Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Style as desired.

Muotoilutuotteiden loppuminen on ehdottomasti yksi lempparihetkistäni kosmetiikkaan liittyvissä asioissa.
Käytän melko vähän muotoilutuotteita ja olen laiskahko laittamaan tukkaani, mutta jostain syystä muotoilutuotteita on silti kertynyt jemmoihini vähän turhankin paljon. Siksi olisikin ihanaa saada vanhoja tuotteita kulumaan loppuun ja voida keskittyä käyttämään vaan muutamaa oikeasti loistavaa tuotetta. Nyt minusta nimittäin tuntuu, että käytän osaa tuotteistani ihan vaan saadakseni ne loppumaan enkä välttämättä edes huomaa suurempaa eroa siinä, olenko käyttänyt niitä vai en.

Olen onneksi saanut pienennettyä muotoilutuotevarastoani pikkuhiljaa hieman muutaman loppuunkuluneen tuotteen myötä sekä yksinkertaisesti luopumalla muutamasta tuotteesta. Nyt sain onneksi pienennettyä jemmojani vielä yhdellä tuotteella:

Tuote oli Wellan High-hair Flat Iron Spray, joka oli nimenomaan tarkoitettu hiusten suoristamiseen.

Tuote oli kaksifaasinen eli ravistettava. Sen öljyisempi faasi toi nimenomaan pehmeyttä ja sileyttä tukkaan, minkä vuoksi tämä oli oikein mukava suoristaja. Jos esimerkiksi vertaa Osiksen Flat Lineriin, jättää se enemmän sellaisen jäykän suoran tukan, kun taas tämä jättää sellaisen pehmeämmän ja sileämmän suoran tukan.

Tämä oli ihan mukava tuote, mutta koska oma tukkani ei ole mitenkään erityisen karhea, tuntui tämä jopa liian siloittavalta. Tukkani jäi tämän kanssa hieman raskaaksi eikä kovinkaan ilmavaksi, joten en tule luultavasti hankkimaan tätä toiste. Karheammalle ja taipuisalle (ei ehkä ihan kiharalle kuitenkaan) suoristusraudan kanssa pelaavalle tukalle tämä on kuitenkin varmasti nappivalinta siloitukseen.

Käytin tätä itseasiassa välillä tukkaani myös sellaisina aamuina, kun tukkani oli vähän liian pörrössä eikä oikein asetttunut paikoilleen. Suihkin tätä tukkaani ja harjasin tukan läpi, jolloin tämä siloitti tukkani kivasti jo ilman rautaakin.

Tämän tuotteen loputtua muotoilutuotteita kuitenkin tosiaan jäi jäljelle vielä muutama:

Koskakohan koittaa se päivä, jona tämän tytön muotoilutuotteet mahtavat loppua?

Kuinka ahkeria tukanlaittajia te olette? Käytättekkö säännöllisesti muotoilutuotteita?

Kommentit (22)

 1. Nimetön

  Anonyymi: Näinpä. 🙂

  Leea: Saman huomasin itsekin välillä. :/
  Toiset hajusteaineet ärsyttävät enemmän toisia kuin toiset. Kurkkaa incistä, missä kohdassa hajuste on. Mitä ylempänä se on, sitä vahvempi tuoksukin yleensä on (poikkeuksia lukuunottamatta).
  Esimerkiksi Estee Lauderin Double wear -peitepuikko voisi olla kiva, sillä se on koostumukseltaan kestävä, mutta hyvin nestemäinen eikä ollenkaan kuivakka. 🙂

  VINSKI: Ihan hirveän vanhoja en jemmoissani pidä ja heittelen surutta vanhoja roskiin. Mietin aina ajatuksen kanssa, kuinka kauan tuotteet ovat olleet jemassa, ovatko koostumukset kunnossa ja mitä haittaa tuote voisi tehdä. Toki välillä joitakin vanhempiakin löytyy, mutta kyllä minä tosiaan ajattelen purkkien ikää. 🙂

  Janina: Olisi tosiaan ihanaa löytää ne luottotuotteet itsekin. 🙂

  Anonyymi: Pese ja pidä on minullakin se suosikkityyli, jollaista mieluiten kantaisin. 🙂

  Niina: Eikös tuo ole se sama, jo pitkään myynnissä ollut tuote? Täytyy tosin myöntää, etten ole koskaan verranut kroppa- ja kasvoversioden incejä, kun noita kasvoversioita on ollut kaapit täynnä. 🙂

  Heitu: Tuo ei ole puhdas mineraalimeikki ja olettaisin tuon titanium dioxidin olevan tuossa kapseloituna, kun noissa yleensä on. Ongelma on siis vain puhtaiden mineraalimeikkien kanssa.

  Anonyymi: Laitan mietintään, mutta olen melko huono toteuttamaan näitä meikkipostauksia. :/

  Hannukkaz: 🙂

  Noora: Minulla se korputtaa helposti vähän liikaa. :/

 2. Anonyymi

  Joka aamu suoristan ja tupeeraan tukan sekä tarvittaessa laitan kuivashamppoota 🙂 Yleensä laitan joka aamu vähintään lämpösuojan, tyvikohottajan ja hiuslakan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *