Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sportti, Sportimpi, Sportein?

Tahtoisin vielä palata minua toissapäivänä puhuttaneeseen aiheeseen, eli sporttituoksujen lanseerausvimmaan.

Kun postauksen julkaistuani sain lukijani kautta selville, että sekä Tabacin että Kouroksen rinnalle tosiaankin oli jo lanseerattu oma sport-versioitu tuoksu, olin jo totaalisen epätoivon partaalla. Mitä seuraavaksi?

Nämä havainnot eivät kuitenkaan vielä olleet tapahtumaketjun huipentuma.

Aloin miettiä. Mikä olisi se klassikkojen klassiko ja kammotustuoksu ylitse muiden? Ja voisiko siitä olla sport-versiota?

Mieleeni juolahti samantien ikiaikaiselta tuntuva klassikko Old Spice, jonka jälkeen laitoin Googlen laulamaan. Ja voi kyllä:

Siinä se on, Old Spice Pure Sport.

Mutta hyvät lukijani, tämä sport-leikki ei lopu vielä tähänkään.

Sain nimittäin eilen kuulla koulutuksessa, että jo valmiiksi Polo Sport -tuoksustaan tunnettu Ralph Lauren lanseeraa Polo Blue tuoksulleen jatko-osan.

Ja jatko-osa on tietysti Polo Blue Sport.

Arvatkaa vaan, meinasinko jo alkaa repimään hiuksia päästäni!

Ja ihan kuin näissä kahdessa tietoisuuteeni tulleessa tuotteessa ei jo olisi ollut tarpeeksi sporttia, päätti Armani vielä vetää homman hieman muita pidemmälle.

Kuten olen kertonut, on Armanilta ilmestynyt Armani Coden jatko-osa Armani Code Sport. Mutta voiko urheilullista jatko-osaa vielä jatkaa?

Kyllä voi.

Vai miltä teistä kuulostaa Armani Code Sport Athletics?

Sporttisestakin sporttisempaa ja juuri olympialaisia vasten kausituoksuksi julkaistuna!

(Suihkivatkohan muuten ne italialaiset painijat, joiden painitrikoot itse herran Armani on suunnitellut, tätä iholleen myös?)

Jos jollakin on vielä esitellä minulle yksikin ennestään olemassa olevan tuoksun sport-tuoksu niin oksennan. Tai jos joku vielä kertoo minulle jostakin uudesta, tuloillaan olevasta sportista niin minä….minä… en hitto vvieköön enää todellakaan tiedä, mitä minä teen! Mielikuvitukseni ei riitä -ihan kuten ei tuoksubrändejenkään näköjään…

Kommentit (12)

  1. Anonyymi

    Mullaki on olo, että ehkä se on vaan se myyvin sana miehille. Just eilen kävin isoveljeni luona ja meinasin lentää perseelleen ku hänellä oli jopa 2 avaamatonta suihkusaippuaa ilmestynyt kylpyhuoneeseen.
    Selitykseksi sain "nokun niissä lukee toi sport ja ne oli tarjouksessa" 😉

    -MyCurse

  2. Anonyymi

    Dolce&Gabbana One for men Sport (ounou..)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *