Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sugarberry legs

Tänään mennään viileissä väreissä. Itse postaus ei liity värikosmetiikkaan tosin millään, sillä viileä teema syntyy vain ja ainoastaan siitä, että huomasin vasta jälkikäteen kuvanneeni tämän postauksen kuvat kameran valkotasapainoasetusten ollessa miten sattuu.
Sain nimittäin blogini kautta testattavakseni Gillette Venuksen ja  Olayn yhteistyössä toteutetun uuden Sugarberry-höylän sekä sen pariksi Satin Care Sensitive Shave Gelin.
Olen ahkera höylääjä, mutta äärettömän pihi mitä tulee höylien hankintaan. Ostan aina kolmiteräisiä (mielellään jopa neljäteräisiä) höyliä, mutta en koskaan kalliita merkkejä, vaan halvimpia mahdollisia. Siksi kokeilut näillä ”kunnon merkkien” höylillä ovat aina mieleen.
Sugarberry-höylän ideana on sekä poistaa ihokarvat että kevyesti kuoria ja kosteuttaa ihoa. 

Höylän teriä reunastavat veikeät tyynyt, joita katsellessani mietin, että hankaloittavatkohan ne privaatimpien paikkojen ajelua tekemällä höylästä liian paksun. Käytännössä näin ei kuitenkaan onneksi ollut, sillä höylällä oli edelleen helppoa sheivata niin sääret, kainalot kuin tyttöjenkin paikat.
Hauskat tyynyt toivat kostealla iholla mielettömän hyvän liukkauden, jonka ansiosta höylä liukui iholla uskomattoman hyvin ja sheivailu oli äärettömän vaivatonta. Erillisen vaahdon käyttö tuntui hennoilla karvoillani jopa hieman turhalta, joten olen useimmin tyytynyt vetelemään ihan vaan pelkän höylän voimin. 
Iho tuntui sheivauksen jälkeen todella sileältä, pehmeältä ja kosteutetulta eli ero tavallisiin sheivailukertoihini halpishöylillä oli huima. 
Yllätyin myös siitä, kuinka pitkään höylä on pysynyt käytössä hyvänä. Olen sheivannut sillä varmasti kymmenisen kertaa ja paitsi että lopputulos on yhä ollut sileää jälkeä tekevä, ei tyynykään ole vielä kulunut loppuun.
(Kuinka monen käyttökerran jälkeen näitä höyliä edes yleensä kuuluisi vaihtaa?)
Ongelmana onkin siis enää kustannuskysymys. 
Tämä peruspakkaus, joka sisälsi yhden terän ja varren kustantaa 19,90 euroa ja kolmen vaihtoterän paketti noin 18,20 euroa, eli reippaasti enemmän kuin viitisen euroa maksava 4-5 terän pussini. Toisaalta tämä tekee iholla niin ihanan sileää jälkeä ja kestää käytettävänä halpishöyliäni pidempään, että joudun vakavasti harkitsemaan, raaskisinko edes kerran ostaa yhden paketillisen vaihtopäitä.
Minkä verran te olette valmiita satsaamaan höyliinne? Ja kuinka monta käyttökertaa käytätte samaa höylää?

Kommentit (18)

  1. katska

    Kannattaa ostaa venus-terät netistä esim. amazonista. Oon niistä normiteristä maksanut muistaakseni 8kpl/16e eli puolet halvemmalla mitä suomessa.

  2. Anonyymi

    Teriä kannattaa pongata 3+1 päiviltä sekä Hulluilta päiviltä, silloin löytyy usein isompia paketteja edullisesti 🙂

  3. Anonyymi

    herttinen, oon 8 vuotisen sheivausurani aikana käyttänyt 3 venus divine höylää. ja muita en oo käyttäny, terät edelleen minusta kunnossa, ikinä ei ole tullut haavoja tms. jos alesta sattuu löytymään, niin silloin saatan raaskia ostaa lisää. (varren kanssa)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *