Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Super Self Heating

Jaksan aina hehkuttaa, kuinka paljon tykkään Soap & Gloryn veikeistä, mutta niin loistavasti toimivista tuotteista. Merkin tuotteiden saatavuus on vielä toistaiseksi rajallinen, sillä heillä ei vaan ole kuulemma resursseja laajempaan jakeluun, mutta jos joku pääsee näihin käsiksi vaikkapa Englantiin matkustaessaan, niin God Bless Her!

Yksi kokeilemistani Soap & Gloryn tuotteista on kuitenkin ehdottomasti noussut vielä kirkkaasti yli muidenkin.

Kyseessä on No Clogs Allowed! -kasvonaamio.

No Clogs Allowed! on kerran-pari viikossa käytettävä ihoa kuoriva ja kasvoilla lämpenevä naamio. Naamiota otetaan noin viinirypäleen kokoinen nokare, joka hierotaan kasvojen iholle. Hierottaessa naamio aktivoituu ja lämpenee itsestään (mikä voi tuntua hieman pelottavan kuumottavalta) ja hierontaa jatketaan niin kauan, kunnes kasvot muuttuvat sinertäviksi. Kirjaimellisesti, siis.

Naamiossa on nimittäin pieniä iholle hajoavia rakeita, jotka saavat sen sinertämään pienen hetken kuluttua. Kun naamio sitten vielä tämän hieromisen jälkeen jätetään iholle kolmesta viiteen minuuttiin ja huuhdotaan sen jälkeen iholta pois tuotteen mukana tulevan puhdistussienen avulla (tai ilman, kuten minä olen tehnyt), odottaa käyttäjää todella palkitseva yllätys.

Ihosta on tullut käytön jälkeen aina ihanan sileä, pehmeä, freesi, kosteutettu, puhdistettu ja ihan vaan loistavan tuntuinen, eli olen todellakin täysin hurmioitunut tästä tuotteesta!

Yhä edelleen jään vain huokaillen odottamaan sitä päivää, kun Soap & Glory rantautuu meille Suomeen…

Onko joku muu saanut kokeilla tätä tuotetta?

Kommentit (9)

 1. Sipe

  Ajattelin vinkata, että vanha kunnon Amazon ainakin myy ja näyttäisi toimittavan Suomeenkin Soap&Gloryn tuotteita! 12 puntaa kustantaisi tuo naamio+postimaksut!

 2. Anonyymi

  Tuo näyttäis maksavan £11 Bootseissa. Savea ja silikonia, mutta kai tossa jotain hoitavaakin on.

 3. Celia

  On kyllä mälsää kun mitään ihania ja erikoisempia kosmetiikkatuotteita ei tunnu Suomessa myytävän.. :/

 4. Valkyria

  Asokselta saa myös tilattua ko. tuotetta Suomeen!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *