Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Suokkaan pyyntö naisille

Koska jouluaika lähestyy taas, tahtoisin välittää teille jo muutamia vuosia vanhan stand up -koomikko Riku Suokkaan pyynnön, joka kannattaa pitää mielessä miehen joululahjoja ideoidessa.

Mikäli kuitenkin koette, ettei omassa lähipiirissäsi ole noin ”äijää” lahjansaajaa ja haluat oikeasti saada miehen  käyttämään ihonhoitotuotteita, suosittelen kertaamaan vinkit miehiseen lähestymistapaan tästä vanhasta postauksestani.
Mihin kategoriaan teidän lähipiirinne miehet sijoittuvat ihonhoitotottumuksissaan?

Kommentit (11)

 1. Anonyymi

  Olin keväällä katsomassa Suokkaan Luolamies-settiä Tampereella, ja veti käytännössä saman pätkän.
  Ei siinä, hauska pätkä 🙂
  En vaan osannut ajatella, että nuo jutut olisivat niin kierrätettyjä.

 2. Aino

  Mieheni hoiti ennen hiuksiaan ja ihoaan, oli kasvovedet ja päivettävät miestenvoiteet ja hiusvärit… Nyt on sitten minut saatu haaviin, joten riittää kun tukka ajellaan itse pois ja saippuaa käytetään 😀 Aika perus-äijä siis ja sanoo joulun alla noita prikulleen samoja reploja, kun Riku Suokas…

 3. sabiha

  Hauskoja kommentejä tytöillä on ollut.Sama perus suomalainen mies kaikilla tuntuu olevan. Hyvää näin ei varmaan meidänkään budjetti kestäisi jos perheen miehet innostuu yhtä paljon kauneudestä kuin itse.

 4. Emma

  ^ Hah. Itse juuri jossain vaiheessa yritin houkutella poikaystävää käyttämään jotain naamarasvaa edes, kunnes hokasin että oikeestaan parempi näin, jääpähän enemmän tilaa budjettiin omille tököteille.

 5. Nano Nano

  Pitää ihan kommentoida, kun osui niin pahasti.
  Itsehän tavallaan tiesin tekeväni virheen, kun ostin viime vuonna lahjaksi juurikin Lumenen miesten ihonhoito-tuotteita, mutta kokeilinpa kuitenkin.
  Kyllä tuo jotain kosteusvoidetta toisinaan käyttää, mutta sittenkin mainitsee aina käytön jälkeen, että "Laitoin tänään sitä rasvaa naamaan."
  Sitten pitää olla kannustava ja kehua kuten koiraa joka oppii uuden tempun. 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *