Supersuosittu täsmätuote näpyille: Mario Badescu Drying Lotion

*Sis. mainoslinkkejä

Minulla on jo jonkun aikaa ollut etsinnässä uusi epäpuhtauksien hoitoon tarkoitettu täsmähoito. Olin kuullut valtavasti kehuja Mario Badescun Drying Lotionista* ja olin huomannut töissä niin suomalaisten, ruotsalaisten kuin norjalaistenkin asiakkaiden ostavan sitä ihan hulluna, joten tilasin vihdoin itsellenikin oman pullollisen. Olin esitellyt tuotteen blogissani jo aiemmassa Mario Badescu -postauksessa, mutta paloin halusta saada selville, olisiko se oikeasti omassakin käytössäni niin hyvä kuin mitä muiden kehut olivat antaneet sen ymmärtää olevan.

Mario Badescu Drying Lotion

Tuotteesta tekee ainutlaatuisen sen koostumus. Pienessä pullossa on kirkasta nestettä, jonka pohjalla on vaaleanpunaista sakkaa. Ideana on, että vanupuikko dipataan pullon pohjalla olevaan sakkaan ja tuotetta sivellään täsmähoitona yksittäisen näppylän päälle. Tuotteen lupausten mukaisesti näpyn pitäisi olla aamulla jo abaut historiaa.

Käyttöohjeissa korostetaan aivan erityisesti, ettei pulloa saa missään tapauksessa ravistaa ennen tuotteen käyttöä ja mikäli tuotetta on mennyt ravitselemaan, täytyy sakan antaa laskeutua pullon pohjalle ennen tuotteen käyttöä.

Mario Badescu Drying Lotion

Kuten olen joskus aiemmin jo kertonut, ei minulla ole kotona vanupuikkovarastoa. En käytä niitä koskaan mihinkään, joten meiltä löytyy vain pieni hätätilajemma hotelleista varastettuja yksittäisiä puikkoja. Siksi minua ärsyttikin ajatus, että joutuisin hankkimaan tämän tuotteen takia vanupuikkoja ja että vain kahden dippauskerran vuoksi ne olisivat jo roskistavaraa.

Päädyinkin siis korvaamaan vanupuikon kapealla lusikan varrella, sillä vaikka se ei ime itseensä kirkasta nestettä kuten vanupuikko tekisi, kuluu tuotetta kerralla silti niin vähän, että suurin osa vanupuikon imemästä tuotteesta menisi kuitenkin hukkaan. Metallista lusikan vartta on myös hygieenistä pestä ja käyttää uudelleen, joten päätin, että se saa ajaa vanupuikon virkaa. Kyllä siihen kuitenkin sitä nestettäkin jää jonkun verran.

Mario Badescu Drying Lotion

Täsmähoidon vaaleanpunainen sakka jää ihon pinnalle, joten tämä tehotuote sopii käytettäväksi vain yöaikaan tai muuten vaan kotona hengatessa.

En yhtään ihmettele, että tehohoito on jo pitkään ollut suoranaisessa kulttituotteen maineessa, sillä se on lunastanut kaikki odotukseni täysin. Täsmähoito on taikonut näppylöitä kadoksiin todella nopeasti ja varsinkin juuri ihon pinnalle puhjenneille, rutistelua ja puristelua kiljuville näpyille tämä on ollut aivan ässä. Tälle lähteekin tältä suunnalta iso peukku!

Seuraava himotuksen kohteeni onkin Mario Badescun Buffering Lotion*, joka puolestaan on kehitetty hoitamaan niitä ikävän kipeitä ihonalaisia pahkuroita. Jos jollakin on omakohtaisia kokemuksia tästä tuotteesta niin kuulisin niitä mielelläni. Omalla ihollani kun suurinta riesaa tuntuvat tällä hetkellä taas aiheuttavan nimenomaan ne syvällä ihon alla tiukasti lymyävät ilkimykset, joita varsinkin stressi minulle aiheuttaa.

Mario Badescu Drying Lotion

Onko joku muu kokeillut tätä hypetettyä täsmähoitoa?

Mario Badescu Drying Lotionia myy Suomessa eleven.fi.*

Kommentit (12)
  1. Minulla on sekä tämä drying lotion että buffering lotion. Pakko myöntää että petyin rankasti molempiin… Olen pitkään etsiskellyt apua juuri ihon alaisiin patteihin ja lopulta turhauduin. Sen tuloksena olenkin sitten syönyt isotretinoinia nyt noin puolentoista kuukauden ajan. Toivottavasti saan näistä apua sitten kuurin jälkeisille (toivottavasti) yksittäisille näpyille 🙂

  2. Outs ihonalaiset ilkeät patit 🙁 Kuulostaa kystiseltä aknelta, johon olen huomannut vain AHAn tepsivän…
    Tuo pinkki täsmätuote on juuri sitä, mitä Koreassa saa useammalta merkiltä, siellä se on yleinen käsite. Vielä en ole kokeillut, mutta yksittäisiä näppyjä joskus saavana olen utelias.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *