Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Super clean

Ostin heti reissuni aluksi Helsinki-Vantaan lentokentältä kaksi deodoranttia,joista olen ollut kiinnostunut siitä lähtien,kun ne pari kuukautta sitten näin eräillä kosmetiikkamessuilla.

Clean-merkin tuoksujen omaperäisyyttä olenkin hehkutellut jo pariin otteeseen ja nyt kun näin sarjan uudet deodorantit kohtuulliseen hintaan (13,50 € / kpl, Suomessa n. 30 € / kpl) en voinut hillitä itseäni ja nappasin ne mukaani.

Minusta on aina hauskaa, kun deodorantteja MAINOSTETAAN alumiinittomina. Ihan kuin se olisi jotenkin uusi juttu. Joka ikinen DEODORANTTI on alumiiniton! Antiperspirantti on se, joka sisältää alumiinia ja jonka idea perustuu alumiiniin ja sen hikoilun estävään ominaisuuteen.

Mutta anyways, nämä ovat tosiaan alumiinittomia ja vaikka mitä muutakin. Nämä ovat sulfaatittomia (yllätys, yllätys). Nämä ovat parabenittomia (se kun nyt on trendi tällä hetkellä). Näissä ei ole propylene glycolia (joku ilmeisesti keksinyt,
että on coolia vältellä sitäkin… ei vaan, tosiasiassa se on kuulemma nykyään yleinen allergisoija). Näissä ei ole mineraaliljyjä. Näissä ei ole eläinperäisiä aineita. Näissä ei myöskään ole väriaineita.

No mitä näissä sitten on?

Näissä on kuulemma luonnonmukainen kyky imeä hikeä ja erityinen oma teknologiansa hienhajujen kontrollointiin. Ja näissä on nimenomaan ne sarjalle ominaiset tuoksut, eli toinen näistä tuoksuu nimensä mukaisesti lämpimälle puuvillalle…

…ja toinen muuten vaan puhtaalle.

Tykkään näiden tuoksuista deodorantteina kovasti. Tehoiltaan nämä ovat minusta varsin tavallisia deodorantteja, eli pitävät kevyen hikoilun peitettynä ja kainalot silloin hajuttomina.

Minä tykkään näistä päivittäisessä käytössä silloin, kun luvassa ei ole mitään fyysisesti rankkaan tai henkisesti hermostuttavaa puuhaa.

Onko joku muu ehtinyt jo kokeilemaan näitä uutuuksia?

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  Maria: En suosittele ripsivärin pakastamista. Minulla oli talvipakkasilla meikkipussi autossa muutaman tunnin, ja sinä aikana ripsivärin rakenne meni täysin käyttökelvottomaksi. Sekin oli vain pari kertaa käytetty kallis ripsari, joten tuntui pahalta heittää se pois.

 2. Anonyymi

  Joo, kurjalta tuntuu mutta niin kai on vaan tehtävä 🙁
  Kyseessä oli Estee Lauderin Douple Wear, eli sama idea kun Kanebossa/Sensaissa, että lähtee lämpöisellä vedellä mutta muuten ei suttaannu päivän aikana tippaakaan.
  Onko tästä edukkaampaa versiota siis tarjolla?

  Ps. Kiitos vastauksesta!

  – Maria

 3. Nimetön

  Maria: Ihan hirveästi noita edullisempia vastaavia ei kyllä ole tarjolla. :/

  Cliniquen Lash Power on hieman edullisempi, samoin Kickseistä saatavat Fiberwig mascarat lähtevät lämpimällä vedellä. Myös L'orealin kaksipäinen punainen Double Extension Beauty Tubes on vastaavanlainen.

 4. Anonyymi

  Kokeilin kyseisen dödön original-versiota pari viikkoa sitten. Tuoksu oli kevyen pehmeä ja raikas, ja pitokin oli kiitettävää, mutta ongelmaksi muodostui aineen murustuminen ja leviäminen pitkin paitaa. Mustat vaatteet alkoivat kääntyä enemmän jo valkoisen puoleen, minkä takia lopetin käytön jo viikon jälkeen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *