoiteeni Lontoossa.
Neljäs täysikokoinen loppunut tuote oli myös aiemmin kehuja minulta jo saanut Fudgen Urban-linjan (Englannissa Fudgen ”markettilinja”) Texture Blaster, josta tykkäsin jossakin vaiheessa todella paljon. Olen käyttänyt tätä nyt muistaakseni kaksi pulloa ja minulla on vielä jäljellä yksi tai kaksi pulloa, mutta en enää nykyään ole niin suuri tuotteen fani. 
Käytin tuotetta hiusteni tyvessä ja kerroksissa, mutta tukkani on venähtänyt sen verran pitkäksi, ettei tämä enää kykene antamaan halutunlaista rakennetta. Lisäksi tuotteen suihku on alkanut tuntumaan minusta jotenkin liian märältä ja hiukset jäävät tästä aluksi hitusen liian koviksi mennen helposti hieman klimppiin. Niin vain muuttuvat tarpeet ja mieltymykset!

Kaksi viimeistä loppunutta tuotetta olivat Sensain puhdistustuotteiden minikokoja.
Menen aina sekaisin näissä Sensain puhdistutuotteissa. Olen kokeillut kaikki, mutta jotenkin nämä Milky Soapit, Cleansing Creamit ja Creamy Soapit ovat päässäni aina yhtä puuroa astellessani asiakkaan kanssa hyllyn eteen. Ihania tuotteita, mutta niin haastavia olla sekoittamatta keskenään!
En ollut ensinnäkään muistanut, että Cleansing Cream on näin ihana tuote. Olin muistanut tuotteen sen nimen perusteella olevan enemmän muiden puhdistusvoiteiden kaltainen, eli että se tekisi jo melkein natisevan puhdasta jälkeä iholle. Tuote oli kuitenkin ihanan pehmeää voidetta, joka lähes kuin suli kasvojen iholle hetken pyörittelyn jälkeen. Meikki puhdistui iholta hyvin ja iho jäi puhtaaksi, mutta pehmeäksi ja kiristämättömäksi.
Creamy Soap puolestaan on hieman pesevämpää ainetta. Yksi pienen pieni nokare tuotetta vaahtoaa veden kanssa todella riittoisaksi vaahdoksi ja puhdistaa ihon todella tehokkaasti. Käytin tätä kakkosvaiheen putsaria paitsi puhdistuksen toisena vaiheena myös aamuisin puhdistamaan ihoni.
Oli täysin puhdas sattuma, että tuotteet loppuivat lähes samaan aikaan. Otin nimittäin Creamy Soapin käyttöön paljon aiemmin sen mielettömän riittoisuuden vuoksi.
 Nyt kotiin jäivät mm. loppumaisillaan oleva silmänympärysvoide, hiuslakka, suihkugeeli, kynsilakka, pörröisyyttä vähentävä hiusspray sekä karvojen poiston jälkeen käytettävä suihke.  Lisäksi raahaan mukanani loppumaisillaan olevia kahta luomiväriä, huulirasvaa, luomivärinpohjustajaa, nestemäistä eyelineria sekä ripsienkasvattajaa. 
Voi, loppukaa kaikki jo!

Kommentit (1)

  1. Dzinni

    Tuo Fudgen tuote taitaa olla lopetettu kokonaan, ei ole ainakaan minun silmiini hetkeen aikaan kaupoissa sattunut – vai olenko sitten ihan sokea?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *