Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Spray and Go?

Rankinta viimeisten Lontoon viikkojeni aikana on ollut ehdottomasti se, etten ole saanut ostaa yhtään lisää kosmetiikkaa, vaikka silmiini onkin sattunut vaikka mitä hauskaa.
Vartalotuotefriikkinä tunnettuna ja kropan välillä jopa ylirasvaajanakin pidettynä ihmisenä minulle on ollut ylivoimaisesti vaikeinta kävellä kaikkien ihanien vartalovoiteiden ohi ja yrittää hyväksyä se tosiseikka, etten vaan voinut enää sanoa kaikille Lontoossa näkemilleni yksilöille, että ”Sinua kokeilen seuraavaksi,” tietäen, että voisin halutessani näin tosiaankin tehdä.
Kuva täältä.
Ylivoimaisesti kovin paikka minulle oli kuitenkin jättää kokeilematta Vaselin-merkin uudet Spray and Go Moisturizerit.
Niin supermielenkiintoisilta vaikuttavia  tuotteita, ja jouduin silti jättämään ne ostamatta!
Olen yrittänyt lohdutella itseäni sillä, että niiden nopeasti kuivuva koostumus olisi iholleni varmasti aivan liian kevyt kyetäkseen kosteuttamaan sen ja että ne olisivat muutenkin varmasti vaan todella tylsiä, muttakun muttakun… olen tyttö, joka rakastaa vartalovoiteita ja jonka olisi ihan ehdottomasti täytynyt saada ehtiä kokeilemaan nuo ihanuudet!
Toivotaan siis, että vastaavanlaisista tuotteista tulee trendi ihan vaan siksi, että saamme sellaisia Suomeenkin!
Miltä nuo teistä vaikuttavat? Kiinnostaisiko?

Kommentit (5)

 1. NarnianGirl

  Nivealla oli muinoin tämmöinen vartalospray Suomessa myynnissä. Joskus 2000-luvun alussa. 🙂

 2. lina-lotta

  kokeilin tuota, kun asuin Quebecissä. ihana oli 🙂

 3. Anonyymi

  Olen jo pitkään miettinyt, miksi kosteusvoidetta ei saa spraypullossa. Aurinkovoidetta kyllä löytyy! Olen suunnattoman kankea ja selän rasvaaminen on ihan mahdotonta käsipelillä. Toistaiseksi mennään Garnierin Body Oililla, joka löytyy "pumppuspraypullossa" sekä Kroatiasta ostamallani Aften Sun -voiteella, joka on myös samanlaisessa pumppupullossa. Arvaat varmaan, että nyt odotan tätä tuotetta kuin kuuta nousevaa ja pidän silmät vielä entistä enemmän auki reissuilla!

  • J.B

   Kyllä ainakin ennen sai, koska muistan muutama vuosi sitten ostaneeni pullon… En kyllä muista nimeä, kun en ostanut uudelleen, kun ei ollut tarpeeksi kosteuttavaa minulle. Vaihtoehtoja tosin oli useita…

 4. eekku

  kiinnostais kokeilla

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *