Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Suositellaan kuivapesua

Olen hyvin usein kaivannut töihin kaappiini kuivashampoota. Kuinka usein tukkani onkaan näyttänyt vielä kotoa lähtiessa ihan hyvältä, mutta töissä huomaan sen kuitenkin kaipaavan suihkauksia kuivashampoosta.

Minullahan on kotona Tigin Rockaholic Dirty Secret kuivashampoo, mutta koska itse tuote on ollut hyvin toimiva, en tahdo raahata sitä töihin, sillä tarvitsen sitä kuitenkin kotona useammin kuin töissä. Ja tämän tuotteen edestakainen raahaaminen työpaikan ja kotini välillä ei ole sellainen toimenpide, johon uskaltaisin ryhtyä.

Ensimmäinen ostamani kappale kun tyhjeni itsestään (virheellistä erää) ja kuulin sen jälkeen muutenkin paljon varoitteluita ja ohjeita siitä, kuinka tätä on parasta säilyttää ylösalaisin ja pitää suutin poissa paikoiltaan silloin, kun tuotetta ei käytä. Ensimmäisen pakkauksen tyhjennyttyä itsestään en ole uskaltanut säilyttää tätä tilalle saatua kappaletta oikein päin siinä pelossa, että ponneaineet tosiaankin vuotavat ulos omia aikojaan ja hätätilanteen koittaessa minulla olisikin sitten pullollinen kuivashampoota, jota en ponneaineiden puuttumisen vuoksi enää saakaan pullosta ulos.

Mutta miten ärsyttävää onkaan omistaa kuivashampoo, jota ei uskalla napata laukkuun mukaansa ja jonka kanssa joutuu kiireaamuina säätämään turhan paljon ihan vaan siksi, etten uskalla jättää tätä oikeinpäin paikoillaan olevan suuttimen kanssa!

Onko joku ostanut tätä lähiaikoina ja voinut säilyttää tätä ihan normaalisti ilman, että tuote tyhjenee itsestään? (Toivottavasti, sillä mikään spray-tuotteeni ei ole koskaan käyttäytynyt näin hankalasti!)

Pakkauksesta ulos tuleva tuote on kuitenkin kuivashampooksi todella loistavaa. Se ei jää näkyviin tummassakaan tukassani ja jättää hiukset ilmaviksi, puhtaiksi ja mukavan tuoksuisiksi. Pienellä määrällä pärjää myös pitkälle, eli tämä kului minulla todella hitaasti. Tuoksukin on mukavan fressi ja hedelmäinen.

Kuivashampooksi Dirty Secret oli tosiaan mainio, mutta yleisesti olen itse enemmän styling powdereiden ystävä. Tykkään siis, että tuote tekee tyven rasvattoman tuntuiseksi, mutta tahdon sen samalla tuovan kunnollista kohotusta ja pitoa kohotukselle. Toki kuivashampookin kohottaa, mutta Björn Axenin Styling Powderiin verrattuna mikään ei ole ollut mitään, ei edes sen asiaa tällä hetkellä käytössäni ajava Osiksen Dust it.

Dust it on kyllä antanut kivasti kohotusta, mutta sen tuoma kohotus ei ole ollut yhtä kestävää kuin Björn Axenin Styling Powderin. Aluksi sirottelin tätä ensin kädelleni ja hieroin sieltä tukkaan, mutta nykyään olen siirtynyt ripottelemaan tätä suoraan tukkaani. Näin tämä pelittää hetken aikaa hyvin, mutta kun minä vaan tahtoisin enemmän, isompaa ja parempaa sekä ennen kaikkea kestävempää. Käytän tämän mielelläni loppuun, mutta uutta en taida hankkia.

Mutta palatan nyt siihen alkuperäiseen ongelmaani. Tarvitsin siis töihin kaappiini kuivashampoon hätätilanteita varten. Tigin kuivashampoota en tahtonut raahata töihin ja Osiksen Dust it olisi kyllä näppärä kokonsa puolesta, mutta tarvitsen sitä enemmän kotona ja töissä kaipaan muutenkin enemmän kuivashampoota kuin muotoilupuuteria.

Näin ollen minulla olikin sitten kehiteltynä hyvä (teko)syy hankkia uusi kuivashampoo. Proffsin sekä Lee Staffordin kuivashampoot olen jo kokeillut ja Tony & Guyn haju ällöttää minua. Äkkiseltään mieleeni tuli enää vain Biozellin kuivashampoo ja…

…tämä Kilppoteketin kuivashampoo, johon sitten päädyin.

Ja voi, olin myyty heti ensimmäisellä suihkauksella! En edes ehtinyt vielä tässä vaiheessa tunnustelemaan, millaista jälkeä tuote teki, mutta hei, tämä tuoksui minun nenääni kuin raikkaalle ompulle! Ja tämä on vaaleanpunaisessa pakkauksessa! Oi, oi, OI!!

Lopputuloskin oli loistava. Tämä jättää tukan ihanan ilmavaksi ja pöyheäksi ja lopputulos myös kestää pitkään. Sopi myös tummaan tukkaani ja olisi ollut täysi mahdottomuus olla rakastumatta tähän tuotteeseen. Tästä tuli ehdottomasti kuivashampoosuosikkini siinä missä Björn Axenin Styling Powder on muotoilupuuterisuosikkini.

Arvatkaa vaan, maltanko viedä tätä ihanuutta töihin…

Klippoteketin kuivashampoota en ole toistaiseksi bongannut muualta kuin Sokoksilta (4,90 euroa), vaikka sarjaa olenkin nähnyt myytävän myös muualla.

Onko joku muukin kokeillut tämän kuivashampoon? Tai olisiko teillä kerrottavana kokemuksianne muista kuivashampoista tai muotoilupuutereista?

Kommentit (55)

 1. Anonyymi

  Itse ostin tuon pari viikkoa sitten Nokian Vapaa Valinnasta 🙂

 2. norppa

  Tuo pinkki kuivashampoopullo oli niin söpö, että haalin jopa kaksi purkkia. onneksi se on hyvää! Ei tosin kauheasti tuuheuta, mutta siihen onkin omat tuotteet. Kuivashampoo pelastaa mulla semmoset päivät, kun tukka tuntuu sittenkin vähän likaiselta…

 3. Anna

  Mullakin oli aiemmin Dirty Secretiä, se kyllä teki tukasta ihanan raikkaan tuoksuisen. Eräs miespuolinen kaverikin kehui että mun hiukset tuoksuu tosi hyviltä 😀 mut tyhjeni tietysti enkä sit hinnan takia vaivautunut toiseen pulloon.

  Nelliinan vaatehuone-blogista bongasin kehuja Klippoteketin kuiviksesta ja viimesimmillä Hulluilla Päivillä niitä olikin myynnissä. Haalin pari pulloa samantien enkä pettynyt <3 sitä riittää kyllä aika pieni määrä kerralla? Ekoilla käyttökerroilla sain harjata sitä tukasta pois vaikka kuinka pitkään kun suihkin vähän reilusti 😀

 4. Anonyymi

  Klippoteket on paras! Ja Sokokselta sitä saa halvemmalla kuin Stockalta. Ostan aina monta pulloa kerrallaan.

  Tigin Dirty Secret…joo, voi niitä pulloja. Käytin tuota vielä vuosi sitten paljon, kun pystyi Englannin nettikaupoista tilaamaan, nythän penteleet eivät enää lähetä niitä rajojen yli. Ja Suomessa maksaa liikaa. Se Tigin "virheellinen erä" on aivan puppua! Itsekin kun ostin ensimmäiset pullot, ne tyhjenivät ekan käyttökerran jälkeen. Noh, sain silloin uudet kun valitin asiasta. Se pullohan jää käytön jälkeen vuotamaan, eli tyhjenee siis itsekseen pikkuhiljaa. Tämän VOI ESTÄÄ: käytön jälkeen suihkauta kerran VOIMAKKAASTI. Tämä on ainut tapa, millä olen saanut nuo Tigit kestämään. Nyt ostin jälleen Suomesta kun sai 2 pulloa yhden hinnalla ja voi, unohdin tämän kun olin tottunut toimivaan Klippoteketiin. Ja tyhjenihän se taas. 🙁 Tigi jättää hiukset kyllä paljon sähköisemmiksi kuin muut vastaavat. Myös Oriflamella on hyvä kuivashampoo, ihana tuoksu mutta hankala suihkuttaa.

 5. Anonyymi

  Ostin alkusyksystä -09 rockaholicin kuivashampoon (joka muuten ainakin silloin oli mielestäni vielä kallis) ja kerkesin käyttää sitä yhden kerran jonka jälkeen se oli "tyhjä". Tämän takia ostin seuraavan kuivashampooni vasta kaksi vuotta myöhemmin koska luulin etten osaa käyttää niitä ja saavani ne tyhjiksi jo ensimmäisellä kerralla (turhan kalliita yhden kerran käsittelyyn). Liekkö ollut samaa valmistuserää ja viallinen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *