Superhelppo varjostussivelin silmämeikkiin: Sigma E40 Tapered Blending Brush

Minusta ei ole pikkutarkkaan nyhväämiseen. En askartele, en leivo hienoja jälkiruokia tai kykene piirtämään edes tikku-ukkoa. Olemattomat kädentaitoni ja malttamaton kaikkimullehetinyt-luonteeni näkyvät myös kosmetiikan käytössäni.

Esimerkiksi silmämeikin on oltava valmis hetkessä ja helposti. Minua ei kiinnosta räpeltää sävyjä paikoilleen pitkään vaan tahdon, että ne häivyttyvät yhteen helposti ja hetkessä. Hyvä häivytyssivellin, joka toimii myös varjostussävyjen levityksessä on minulle ehdoton juttu ja onnekseni elämäni täydellisin sellainen on tainnut juuri löytyä.

Sigma Beauty E40 Tapered Blending Eyeshadow Brush

Omistukseeni päätyi nimittäin töiden kautta sattumalta Sigman E40 Tapered Blending Brush -häivytyssivellin. Olin harkinnut supersuosittujen Sigma-siveltimien hankkimista jo pitkään, mutta koska en varsinaisesti tarvinnut yhtäkään sivellintä, olin jättänyt niiden shoppailun suosiolla väliin. Kun tämä sivellin sitten oli töissä tyrkyllä ota jos tahdot -tarjouksella, niin en voinut hillitä itseäni.

Sigma Beauty E40 Tapered Blending Eyeshadow Brush

Sivellin on ollut suomalaisen verkkokauppamme ylivoimaisesti myydyin meikkisivellin, joten olin tottakai utelias sitä kohtaan. Olisiko se oikeasti niin mieletön vai onko se suosittu vain siksi, että se on Sigma?

Sigma Beauty E40 Tapered Blending Eyeshadow Brush

Vastaus pohdintaani selvisi välittömästi sivellintä kokeiltuani. Kyllä se nimittäin oli ihan mieletön. 

Koska olen ripeä ja suurpiirteinen silmämeikin tekijä en jaksa asetella tummempia varjostussävyjä luomelle erillisellä siveltimellä ja häivytellä niitä sitten vielä toisella. Tahdon yhden siveltimen, johon voin suoraan ottaa varjostussävyäni ja levittää sen luomivakooni valmiiksi pehmeän utuisena. Jos tahdon voimakkaamman efektin niin kerrostan tuotetta sitten vain lisää.

Sigma Beauty E40 Tapered Blending Eyeshadow Brush

Sigman häivytyssivellin on juuri sopiva tällaiseen toimintaan. Sen pitkät ja pöyheät harjakset ovat sopivan löysät, minkä ansiosta luomivärit levittyvät sopivan kevyinä ja häivyttyvät kauniisti. Tuntuu, että tämän kanssa on suorastaan mahdotonta edes epäonnistua, sillä tämä on niin helppo ja hyvä lopputulos tulee kuin luonnostaan parilla sipaisulla.

Minusta tämä on aivan täydellinen häivytyssivellin ja ymmärrän nyt täysin, miksi niin moni on hankkinut sen. Tämähän on suorastaan must have -tuote jokaiseen meikkipussiin!

Sigma Beauty E40 Tapered Blending Eyeshadow Brush

Sigman cruelty free -sivellin on valmistettu synteettisestä SigmaTech® Fibers -karvasta, joka on ihanan pehmeää. Sigman siveltimiä myy Suomessa Eleven ja tämä ihana häivytyssivellin löytyy myynnistä täältä*.

Sigma Beauty E40 Tapered Blending Eyeshadow Brush

Onko teillä Sigman siveltimiä?


Lue myös nämä postaukset:

BareMinerals meikkivoidesivellin Hyvät silmämeikkisiveltimet Millä siveltimet pitäisi pestä

Kommentit (13)
  1. Huomio kiinnittyi tässä sinun alaripsiisi. Kuinka ihmeessä saat ripsivärin niille levitettyä noin siististi ja tasaisesti, että lopputulos on noin kaunis? Kerro heti! Ja näytä kanssa! 🙂

    1. Käytän alaripsille usein eri ripsiväriä, jonka ansiosta lopputulos on kevyt vaivatta. Yläripsissä tykkään runsaasta ja näyttävästä lopputuloksesta, mutta monet ripsivärit, jotka antavat paljon volyymia ovat liikaa alaripsillä. Erotteleva kumi-/muovi-/silikoniharjainen ripsiväri on minulla toimivin tuote. Ei siis valitettavasti ole jakaa tähän mitään muuta erityistä jippoa.

  2. Vaikuttaapa hyvältä! Onko sulla tässä ylärajausta ollenkaan? Silmömeikkisi näyttää niin kauniilta, että olisi huippua kuulla mitä meikkiä tässä kuvassa on. Muutenkin olisi kiva lukea juttu siitä, miten teet arkimeikkisi. 🙂

    1. Ei ole rajausta ollenkaan, käytän sitä nykyään melko harvoin. Luomilla on vain helmiäishohtoista shampanjan sävyistä luomiväriä pohjasävynä ja luomivakoon poimin siveltimeen vähän helmiäishohtoista harmaata ja ruskeaa ja häivytin ne vain sekaisin (jotain Diorin vanhoja luomivärinappeja). Olen todella suurpiirteinen sutija tosiaan… 😀

      Laitan tuon postaustoiveen ylös ja koitan saada aiheesta jutun pian! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *