Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Superfriikki?

Sain töistä kokeiltavakseni L’orealin uuden ihanan Color Riche Anti-Aging Serum huulipunan:

Tuotteen jujuna on, että huulipunapuikon keskellä on seerumia, joka hoitaa ja kosteuttaa huulia. Tarkasti kerrottuna huulipuna on anti-aging puna, joka sisältämä seerumi sisältää mm. ProXylanea (firman oma tuotos), hyaluronihappoa ja kollageenia, jotka tasoittavat huulia ja niiden pieniä juonteita välittömästi hoitaen ja kosteuttaen huulia.

Ja ai että, kuinka ihanasti puna huulilleni levittyikään! Tämä ihan tosi liukui huulilleni.

(Kuvassa sävy on Radiant Rose.)

Mutta ennen kaikkea ai että, kuinka ihanalta se huulillani tuntuikaan! Huuleni tosiaan kuivahtavat tällä hetkellä helposti, mutta tämä tapaus sopii kerrankin myös kuivuuteen taipuvaisille huulille (jotka eivät tosin enää pahasti pääse kuivumaan, kiitos Biothermin Nutrisource Levresin). Tämä ihan tosi tuntuu huulilla aivan ihanalta ja myös näyttää siltä. Ihana, kermainen koostumus tuo väriä huulille kunnolla, mutta puna tuntuu silti huulilla ohuelta. Puna jättää huulille ihanan kevyen kosteahkon näköisen kiillon ja kestää huulilla hyvin.

Puna ei tuntunut huulilla mitenkään ”nipistelevältä” perinteisten täytelöittävien, verenkiertoa aktivoivien punien tapaan, mutta huomasin huulieni tuntuvan mukavan pulleilta ja täyteläisiltä vähän ajan kuluttua levittämisestä. Itseasiassa tuntua voisi melkein verrata Sensain The Lipstickin ihanaan tuntuun!

Tätä kannattaa ehdottomasti käydä tutkimassa kaupassa!

Keskustelu tuotteen ympärillä kollegoideni kanssa meni muuten jotakuinkin näin:

Kollega 1: Katsokaapas, tässä punassa on sisällä seerumia!
Minä: Näytä… Oi vitsi, tää on tällanen! Mä muistan, kun mä olin varmaan joku seitsemän tai kahdeksan vuotias niin jut tällasen tapasia oli myynnissä!
Kollega 2: (Katsoo silmiään pyöritellen.) Sä oot kyllä niin friikki! Siis mistä sä voit tietää, mitä huulipunia sillon on ollu myynnissä, kun sä oot ollu seittemän?! Mä en edes tienny sillon, mitä seerumi on ja sä tiesit, että sitä voi olla huulipunan sisällä! Hyvä kun edes tiesin, mikä huulipuna on!

Että sellaista. Friikki mikä friikki? No joo, ihan niin tietäväinen en sentään ollut, mutta hatara mielikuva minulla on silti tämäntyyppisestä tuotteesta. Olisiko Max Factorilla voinut olla huulirasvaa sisältävä huulipuna? Silloin Max Factor oli kyllä vielä jo lähes selektiiviseksi mielletty merkki, eli tuskin. Vai olisiko kyseessä ollut huulirasva, jonka sisällä olikin vastaavasti huulipunaa? Ihan vaan Blistex ehkäpä? Ei kyllä se oli juuri näin päin, että punan sisällä oli huulirasvaa. Ajatus tuotteesta on selkeästi mielessä, mutta tarkkaa kuvaa en vaan saa päähäni. Muistan vain, että himoitsin sitä kovasti luettunani siitä Sinä&Minä lehdestä.

Jos joku hieman pidemmän meikkihistorian omaava muistaa tuotteen, niin kertokaa ihmeessä, mikä tuote oli kyseessä ja antakaa minulle mielenrauha!

Vielä asiasta toiseen.

Sain kulutettua loppuun Lumenen vanhassa pakkauksessa olevan kulmakynän sävyssä 1 Harmaanmusta:

Lumenen kynissä on mielestäni hyvä koostumus ja olen käyttänyt niitä vuosia, mutta sävy on tuottanut minulle hieman ongelmaa. Sävy 2 Harmaanruskea on periaatteessa hyvä sävy, mutta hitusen liian vaalea minulle. Sävy 1 Harmaanmusta taas puolestaan on hitusen liian musta, eli siitä puuttuu ruskean tuoma lämpö. Käytin pitkänaikaa näitä kumpaakin yhdessä, eli värittelin kulmiini väriä molemmilla kynillä, mutta nyt löysin itselleni loistavan uuden kulmakynän:

YSL:n kulmakynä sävyssä 5 on aivan loistava sävy sellaisille, jotka tarvitsevat tummaa, mutta eivät mustaa kulmakynää. Sävy on todella tumman ruskea ilman, että se on mitenkään punertava. Oma tukkani on tummuusasteeltaan kolmosta, eli näyttää käytännössä lähes mustanruskealta. Mustanharmaat kulmat ilman ruskean taittoa näyttävät jotenkin liian valjuilta (tai vahvasti väritettyinä vähän liiankin vahvoilta), joten tämä sävy on aivan nappi valinta. Kynän koostumuskin on juuri sopivan kovahko, mutta kynä kuitenkin piirtää helposti. Aivan mahtava kulmakynä siis!

Löytyykö tämä loistava kulmakynä jonkun muun meikkipussukasta?

Kommentit (26)

  1. Anonyymi

    Minäkin muistan tuon vihreä-valkoisen hylsyn. Oliko se nyt Deborah, se merkki.?.? *pinnistelee*

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *