Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Suoraa puhetta

Joskus vaan pitää puhua suoraan.

Aina välillä se tuntuu suorastaan pahalta ja loukkaavalta, mutta joskus niin vaan on tehtävä. Joskus suoraan puhuminen voi kuitenkin saada myös hymyn huulille ja asioiden kertominen kaikessa suoruudessaan voi jopa tehdä niistä ihanan konkreettisia.

Lumene luottaa tähän logiikkaan ja päättikin kertoa miehille suoraan, milloin heidän uuden miesten linjansa Väsyneen Ihon Virkistäjä on optimaalisin apu:

”Onpa syynä väsymykseesi aikaero, krapula, huonot yöunet bileet, raskas työpäivä tai treeni…”

Ihailtavan suoraa puhetta ja tehoaa varmasti miehiin. Naisten tuotetta tuskin voitaisiin samoilla argumenteilla myydä (no minulle ehkä), mutta miehille tämä on minusta ihanan konkreettista ja suoraa puhetta.

Tykkään muutenkin uudistuneesta Lumenen miesten linjasta, sillä tuotteiden sisällöt näyttäisivät olevan kohdallaan ja kaikkien tuotteiden pakkaustekstit ovat miehille suunnatun selkeitä.

Ostin Väsyneen Ihon Virkistäjän Englantilaistuneelle Herrasmiehelleni Suomen tuliaisena ja vein sen mukanani Englantiin. Juoneni oli varsin läpinäkyvä, sillä halusin itse tietysti vain päästä kokeilemaan tuotetta. Muutaman kokeilukerran jälkeen voin sanoa, että tuote oli kyllä ihan mukava. Eihän tämä nyt mitään supererikoista näyttänyt kasvoille tekevän, mutta koostumus oli kivan kevyt ja iholle hyvin imeytyvä, muttei silti vaan ohuen geelimäinen, eli se tuntui myös kosteuttavan ihoa hyvin. Tuotteesta löytyi toki tietysti myös sitä miesten tuotteille tyypillistä alkoholia, sillä tuotteen halutaan tuntuvan iholla mahdollisimman kevyeltä.

Tykkään myös uudistuneen Lumenen miesten linjan tuoksusta, sillä se on kevyt, mutta miehekäs (vanhan linjan ”hei, leikkasin juuri nurmikkoni” -tuoksu ei vaan kolahtanut minuun sitten millään…)

Uskon, että näin ytimekkäällä mainospuheella jopa miehet voidaan saada ”huijattua” mukaan ihonhoitoon ja kasvojen kosteutukseen.

Onko teidän miehenne saatu mukaan ihonhoitoon? Käyttävätkö lähipiirinne miehet (poikaystävä, puoliso, veli, isä, vaari…) kosteusvoidetta?

Kommentit (11)

  1. Anonyymi

    Mun mieheni sai tästä näytteen, ja vihdoin kokeili: tuloksena kirkkaanpunainen kirvelevä naama, kuulemma poltteli eikä tarvi ostaa… Eli ei taida soveltua herkemmälle iholle!
    (osasyy voi olla rasvan "holvaus" naamalle, vähempiki olis riittänyt ;))

    -sonja

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *