Sugarberry legs

Tänään mennään viileissä väreissä. Itse postaus ei liity värikosmetiikkaan tosin millään, sillä viileä teema syntyy vain ja ainoastaan siitä, että huomasin vasta jälkikäteen kuvanneeni tämän postauksen kuvat kameran valkotasapainoasetusten ollessa miten sattuu.
Sain nimittäin blogini kautta testattavakseni Gillette Venuksen ja  Olayn yhteistyössä toteutetun uuden Sugarberry-höylän sekä sen pariksi Satin Care Sensitive Shave Gelin.
Olen ahkera höylääjä, mutta äärettömän pihi mitä tulee höylien hankintaan. Ostan aina kolmiteräisiä (mielellään jopa neljäteräisiä) höyliä, mutta en koskaan kalliita merkkejä, vaan halvimpia mahdollisia. Siksi kokeilut näillä ”kunnon merkkien” höylillä ovat aina mieleen.
Sugarberry-höylän ideana on sekä poistaa ihokarvat että kevyesti kuoria ja kosteuttaa ihoa. 

Höylän teriä reunastavat veikeät tyynyt, joita katsellessani mietin, että hankaloittavatkohan ne privaatimpien paikkojen ajelua tekemällä höylästä liian paksun. Käytännössä näin ei kuitenkaan onneksi ollut, sillä höylällä oli edelleen helppoa sheivata niin sääret, kainalot kuin tyttöjenkin paikat.
Hauskat tyynyt toivat kostealla iholla mielettömän hyvän liukkauden, jonka ansiosta höylä liukui iholla uskomattoman hyvin ja sheivailu oli äärettömän vaivatonta. Erillisen vaahdon käyttö tuntui hennoilla karvoillani jopa hieman turhalta, joten olen useimmin tyytynyt vetelemään ihan vaan pelkän höylän voimin. 
Iho tuntui sheivauksen jälkeen todella sileältä, pehmeältä ja kosteutetulta eli ero tavallisiin sheivailukertoihini halpishöylillä oli huima. 
Yllätyin myös siitä, kuinka pitkään höylä on pysynyt käytössä hyvänä. Olen sheivannut sillä varmasti kymmenisen kertaa ja paitsi että lopputulos on yhä ollut sileää jälkeä tekevä, ei tyynykään ole vielä kulunut loppuun.
(Kuinka monen käyttökerran jälkeen näitä höyliä edes yleensä kuuluisi vaihtaa?)
Ongelmana onkin siis enää kustannuskysymys. 
Tämä peruspakkaus, joka sisälsi yhden terän ja varren kustantaa 19,90 euroa ja kolmen vaihtoterän paketti noin 18,20 euroa, eli reippaasti enemmän kuin viitisen euroa maksava 4-5 terän pussini. Toisaalta tämä tekee iholla niin ihanan sileää jälkeä ja kestää käytettävänä halpishöyliäni pidempään, että joudun vakavasti harkitsemaan, raaskisinko edes kerran ostaa yhden paketillisen vaihtopäitä.
Minkä verran te olette valmiita satsaamaan höyliinne? Ja kuinka monta käyttökertaa käytätte samaa höylää?
Kommentit (18)
  1. Itse ostan ihan Venuksen höyliä. N. 4kpl taitaa olla paketissa ja sitten hinta 16e, kirpaiseehan se mutta harvoin niitä tulee ostettua. Yhtä höylää käytän aika pitkään.. Ja hyvää jälkeä silti tulee. Noiden käyttöikäähän voi pidentää huomattavasti teroittamalla niitä. On erikseen sellanen tollasille höylille oleva höylän teroitinkin, tai sitten voi vedellä vaikka farkkukangasta pitkin (silleen "väärään" suuntaan, ei siihen suuntaan mihin karvoja höylättäisiin) niin sekin teroittaa höylää!

    1. Pitäisikin katsoa tuosta teroituksesta parit Youtube-videot, olen nimittäin kuullut siitä ennenkin. 🙂

  2. Ite ostelen aina just noita ylikalliita Gilleten Venuksia just ton takia kun niiden jälki on niin ihanan sileää. Itellä vaan aina kuluu noi tyynyt loppu kerran tai kahden jälkeen ja sitten ärsyttää. Ja käytän aina samaa terää niin kauan, että alkaa tuntua ettei jälki enää oo kovin hyvää.

    1. Olisi todella mielenkiintoista kuulla, kuinka monta kertaa ihmiset tosiaan keskimäärin höyläävät samalla terällä. 🙂

    2. Ootko Emppu säilyttänyt terääsi missä? Saara Sarvas vinkkasi omassa postauksessaan ettei kannata säilyttää suihkun vieressä kun silloin tyynyt kuluu todella nopeasti. Itselläni on se vissiin edellinen tyyny versio ja edelleen on tyynyissä runsaasti tavaraa kun oon säilyttänyt kylppärin kaapissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *