Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Spongechanel

Chanel toi vähän aikaa sitten myyntiin uuden luomivärikoostumuksen:

Illusion D’Ombre on vaahtomaisen geelimäinen solo-luomiväri, jota on saatavilla tällä hetkellä kuudessa eri sävyssä. Koostumus muistuttaa minua hieman L’orealin muutamien vuosien takaisista Mousse Appeal -luomiväreistä, mutta tämä on ehkä aavistuksen geelimäisempi. Tai no, jos luomiväriä voi kuvata sanalla ”kimmoisa”, niin nämä ovat sellaisia!

Sain töistä kokeiltavakseni kyseisen luomivärin sävyssä 82 Émerveillé, joka on todella kaunis vaaleanpunaiseen taittava persikan sävy (itseasiassa hyvin lähellä aiemmin mainitsemieni L’orealin Mousse Appeal -luomivärien sävyä Melon muistaakseni).

Valitsin Émerveillén, sillä se on hyvin monikäyttöinen sävy tällaiselle tylsälle arkimeikkailijalle, joka tykkää yksinkertaisista ja monikäyttöisistä simppeleistä sävyistä.

Luomivärin mukana tulee hienostuneen chanelmaisesti hyvä sivellin, jonka ansiosta tuotetta voi käyttää myös rajauksien tekoon. Oma hailakka sävyni ei toki ole paras mahdollinen rajausväri, mutta tummempien sävyjen kanssa sivellin on mainio.

Sivellin ei mielestäni kuitenkaan ollut paras mahdollinen vaihtoehto näiden vaaleampien sävyjen levitykseen koko luomelle, vaan se sujui näppärämmin joko vaahtomuoviapplikaattorilla tai sitten ihan sormin.

Luomiväri on osoittautunut käytössä todella kestäväksi ja toimii luomillani sekä yksinään käytettynä että pohjustamassa toista luomiväriä, jolloin se parantaa sekä meikin kestoa pohjustuksen tavoin että tuo päälle levitettävälle puuterimaiselle sävylle lisää intensiteettiä.

Itse olen tehnyt helppoa perusmeikkiä käyttäen tätä sävyä koko luomelle ja varjostamalla luomet sitten ihan vaan tavallisella puuterimaisella luomivärillä -Illusien D’Ombrejen koostumus muuttuu nimittäin iholle levittäessä puuterimaiseksi, jolloin päälle laitettava varjostusvärikään ei jää kinnaamaan paikalleen.

Minä tykästyin tähän niin, että voisin vaikka hankkia näitä lisääkin.

Lisää herkullisia sävykuvia laadun muistakin sävyistä tarjoaa esimerkiksi Temptalian blogi.

Oletteko te jo kokeilleet näitä ihania uutuuksia?

Kommentit (6)

 1. Kuukie

  Mitäköhän tuo chanelin ihanuus maksaa? 🙂

 2. Misty

  Mä oon ihan myyty näihin =D Mulla on nyt kolme sävyä, mutta himoittaisi lisääkin. Kunpa tekisivät vielä jonkun lilan sävyn.

  • Emppu

   Sävy 83 Illusoire on nätti murrettu lila. 🙂

  • Misty

   Kiitos vinkistä! Mulla on juuri tuo 83, mutta jostain syystä se näyttää luomillani todella harmaalta vaikka kerrostaisikin.

 3. Marcy

  Ostin juuri Lumenen Radiant Touch Cream Eyeshadown, koska tuon tapainen oli pakko saada juuri sillä hetkellä, enkä raaskinnut sijoittaa Emotionissa Chaneliin.
  Virhe! Myyjän mukaan tätä pitkäkestoista voidemaista luomiväriä voi lisätä pari kerrosta suuremman intensiteetin saavuttamiseksi, mutta vaikka annan sen kuivua hyvin, alkaa se kuitenkin kerääntyä luomivakoon ja kulkeutua ulkoreunaan ja muutenkin kulua nopeasti.
  Käytin aiemmin menestyksekkäästi samalla idealla Elizabeth Ardenin geelimäistä eyelineria, joka on valitettavasti suorittanut mystisen katoamistempun.

 4. Fedu

  you´ve got a lovely blog, i just discovered it today but it won't be my last time here.
  Makeup is a hobby of mine and i am a little ashamed to say that my makeup collection is out of control but i have been eyeing these ombres for a while now, i don't know if i should give it a go as it is a wet shadow and am afraid it will run easily..could you possibly send out few photos on your blog when you have used this products??thank you and happy blogging!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *