Suosikkituote: Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid -hoitoneste

Korealaisesta kosmetiikasta puhutaan paljon joka puolella ja moni on utelias kokeilemaan sitä, mutta ei ole ihan varma, mistä aloittaa. Tässä tulisikin vinkki tuotteesta, joka on minusta mitä täydellisin tapa astua korealaisen ihonhoidon maailmaan lisäämällä omaan ihonhoitoturiinin yksi sellainen tuote, jonka vaikutuksen huomaa taatusti heti.

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid hoitoneste

Supersuosittu Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid -hoitoneste on kasvoveden ja seerumin välissä käytettävä tehokosteuttaja, joka on todellinen janoisen ihon sankari. Hyvä kosteutus vaikuttaa ihoon yllättävän monella tavalla, sillä kosteutettu iho näyttää täyteläisemmältä, sileämmältä ja heleämmältä sekä myös tuntuu pehmeämmältä ja kimmoisammalta. Jos iho on hyvin kuiva, voi tehokkaasti kosteuttavien tuotteiden levittäminen saada hetkellisesti aikaan jopa ikävää kihelmöintiä ja punoitusta. Kun ihon kosteustasapainon kuitenkin saa balanssiin, katoaa iholta hilseily ja iho voi näyttää tasaisemman sävyiseltä sekä ennen kaikkea sen sameus väistyy.

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid -hoitoneste sisältää nimensä mukaisesti hyaluronihappoa, joka tunnetaan ihon tehokkaana kosteuttajana, sillä se kykenee sitomaan 1000 kertaa painonsa verran kosteutta. Hoitonesteessä on pullosta ulos pumpattaessa aavistuksen geelimäinen koostumus, joka kuitenkin sulaa lähes juoksevan vesimäiseksi iholla. Minua tuotteen tuoksu ei häiritse enkä haista sitä ihollani pitkään, mutta hyvin herkkänenäisille sen hieman parfyymimainen tuoksu voi olla liikaa.

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid hoitoneste

Kutsun tätä tuotetta itse hoitonesteeksi ja käytän sitä sen tavoin kasvoveden ja seerumin välissä, kuten moni muukin tekee. Ihan virallisesti se on kuitenkin tuotteen nimen mukaisesti tehty ihonhoitorutiinin aloittavaksi tuotteeksi, joka painellaan kasvoille välittömästi ihonpuhdistuksen jälkeen. Holika Holika nimittäin väittää, että iholle on kriittisen tärkeää saada ihonpuhdistuksen jälkeen kosteutusta jo kolmessa sekunnissa ja tällä tuotteella on hyvä startata käyntiin ihonhoitorutiini, joka sitten jatkuu kasvovedellä, erillisellä hoitonesteellä, seerumilla ja kosteusvoiteella.

Korealaisessa ihonhoitorutiinissa tämä voi toki toimiakin, sillä useimmat korealaiset kasvovedet on tarkoitettu paineltaviksi iholle kaksoispuhdistuksen jälkeen, eli niillä ei suinkaa kastella vanulappua, jolla iho sitten pyyhitään puhtaaksi. Tämän vuoksi tämä startteri toimii hyvin iholla heti ensimmäisenä tuotteena, mutta jos kasvot kuitenkin haluaa ihonpuhdistuksen jälkeen pyyhkiä kasvovedellä tai puhdistusvedellä kostutetulla vanulapulla, ei tätä ole tietenkään järkeä laittaa iholle ensin. Itse tykkäänkin käyttää tätä kasvoveden jälkeen hoitonesteen tavoin ja se on tapa, jolla useimmat muutkin tätä tuotetta käyttävät. Monesti kerrostan tätä iholle useamman kerroksen, jotta ihoni varmasti saa runsaasti kosteutta.

Joissakin paikoissa tähän tuotteeseen viitataan myös seerumina ja moni onkin kysynyt, voiko tällä hoitonesteellä korvata seerumin. Tavallisesti sanon aina, että hoitoneste on lisätuote, jota käytetään seerumin lisäksi eikä se korvaa sitä, mutta tämän tuotteen kohdalla sanoisin, että tätä voi hyvin käyttää seerumin asemasta, jos iholle riittää vain tehokas lisäkosteutus. Hoitonesteet ja seerumit eroavat toisistaan siinä, että seerumien tiivistetty koostumus sisältää tavallisesti enemmän tehoaineita kuin hoitonesteiden, eli niillä saadaan kärjistetysti tehokkaampi vaikutus ihoon ja hoitoneste vain valmistelee ihon niille ja tuo iholle lisää kosteutusta. Jos kuitenkin tuntuu, ettei iho tarvitse muuta kuin kosteutusta, niin tämä hoitoneste tuo sitä toki niin tehokkaasti, että sitä voi hyvin käyttää iholla yksinään kasvovoiteen alla.

(Itse tosin lisäisin tämän ja kasvovoiteen väliin silti edes antioksidanttisen seerumin tuomaan iholle suojaa, mutta se on toki makuasia.)

Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex Hoitoneste Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Olen aiemmin kehunut blogissani keltaiseen pulloon pakattua Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex -hoitonestettä, josta olen myös tykännyt. Ero näiden kahden välillä on, että tämä siniseen pulloon pakattu tuote on vielä täyteläisempi ja kosteuttaa ihoa vielä keltaista tehokkaammin. Keltainen versio voisikin sopia paremmin hieman rasvoittuvalle iholle, joka kaipaa kosteutusta ja kirkastusta, mutta ei tarvitse ihan näin täyteläistä koostumusta.

Olen kokeillut myös kolmannen version, eli punaiseen pulloon pakatun Holika Holika 3 Seconds Starter Collagen -hoitonesteen, mutta täytyy ihan rehellisesti sanoa, että en suosittele sitä oikeastaan kenellekään. Siinäkin on hieman täyteläinen koostumus, joka kuitenkin katoaa iholta eikä jätä yhtä kosteutettua tunnetta kuin kaksi muuta versiota. Omalla ihollani se itseasiassa rehellisesti sanottuna tuntui olevan yhtä tyhjän kanssa.

Tämä ei ole toisaalta ihme, sillä punaisessa versiossa on minusta todella huono sisältö. Sininen versio on täysin alkoholiton ja täynnä ihoa hoitavia ainesosia. Keltaisessa versiossa on hieman alkoholia, mutta se ei itseäni haittaa, sillä alkoholia käytetään usein nimenomaan tehostamassa aktiiviaineiden imeytymistä iholle ja tuotteessa on paljon kosteuttavia ainesosia ”kompensoimassa” alkoholia, eli tuote antaa iholle enemmän kuin ottaa siltä pois. Iho siis jää keltaisen hoitonesteen jäljiltä todella kosteutetun ja hoidetun tuntuiseksi.

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid hoitoneste

Punainen Holika Holika 3 Seconds Starter Collagen -hoitoneste ei sisällä läheskään samalla tavalla hoitavia ainesosia kuin kaksi muuta. Se sisältää runsaasti alkoholia, jonka ansiosta se tuntuu iholla kevyeltä, mutta sen ainesosalista on melko kompakti eikä se ole keltaisen hoitonesteen tavoin yhtä paljon alkoholia kompensoivia ainesosia. Omalla ihollani se katosi kasvoilta nopeasti enkä oikeastaan keksi mitään syytä, miksi suosittelisin sitä yhtään kenellekään.

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid hoitoneste

Jos haluaa ohuen hoitonesteen, suosittelisin ennemminkin jotain sellaista, missä on oikeasti hoitava koostumus. Ääneni voisi mennä esimerkiksi MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence* -hoitonesteelle tai Huxley Secret of Sahara Toner; Extract It* -kasvovedelle, joka on kuin hoitoneste (jälkimmäisestä tuotteesta löytyy aiempi kehupostaukseni täältä).

Mikäli siis tuntuu, että ihonhoitorutiini kaipaa hieman tehostamista ja iho näyttää siltä, että se voisi kaivata jotain lisää, on tämä Holika Holikan sininen hoitoneste hyvin useassa tapauksessa juuri se täydellinen valinta ja selventää lopputuloksen kautta taatusti, miksi korealaisessa ihonhoidossa korostetaan ihon tehokkaan kosteutuksen tärkeyttä niin kovasti.

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid -hoitoneste löytyy myynnistä täältä.*

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid hoitoneste

Kuka muu on ihastunut Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid -hoitonesteeseen?

 

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

 

Kommentit (23)
  1. Minulla on ties kuinka mones pullo tätä menossa. Kokeilin myös tuota keltaista yhden pullon verran, mutta minusta se ei ollut riittävän kosteuttava omalle iholleni. Mieleni on vähän tehnyt kokeilla tuota kollageeni-versiotakin, mutta taidan uskoa mielipidettäsi ja seuraavallakin kerralla ostaa vain uuden hyaluronihappoputelin. 🙂

  2. Arvostan sitä, että arvioissasi mainitset tuoksun. Tiedän heti, että jos parfyymimainen-sana on tekstissä, minun on paras välttää tuotetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *