Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Suihkuvoi

Kuten vähän aikaa sitten kerroin, hankin itselleni Lontooseen uuden suihkugeelin. Tosin itseasiassa termi ”suihkugeeli” on tässä yhteydessä aivan väärä sanavalinta, sillä kyseessä on oikeastaan suihkuvoide. Tai no, sekin on ehkä väärin sanottu, sillä kyseessä on virallisesti suihkuvoi.
Ai että siis anteeksi mikä?
No, Soap & Gloryn Whipped Clean Luxe Cream Wash Shower Butter.
 
Tämä ihanuus on koostumukseltaan kuin täyteläistä vartalovoidetta. Ei sentään ihan niin kovaa kuin vartalovoit yleensä, mutta täyteläistä ja voidemaista kuitenkin. Kun tuotetta lähtee levittämään ja hieromaan iholle, vaahtoaa se aivan kevyesti ja tuntuu iholla ihastuttavan täyteläiseltä ja ihanalta.
Koska tuotteen koostumus on pakattu täyteen kaikkea ihanaa hoitavaa ja kosteuttavaa, käyttäytyy tämä ihollakin tottakai sen mukaan. Ihon on suihkun jälkeen puhdas, mutta pehmeä. Tämä ei kuitenkaan jätä iholle mitään öljyistä tai nahkeaa tunnetta eikä edes kalvomaista fiilistä.
Suihkuvoi tuoksuu ihanalta ja sen pehmeässä tuoksussa ja koostumuksessa yhdistyvät kookos, karitevoi, manteli sekä macadamianpähkinän öljy.
Minusta tämä on AIVAN ihana!
 
Käytän tämän ihanuuden mielelläni loppuun joskin täytyy todeta, että sen täyteläisen koostumuksen vuoksi tuote ei ole se kaikkein riittoisin suihkutuote. Tämän kanssa saa myös varoa, ettei pudota nokareita hukkaan suihkun lattialle ennen kuin pääsee hieromaan tätä iholle.
Soap & Gloryn tuotteita ei vielä tosiaan Suomesta saa, mutta jälleen kerran vinkkaan teidät Englannissa toimivan, suomalaisen verkkokaupan nimeltä JT Beauty Outlet puoleen, josta Soap & Gloryn tuotteita saa tilattua Suomeen.Tämä tuote löytyy tämän linkin takaa.
 
Miltä kuulostaa? Tekisikö mieli? Vai joko joku muukin on ehtinyt kokeilemaan?

Kommentit (3)

 1. Cinnamonroll girl

  Ihanan kosteuttavaa, mutta tuoksu on liian voimakas. Tuote tuoksuu vahvasti pistaasille, mantelille ja vaniljalle, kaikki vähän eri aikaan! 😀 Pidän vaan siitä vaniljaisesta tuoksusta, mutta kosteuskertoimien takia aion käyttää tämän tuotteen loppuun. (peukku)

 2. Anonyymi

  Minä jätin tuon kauppaan tuoksunsa takia 🙁 Harmitti sillä koostumus olisi houkutellut.

  -Tiltu Kultu

 3. Anonyymi

  Teki kyllä jo mieli tuon hehkutuskuvauksen jälkeen, mutta käväisin linkissä ja hinta oli kyllä melkoisen päätähuimaava. 18 euroa suihku"geelistä" on ihan älytön hinta, siis minun näkökulmastani. En tarkoita tuomita niitä, jotka on valmiita maksamaan kosmetiikastaan enemmän. Kukin priorisoi eri asioita.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *