Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Täydellinen tyynymeikkivoide: Love 3CE Baby Glow Cushion

Sis. mainoslinkinMinulla oli pitkään meneillään kausi, jonka aikana tuntui, ettei mikään meikkivoide toiminut ihollani kunnolla. Kaikki meikkivoiteeni tuntuivat yhtäkkiä olevan liian paksuja, liian ohuita, huonosti levittyviä, liian kuivia, liian rasvaisia ja kaikkea muuta paitsi kauniin meikkipohjan luovia. Ihoni käyttäytyi kurittomasti eikä mikään meikkivoide osannut miellyttää sitä tarpeeksi.

 3CE Stylenanda Baby Glow Cushion Ostolakossa Virve Vee Tyynymeikkivoide

Kokeilin muutamaa uutta tuotetta, mutta huonolla menestyksellä. Käydessäni viime lokakuussa Etelä-Koreassa löysin kuitenkin aivan sattumalta meikkivoiteen, joka on osoittautunut aivan täydelliseksi ja jolle sydämeni on nyt sykkinyt nyt jo neljä kuukautta. Nykyään omistan meikkivoiteen kahdessa eri sävyssä ja se on luottotuotteitani, joita hehkutan kaikille ja jota käyttäessäni tiedän, että meikkipohjani näyttää hyvältä.

3CE Stylenanda Baby Glow Cushion Ostolakossa Virve Vee Tyynymeikkivoide

Hypetystuotteeni on eteläkorealaisen vaatemerkki Stylenandan 3CE-meikkimerkin Stylenanda Love 3CE Baby Glow Cushion -tyynymeikkivoide, jota päädyin kokeilemaan täysin sattumalta. Fiilistelin teille aiemmassa blogipostauksessani Stylenanda Pink Hotel -myymäläkonseptia ja innostuin merkistä niin, että halusin ostaa siltä jotain kokeiluun. Lopullisen ostopäätökseni tein intuitiolla Soulin lentokentän tax free -myymälässä ennen paluulentoni lähtöä.

3CE Stylenanda Baby Glow Cushion Ostolakossa Virve Vee Tyynymeikkivoide

Päädyin ostamaan merkin tyynymeikkivoiteen, sillä en ollut siihen mennessä lämmennyt tyynymeikkivoiteille aikaisempien hieman huonojen kokemusteni perusteella, mutta olin valmis pääsemään niistä yli kokeilemalla uutta tuotetta. Aiempien kokemuksieni perusteella kaikki käyttämäni tyynymeikkivoiteet olivat olleet niin ohuita ja klähmäisen pinnan jättäviä, ettei niillä ensinnäkään saanut tarpeeksi peittävää meikkipohjaa, minkä lisäksi ne näyttivät hetkessä sottaisilta. Olin jo tuominnut ne päässäni päättäen, etteivät ne ole minun juttuni.

3CE Stylenanda Baby Glow Cushion Ostolakossa Virve Vee Tyynymeikkivoide

Stylenanda Love 3CE Baby Glow Cushion -tyynymeikkivoide on kuitenkin ollut jotain aivan muuta. Korealaisten meikkausta katsoessani olin viehättynyt ajatuksesta, kuinka kätevää sieneen imeytetty nestemäinen cushion-meikkipohja on painella kasvoille sen vipalla. Minäkin halusin tasaiselta, heleältä ja kosteutetulta näyttävän kuulaan, mutta silti peittävän meikkipohjan sekä virheettömän, heleän ja kauniin  korealaisen glass skin -ihon.

Ostin meikkivoiteen alunperin sen vaaleammassa sävyssä 001, joka näytti pakkauksessa vaaleahkolta, mutta ei todella vaalealta. Totuus on kuitenkin, että se on kasvoillani hyvin vaalea ja voi jopa tehdä ihostani hyvinkin kalpean näköisen, jos en käytä sen kanssa muita tuotteita.

3CE Stylenanda Baby Glow Cushion Ostolakossa Virve Vee Tyynymeikkivoide

Stylenanda Love 3CE Baby Glow Cushion -tyynymeikkivoide peittää ensinnäkin aivan uskomattoman hyvin. En ole koskaan kokeillut tyynymeikkivoidetta, joka peittäisi näin täydellisesti ja täytyy myöntää, ettei moni ihan tavallinenkaan meikkivoide peitä näin hyvin. Lisäksi rakastan sitä, kuinka vaivatta meikkivoiteen voi vaan painella kasvojen iholle pakkauksen vipalla. Jos jotkut alueet kaipaavat enemmän peittävyyttä, on tyynymeikkivoidetta helppoa kerrostaa niille.

3CE Stylenanda Baby Glow Cushion Ostolakossa Virve Vee Tyynymeikkivoide

Kun käytän nestemäisiä meikkivoiteita levitän ne kasvoille nopeasti sormin, mutta haluan aina viimeistellä lopputuloksen meikkisienellä painellen. Tämän tyynymeikkivoiteen mukana tullut vippa painelee meikkivoiteen kasvoille kuitenkin niin täydellisesti, että se sulautuu iholle täysin eikä meikkivoidetta tarvitse enää häivytellä iholle meikkisienen avulla.

 3CE Stylenanda Baby Glow Cushion Ostolakossa Virve Vee Tyynymeikkivoide

Postauksen kuvat on otettu nelisen kuukautta sitten ja niistä näkyy, kuinka peittävän ja vaalean tuloksen sävy 001 kasvoilleni tekee. Jos käytän meikkipohjan kanssa puuteria ja muita meikkipohjatuotteita, voin käyttää sävyä 001, mutta jos en halua sammuttaa ihon hehkua iholle aavistuksen sävyä tuovalla puuteroinnilla, käytän kasvoillani sävyä 002. Muita sävyjä meikkivoiteesta ei olekaan tarjolla, eli tuote on nimenomaan vaalealle ja keskivaalealle iholle sopiva.

 3CE Stylenanda Baby Glow Cushion Ostolakossa Virve Vee Tyynymeikkivoide

Meikkivoide on tehty jättämään iho heleän ja kuulaan näköiseksi, minkä vuoksi se ei tunnu iholla mattaiselta tai jää kasvoille puuterisena. Talvella Tukholmassa ollessani käytin tätä meikkivoidetta kasvoillani usein ilman mitään muita meikkipohjatuotteita ja se sopi täydellisesti pitämään ihon pintakuivuuden kurissa. Meikkipohja kestää ihollani melko hyvin ilman puuterointia, mutta pieni irtopuuterin lisääminen parantaa toki sen kestoa. Toisaalta jos iholle ei levitä puuteria, voi tyynymeikkivoidetta lisäillä päivän aikana meikkipohjan korjailemiseksi.

 3CE Stylenanda Baby Glow Cushion Ostolakossa Virve Vee Tyynymeikkivoide

Meikkipohja peittää hyvin, mutta käytän usein sen kanssa silmänalusilla silti vielä erillistä peiteainetta, jonka tavallisesti tasoittelen iholle sitten vielä sillä meikkisienellä. Jos tyynymeikkivoiteen luoma lopputulos näyttää iholla liian kiiltävältä, saatan myös painella muultakin meikkipohjalta kiiltelyä pois meikkisienellä, sillä sen pinta imee iholta hyvin liiallista rasvaisuutta. Yllä oleva kuva on otettu pari päivää sitten ja siinä kasvoillani on tyynymeikkivoiteen sävyä 002 ilman puuteria. Tyynymeikkivoide saa ihon siis tosiaankin näyttämään heleältä.

Jos iho on kovin rasvainen, ei tämä tyynymeikkivoide varmastikaan tunnu erityisen hyvältä tuotteelta ellei ihoa sitten puuteroi tämän jäljiltä mattaiseksi. Jos haussa on kuitenkin peittävä, mutta kosteuttava ja heleän lopputuloksen jättävä meikkipohjatuote, niin suosittelen tutustumaan tähän korealaiseen ihanuuteen.

3CE Stylenanda Baby Glow Cushion Ostolakossa Virve Vee Tyynymeikkivoide

Jotta tyynymeikkivoiteen saa käsiinsä, ei sitä tarvitse kuitenkaan tilata Koreasta asti. Brittiläinen suosikkiverkkokauppani Cult Beauty on nimittäin ottanut valikoimaansa myös 3CE-meikit ja Stylenanda Love 3CE Baby Glow Cushion -tyynymeikkivoide löytyy myynnistä täältä* noin 29 eurolla.

Tämä tyynymeikkivoide on pitkästä aikaa sellainen meikkituote, että itkisin katkerasti, jos se jäisi pois myynnistä.

3CE Stylenanda Baby Glow Cushion Ostolakossa Virve Vee Tyynymeikkivoide

Onko teillä kokemuksia hyvistä tyynymeikkivoiteista?

Kommentit (20)

 1. allo

  Ei nyt liity aiheeseen, mutta sain Koreasta paketin, joka tuoksuu vahvasti jollekin kemialliselle, ehkä formaldehydille tai olisiko joku homeenestoaine. Sisällä olleiden BB voiteen ja puuterin pakkauksetkin haisevat. Onko sulle käynyt tällaista ja pitäisikö tässä tehdä jotain tai ehkä pestä putelit ulkoapäin tms? Tosi vahva haju kuitenkin.

  Tuntuu vähän tyhmältä kysellä, mutta en tiedä mistä kysyisin, redditkään ei ole tarpeeksi tuttu.

 2. Niina

  Olisiko mahdollista, että laittaisit maininnan, jos/kun tuote on luonnonkosmetiikkaa. Pidän suunnattomasti korealaisesta kosmetiikasta, mutta muovit yms. huolettavat. Miten itse suhtaudut ei-luonnonkosmetiikkaan? Suomessa paljon puhutaan nyt muoveista ja monia asia huolettaa.

  • Virve Vee

   Teen todella vähän postauksia luonnonkosmetiikasta, joten yritän kyllä aina mainita, jos kyseessä on luonnonkosmetiikka. 🙂 En itse ole erityisen innostunut luonnonkosmetiikasta, sillä minulle tuotteen tuoksu on tyypillisesti yksi ratkaiseva tekijä enkä ole liiemmin innostunut luonnonkosmetiikan tuoksuista. Luonnonkosmetiikan puolella tapahtuu muutenkin melko vähän innovatiivisia juttuja, joten siksikin käännyn sen puoleen harvemmin. 🙂

  • Eltsu

   Onkohan sulla hieman vanhat kokemukset luonnonkosmetiikasta 😉 Ei niissä kaikissa ole sellaista ”perinteistä” luonnonkosmetiikan tuoksua. Meikeissä nyt varsinkaan.. suosittelen kokeilemaan, saatat yllättyä 🙂

  • Virve Vee

   Kokeilen niitä kyllä aina silloin tällöin, mutta tavallisesti jätän kauppaan tuoksumaailmojen vuoksi. Otan kyllä mielelläni vastaan vinkkejä hyvistä sarjoista, joissa ei olisi liian luonnonkosmetiikkamaisen yrttisiä tuoksuja. 🙂 Viimeisin ihastukseni on korealainen Whamisa, jossa on aivan ihania koostumuksia, mutta tosiaan se luonnonkosmetikkamainen tuoksu, joka vähän tökkii, mutta jota voin sietää koska koostumukset ovat niin loistavia. 🙂

 3. pallonenä

  Ostin joulualen loppurysäyksestä 60 prossan alella kaksi cushionia, toinen L’Oreal Nude Magique ja toinen Isadora Nude, kun sattui löytymään hyvät sävyt molemmista. L’Orealissa lukee suoraan, että se on Made in Korea ja Isadorakin näyttää sellaiselta, että voisi tulla Koreasta.

  L’Orealin ongelma on lähes olematon peittävyys, mutta lopputulos on mukavan semimattainen, jollaisesta pidän.

  Isadora peittää paremmin, mutta naama on sen jäljiltä kuin diskopallo. Eikä siihen kiiltoon auta normaali puuterointi, vaan cushionin päälle on pakko lisätä jotain supermattaa meikkivoidetta ja pyöritellä se siveltimellä suoraan kasvoille cushionin sekaan. Sitten onkin jo pakko imeyttää liiat kasvopaperiin ennen puuterointia. Tai sitten voi pestä naaman ja aloittaa koko homman alusta siinä aamuhötäkässä 😀

  Tyynymeikkivoide sinänsä on erittäin kätevä myös tasapäisellä siveltimellä kasvoille pyöriteltäväksi ja töpöteltäväksi ja itse suosin melkein tätä tapaa jopa vippaa enemmän. Cushionin etuna on myös nopeus ja käyttömukavuus sekä se, että aineen huvetessa purkkiin voi lisätä mieleisiään meikkivoiteita ja tehdä pientä blendausta jo suoraan purkissa. Onneksi ainakin tämä oma kaksikkoni hupenee purkista niin nopeasti, että olen päässyt jo blendaustakin testailemaan.

  Kiitos siis jälleen, että kerrot paremmista vaihtoehdoista! Hyvä peittävyys on juuri sitä mitä itsekin kaipailen ja jos saan vielä edes semimattaisen pinnan suoraan, aina paranee.

 4. Fanny

  Harmittaa hulluna ettei näitä ole kuin tosi vaaleille :/ Olin niin ostamassa, kunnes CultBeautyn sivuilla tuli pettymys.

  • Virve Vee

   Joo, nämä on tosiaan tehty nimenomaan luomaan se vaalea ja kirkas iho. :/

 5. Tanja

  Pistin itsekin suosituksestasi ko. tyynymeikkivoiteen tilaukseen ja ny tuo kauan odotettu simpukka on saapunut!

  Itselläni on (kesäisin) rasvainen/ (näin talvisin) sekaiho, ja tämä sopii kyllä erinomaisesti myös minun iholleni, vaikka kuulaan pinnan jättääkin. Kuvailisin koostumusta ehkäpä tahmaiseksi, sillätavalla vahamaisesti tahmaiseksi. Tarttuu napakasti iholle, eikä lähde liukumaan pyyhkäisylläkään. Monet kuulaan pinnan jättävät/ kosteuttavat tyynymeikkivoiteet ovat puuteroinnista huolimatta pyyhkiytyneet pois alta aikayksikön jos kasvoihin on vähänkään koskenut. Tämä pysyy, siitä valtava plussa! Peittävyys on hyvä, pysyvyys hyvä, näyttää kaikestea peittävyydestään huolimatta luonnolliselta ja tuoksu on hyvin hienovarainen ja miellyttävä. Plus tottakai pakkaus on suloinen!

  Otin sävyistä vaaleamman, mutta harmikseni sekin on itselleni hiukan liian tumma. 🙁 Mutta tämä ei toisaalta ollut mikään suuri järkytys, sillä olen löytänyt vasta pari itselleni tarpeeksi vaaleaa, neutraalipohjaista meikkivoidetta, nekin korealaisen kosmetiikan puolelta. Suomessa minun on ihan turha katsella kaupoissa meikkivoiteita, sillä tarpeeksi vaaleita ei vain ole tarjolla (ne poikkeukset jotka voisivat olla tarpeeksi vaaleita, ovat usein joko hyvin vahvasti kelta- tai punapohjaisia).

  Yksi miinus oli vielä hinta. Ebaysta, ilman täyttöpakkausta noin 25e on aika suolainen hinta. Sen tosin olisin tästä valmis maksamaan toistekin jos sävy olisi sattunut olemaan hyvä.

  Lopputulemana siis: jos ihon sävy sattuu osumaan näihin vaihtoehtoihin niin kannattaa ehdottomasti kokeilla! Omaa suosikkiani (Laneige BB cushion – Pore Control) Tämä ei kuitenkaan ihan peittoa. Misshan The Original Tension Pact Perfect Cover on edullinen ja myös kokeilemisen arvoinen tyynymeikkivoide jota voisin suositella.

  • Virve Vee

   Kiva kuulla muidenkin kommentteja tuotteesta, kiitos että tulit kertomaan! 🙂

   Tuo on kyllä totta, että pysyy hyvin! Minulla eivät meikkivoiteet tavallisesti koskaan pysy hyvänä ilman puuterointia, mutta tämä pysyy silti.

   Tuo Laneige täytyykin myös kokeilla ja samoin myös Missha! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *