Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Suklainen yllättäjä

Olen nainen, joten rakastan tietysti suklaata. Suklaa on herkullista, ihanaa, täyteläistä, lohtua tuovaa ja mieltä lämmittävää sekä oloa parantavaa. Sekä tietysti ihanan tuoksuista.
Kun blogissani vähän aikaa sitten arvottiin The Body Shopin kanssa yhteistyössä merkin uudehkon Chocomania-linjan vartalotuotesetti, sain minäkin kyseisestä suklaamaniasta tietysti oman maistiaiseni.
Posti toimitti minulle Chocomania-linjan Body Lotionin (hinta n. 15,70€) ja tutkin sitä aluksi hieman jännityksellä.
Jännitykseni johtui siitä, että olin töissä tuoksutellut linjan tuotteita ja todennut ne pikaisella tuoksuttelulla liian suklaisiksi. Kyllä, arvon naiset, sellainenkin ilmiö voi olla olemassa! 
Odotukseni eivät siis olleet liian korkealla tämän vartaloemulsion käytttöönottaessani. Oletin, että öklönsuklainen tuoksu olisi todella voimakas ja pysyisi ihollani vahvana läpi yön ja päivän. 
Mutta tietysti olin jälleen väärässä. Vartalovoide tuoksui aivan ihanan pehmeän suklaiselle, mutta juuri sopivan miedolla tavalla. Suklaisuus ei jäänyt iholle pistävänä vaan lempeänä ja vieläpä sopivan kevyenä. Pienen hetken ajan saatoin fiilistellä ihoani ja suklaantuoksuani, mutta siinä vaiheessa, kun luontaisesti alkaisin jo olla kyllästynyt siihen, oli tuoksu jo haihtunut varsin kevyeksi eikä ottanut nenääni millään lailla.
Yllätyinkin siis todella positiivisesti ja päätin, että myyn tätä emulsiota jatkossa töissä enemmän ja varsinkin niille miehille, jotka hakevat vaimoilleen jotain pientä mukavaa tuliaista.
 Ihanaa tässä suklaisessa hurmurissa oli myös sen koostumus. Vartalovoide imeytyi iholle hyvin, mutta iho jäi sen jäljiltä pehmeäksi ja kosteutetuksi, muttei liian lähmäiseksi. Tämän voisi siis kuvitella sopivan niillekin käyttäjille, jotka eivät tahdo liian paksuja ja raskaita koostumuksia, mutta tahtovat tuotteen silti kosteuttavan hyvin.
Kun Chocomania-vartaloemulsio oli lopulta ollut ihollani hetken, tuntui ihoni ihastuttavan pehmeältä ja tuoksui se yhä vienosti suklaiselta, mutta vain läheltä tuoksutettuna. En siis ollut kävelevä suklaakeksi eikä kukaan ohikulkija koskaan halunnut nuolaista minua.
Tämä Chocomania-tuote sai minut innostumaan muustakin Chocomania-linjasta ja nyt mieleni hinkuisikin sarjan suihkugeeliä. Voisiko olla ihanampaa suihkuhetkeä kuin suklaalla höystetty…
Onko joku muu kokeillut The Body Shopin suklaisia Chocomania-tuotteita? Kuka muu on yllättynyt niiden tuoksujen pehmeydestä käytössä? Mitä mieltä ylipäätänsä olette suklaan tuoksuista ihonhoitotuotteista?

Kommentit (25)

  1. Julle

    Itse olen vain käynyt haistelemassa tuottetta kaupassa , mutta en ole viellä hankkinut , koska nyt yritän käyttää kaikkia vanhempia kaappiin jääneitä pois ja tehdä tilaa uusille ! Mutta todellakin ovat ostoslistallani sitten kun sen aika tulee (: Tuoksuteltuani kaupassa hetken tuotteita olin aivan hurmoksissani , ihana tuoksu se on se suklaa <3 !!

  2. Anonyymi

    Chocomania vartalokuorinta on HIRVEÄ! jättää tahmaisen kalvon käytön jälkeen.. 🙁

  3. Sinppu

    Kuorintavoide ei ole kovin onnistunut tuote. Se on jotenkin kuivaa eikä mitenkään riittoisaa. Kolmen käytön jälkeen purkki on lähes tyhjä. Suihkugeelistä ja vartalovoiteesta tykkään molemmista.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *