Suosikkidödö: Biotherm Deo Pure Invisible

Sinnittelin juuri parisen kuukautta käyttäen antiperspiranttia, josta en pitänyt yhtään. En tiedä miksi tein niin, sillä kyseessä oli ilmaiseksi saatu parin euron tapaus, eli olisin vaan voinut heittää sen pois ja siirtyä elämässäni eteenpäin, mutta jostain syystä en raaskinut tehdä niin. Käytin siis hampaat irvessä loppuun dödön, joka sotki vaatteeni, ei pitänyt kunnolla ja joka ei muutenkaan tuoksunsa puolesta hurmannut, mutta jota en vaan raaskinut heittää roskiin.

Kulutettuani sen loppuun kokeilin toista samalta merkiltä saamaani dödöä ja huomasin sen käytössäni yhtä surkeaksi. Tällä kertaa maltoin heittää dödön pois, vaikka se hieman pahaa tekikin (käytettyä dödöä kun ei viitsi muillekaan antaa) ja siirryin tuotteeseen, jota olin ikävöinyt sydämeni pohjasta jo pitkään. Tätä tapausta minä nimittäin rakastan.

Biotherm Deodorantti

Biothermin Deo Pure oli pitkään yksi suosikkidödöistäni ja sen rinnalle myöhemmin lanseerattu Invisible-versio oli aina vaan parempi. 48 tunnin pito sekä vaatteita tahrimaton ja värjäämätön koostumus yhdistettynä ihanaan tuoksuun ovat melkoisen loistava yhdistelmä.

Biotherm Deodorantti

Tässä dödössä loistavaa on sen erinomainen pito myös sen miellyttävä tuoksu. Pehmeän puhtaan ja puuterisen tuoksuinen antiperspirantti ei ole vielä koskaan pettänyt minua ja saa minussa jopa aikaan oudon mielihalun tuoksutella kainaloitani – minulla on nimittäin hirveä fiksaatio puhtaan pyykin ja tällaisen pehmeän puhtaan deodorantin tuoksuihin. On ollut ihanaa, ettei paitoja ja mekkoja ole tarvinnut heittää enää yhden tai viimeistään kahden käyttökerran jälkeen pyykkiin ja sitäkin ihanampaa on, ettei aamulla ole enää tarvinnut tarkistella, olenko onnistunut tuhrimaan vaatteeni dödölläni niitä päälleni pukiessani.

Biotherm Deodorantti

Niin hassulta kuin tämä kuulostaakin niin minä myös rakastan tämän antiperspirantin isoa kuulaa, joka annostelee tuotetta kainaloihin täydellisesti pyörien. En pidä pienistä dödökuulista, joten tämä on kaikin puolin täydellinen. Tämä annostelee dödöä kainaloihin juuri sopivan reilusti mutta ei kuitenkaan liikaa ja on vaan kaikin puolin täydellinen. Tämä ei myöskään falskaa dödöä liikaa ulos, kuten pahimmat tapaukset tekevät, mistä hyvästä tämä myös ansaitsee pisteitä.

Tämä dödö on jopa niin täydellinen, että kun sain entisessä työpaikassani valita itselleni minkä tahansa Biothermin tuotteen valitsin kaikkien ihanien voiteiden ja muiden arvokkaampien tuotteiden sijaan tämän dödön, sillä tiesin, että se tulisi hyötykäyttöön. En ollut muistanut ennen tätä postausta, että dödöllä on maakaupassa hintaa n. 26 euroa, mutta koen sen silti olevan sen jokapäiväisen hyödyn ja ilon arvoinen, jota se elämääni tuo.

Olen yrittänyt adoptoida elämääni ja kotiimme ajatusta, jonka mukaan omistaisin vain tavaroita, joiden tiedän tuovan minulle iloa tai ainakin hyötyä. Vaikka kyseessä on vain antiperspirantti, tuo se noista molempia niin moninkertaisesti, että se on ehdottomasti lunastanut paikkansa kodistamme.

Biotherm Deo Pure Invisible -antioperspirantin voi ostaa netistä elevenin verkkokaupasta*.

Biotherm Deodorantti

Muita Biothermin antiperspirantteihin ihastuneita? (Merkin vihreäkorkkinen deodorantti ei nimittäin ole minua sytyttänyt.)

Kommentit (14)
  1. Tämä on nyt Sokoksella 18e tarjouksessa.

    1. Tarjouksessa olikin vain vihreäkorkkinen yksilö :/

  2. Mia / Beauty Highlights
    30.3.2016, 19:37

    Tämä on yksi mun luottodeoista, kuuluu siis ehdottomasti TOP3 parhaiden joukkoon! En ole minäkään ihastunut muihin Biothermin deoihin, paitsi tähän 🙂

    1. Tämä on kyllä aivan loistava! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *