Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Supertärppi I Love Me -messuille: Real Techniques Miracle Diamond Sponge

Viikonloppu lähestyy ja monien ohjelmaan kuuluu varmasti vierailu I Love Me -messuilla. Harmikseni en itse pääse täältä Tukholmasta käsin vierailemaan niillä, mutta halusin silti antaa teille yhden messutärpin mikäli olette niin onnekkaita, että pääsette siellä pyörähtämään.

Real Techniques Miracle Diamond Sponge

Muistatteko, kun joitakin kuukausia sitten fiilistelin teille Real Techniquesin uutta Miracle Diamond Spongea ja sen kolmeatoista käyttöpintaa? Ostin oman monitoimisieneni viimekuussa Lontoosta ja olen ollut siitä aivan fiiliksissä, mutta en ole vielä viitsinyt revitellä sienelläni täällä blogin puolella, sillä sieni tulee kuulemma Suomessa myyntiin vasta tammikuussa.

Real Techniques Miracle Diamond Sponge

Jos kuitenkin kuulutte kanssani samaan malttamattomien tyyppien kerhoon, niin minulla on teille messuja ja tätä sientä koskeva ilouutinen, jonka Suomen Real Techniques paljasti Instagramissaan tällä viikolla:

Real Techniquesin messuosastolla (6b 111) on myynnissä 500 kappaleen erikoiserä timanttisieniä!

Jos siis suuntaatte messuille, niin käykää äkkiä hakemassa oma sienenne ennen kuin ne loppuvat. Sienillä tulee olemaan kaupassa hintaa n. 18 euroa ja messuilla hintaa on kuulemma n. 15 euroa. En vain malttanut olla jakamatta tätä uutista kanssanne!

Real Techniques Miracle Diamond Sponge

Oletteko menossa I Love Me -messuille viikonloppuna?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *