Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Suihkusmoothie

Minulta loppui vähän aikaa sitten Yves Rocherilta joulun aikaan saamani, kausituotteeksi myyntiin tullut ihana karamellisoidun omenan tuoksuinen suihkugeeli.
Pidin tuotteesta kovasti sen ihanan tuoksun vuoksi ja jäinkin hieman ikävöimään sitä, mutta onneksi tuote loppui juuri sopivaan aikaan. Joulukaudesta kun on jo jonkun verran aikaa, joten kesäkauden alettua kuvioissa ovat jälleen uudet jutut.  
Karamellisoitu ja talvinen omena on nimittäin vaihtunut hedelmäiseen  smoothieen!
Red Berries Shower Cream on Plaisirs Nature -linjan uutuuksia ja siinä todellakin tuoksuvat punaiset marjat, minkä lisäksi vaaleanpunainen smoothiemainen koostumus nyt vaan sattuu näyttämään uskomattoman herkulliselta!
Tämäkin tuote on limited edition tuote, joten ehkä saan tämänkin taas kulutettua loppuun jouluun mennessä uusien ajankohtaisten tuotteiden jälleen valloittaessa hyllyt…
Olen tykännyt näistä Yves Rocherin herkullisen tuoksuisista suihkutuotteista, mutta niiden iso koko on ollut hieman ongelmallista. Pullojen isosta suuaukosta hulahtaa helposti liikaa tuotetta ulos ja jotenkin näiden aukiruuvailu ja kääntely suihkussa on ollut hieman ärsyttävää ja hankalaa. Onneksi minulle kuitenkin selvisi, että näihin on saatavilla lisäosia…
Pumpun kanssa homma on nimittäin huomattavasti helpompaa ja mukavampaa ja pumppua voi sitten jatkossa kierrättää halutessaan aina pullosta seuraavaan.
Kätevää, vai mitä? Pumppu kustantaa Yves Rocherilla euron, mikä on minusta oikein passeli hinta siitä, ettei jokaiseen pakkaukseen tarvitse valmistaa erillistä pumppua.
Oletteko te kokeilleet Yves Rocherin suihkutuotteita? Mitkä ovat suosikkejanne?
Red Berries suihkusmoothien voi hankkia itselleen tämän mainoslinkin kautta.

Kommentit (9)

 1. Jonna H.

  Plaisirs Naturen isot suihkugeelit ovat ehdottomia suosikkejani, kylppäristä löytyy aina yksi pullo ja toinen jemmasta. Oma ehdoton suosikkini on luonnonmukainen kaura!

 2. Ani

  Heh, juuri tänään kävin täydentämässä varastoani muutamalla Jardins du Mondella 🙂 Ovat alennuksessa usein, ajavat asiansa oikein hyvin ja tuoksuvalikoima on hyvä, ja kun putiikki vielä on melkein kodin vieressä niin… 🙂

 3. NarnianGirl

  Parast YR:n markkinoinnissa on kylkiäiset! 🙂 Suihkugeeli usein kaupan päällisinä…

 4. Anonyymi

  YR:n suihkusampoot ovat hyviä.Ihania ovat myös Bronnleyn suihkusampoot sekä Yardleyn tuotteet,nämä perienglantilaiset.
  Voisitko joskus tehdä postaukset näistä,kun kerran olet siellä
  "paikan päällä"?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *