Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sujuu kuin öljytty

Rakastan puhdistusöljyjä, mutta niitä on markkinoilla tällä hetkellä harmittavan vähän.
Teen ihonpuhdistukseni iltaisin aina kahdessa osassa, eli puhdistan kasvoiltani ensin meikit öljymäisellä tai maitomaisella tuotteella ja viimeistelen puhdistuksen vaahtomaisella, geelimäisellä tai voidemaisemmalla tuotteella. Suomessa tätä puhdistustapaa joutuu usein selittelemään kysyviä katseita luoville, mutta esimerkiksi Aasiassa tällainen kaksoispuhdistus on itsestäänselvä asia.
Ykkösvaiheen öljymäisiä puhdistustuotteita on tosiaan harvassa ja koska tahdon aina kokeilla jotain uutta, on uusien vaihtoehtojen löytäminen välillä hieman haastavaakin. Onneksi olen kuitenkin pitänyt silmäni auki ja bongannut Bootsista tällaisen tuotteen:
Sanctuary SPA:n Ultimate Facial Cleansing Oil on ollut aivan mahtava ihonpuhdistaja, sillä se puhdistaa kaiken meikin (ja jopa tietysti silmämeikinkin) iholta tehokkaasti, mutta huuhtoutuu kuitenkin vedellä iholta pois jättämättä jälkeensä öljyistä tunnetta.
 Iho jää tämän puhdistustuotteen jäljiltä puhtaaksi ja pehmeäksi, eli kaikin tavoin miellyttävän tuntuiseksi.
Pidän tuotteesta kovasti, vaikkakin ainoa negatiivinen puoli tuotteessa on sen hhhmm… yrttinen tuoksu. Pidän tuotteista, jotka tuoksuvat kukille, hedelmille, tyttömäisille asioille ja keijupölylle eikä tämä oikein vastaa tuoksultaan niistä mitään, mutta koska tuote on muuten kaikin tavoin loistava, voin elää asian kanssa.
Oma puhdistusöljyni on tosiaan ostettu Englannin Bootsista, jossa 150 millin pullo maksoi normaalihinnalla 13 puntaa. Edullisia puhdistusöljyjä on vaikeaa löytää, joten minusta tämä oli loistava löytö!
Pidättekö te puhdistusöljyistä? Mitä mukavia puhdistusöljyjä te olette löytäneet?

Kommentit (21)

 1. Funkeeh

  Dior Instant Gentle Cleansing Oil oli todella hyvä puhdistusöljy, vaikka en nyt tiedä onko tuotteessa varsinaisesti "oikeita" öljyjä.

  Tällä hetkellä käytössä Lumenen öljypuhdistus, jonga bongasin joskus blogistasi, mutta joka ei valitettavasti sytytä yhtä paljon kuin Dior

 2. Anonyymi

  Löysin mukavan hieman edullisemman puhdistusöljyn: Joik Deep cleansing facial oil [http://www.joik.eu/products/facial-care/deep-cleansing-facial-oil-for-daily-use/]. Puhdistusöljy on virolaista luonnonkosmetiikkaa, ja sen hinta näyttäisi olevan noin 10€. Omani olen ostanut Virosta (halvemmat hinnat ;)).

 3. Anonyymi

  mielenkiintoinen tämä kaksoispuhdistus. Käytättekö vielä kasvovettä puhdistuksen viimeistelyyn ennen kosteusvoidetta?

 4. Mariia

  The Body Shopin uusi öljy on kohtuullisen hintainen ja aivan loistava. Ainoastaan pakkauksessa on vähän valittamista pumpun puuttuessa.

 5. Myy

  Olen käyttänyt kaksoispuhdistusta muutaman vuoden ajan enkä vaihtaisi pois. Kalliimmasta luokasta lemppariöljy on Sensai ja Shu Uemura, halvemmasta Sana.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *