Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Spary on, Girl!

Tigit ovat saapuneet jo joku aika sitten myyntiin (ainakin) Siljan laivoille ja jotakin minun oli niiden joukosta tietysti itselleni lunastettava (halvalla kun sain).

Niin moni on kehunut Masterpiece Massive Shine Hairsprayta, etten voinut olla hankkimatta sitä itselleni. Ja kehunsa tämä on tosiaan ansainnutkin!

Lakka antaa hiuksille tiukkaa pitoa, muttei tee tukasta mitenkään koppuraisen kovaa. Tämä sopii niin aukikammattuun tukkaan kuin kampauksienkin avuksi. Spray jättää tukan kiiltäväksi, muttei missään tapauksessa rasvaisen kiiltäväksi. Lakan suihku on ihanan hienojakoista ja tiukempi pito on myös helppo harjata tukasta pois. Perfect!

Aivan loistava hiuslakka, jota voin lämpimästi suositella!

Spray-meiningillä menin myös toisenlaisten tuotteiden parissa.

L’orealin Sublime Bronzen Self-tanning uudistunut Dry Mist oli saatava kasvojen lisäksi myös vartalolle, ja laivalta löytynyt Fair skin -versio kuulosti minun korvaani hyvältä. Maissa kun olen toistaiseksi törmännyt vain tuotteen Deep tan- versioon.

Tämä osoittautui käytössä samanlaiseksi kuin kasvoillekin tarkoitettu versio. Yhdellä käyttökerralla iholle ei syntynyt mitään selkeää rusketusta, vaan lähinnä vain kevyt päivetys. Suomeksi tämä siis tarkoitti, että jalkani, joihin tätä kokeilin, olivat edelleen vaaleat, mutteivät valkoiset.

Toinen käyttökerta toi sävyä hitusen lisää, mutta en puhuisi vieläkään rusketuksesta vaan kevyestä päivetyksestä. Kolmas käyttökerta toi iholle sitten jo sen kevyen rusketuksen.

Sanoisin tämän Fair Skin -version olevan loistava tuote niille maitoihoisille, jotka pelkäävät itseruskettavia. Sävystä tuli tosiaan todella luonnollinen ja spray-tuotetta on helppo hallita ja rajoja on todella hankalaa saada aikaan tällaisella suihkeella, joka tulee pullosta ulos todella hienojakoisena eikä vaadi levittämistä käsillä. Itse en ole ainakaan saanut mitään raitoja aikaiseksi.

Tuotteessa ei levitysvaiheessa ollut havaittavissa oikeastaan minkään laista itseruskettavan hajua, mutta mieto haju ilmaantui iholle muutaman tunnin kuluessa. Itse kuitenkin käytän tätä mielellään yötä vasten, jolloin mieto haju ei haitannut. DHA:n haju oli kuitenkin miedoimmasta päästä, eli varsin siedettävä.

Sanoisin tätä samanlaiseksi kasvotuotteen kanssa itseasiassa myös siinä mielessä, että INCI-lista on 100% identtinen tämän ja kasvoversion välillä. Kokeilinkin tätä siis myös kasvoille ja tämä toimi (yllätys, yllätys) samalla lailla myös kasvoilla. (Toki jonkun aineosan pitoisuus voi olla identtisestä INCI-listasta huolimatta suurempi tai pienempi, mutta enpä usko, että ero on merkittävä.)

Tämän loputtua aion kuitenkin korkata Suomessa myynnissä olevan Deep Tan -version, sillä uskoisin sen olevan enemmän sitä, mitä itse vartaloano rusketellessa haen. Jos nimittäin tahdon rusketusta, tahdon sen myös hieman näkyvän rusketuksena, vaikken mitään vahvaa väriä toki iholleni kaipaakaan.

Jatkossa aion myös ostaa kasvoilleni vartalolle tarkoitettua versiota kun nyt kerran tajusin identtisen INCI-listan.

Onko kellään kokemuksia postauksen tuotteista?

PS. Kun nyt kerran mainitsin Tigien tulleen Siljalle, niin mainitsenpahan myös, että Smashbox on tullut Viikkarille! Wow!

Kommentit (12)

 1. Nimetön

  Tiitu: Mielenkiintoista kuulla, että Deep Tan on sitten sen verran vahvempi. Pitänee itsekin vielä kokeilla. 🙂

  Lucy S.: Jep. :/

  Anonyymi: 🙂

  Heli: Minusta pullo on ihana. 🙂

  Anonyymi: Nyt ei kyllä ole kunnon muistikuvaa. Olisiko 13-14 euroa…?

  Anonyymi: Jännä juttu. :/

  Sophia: Kokeilemani Cliniquehan on vain asteittain päivettävä vartalovoide, ei itseruskettava, eli sävy ei tosiaan ole vahva. Kicksin oman olen kokeillut kasvoille ja se teki kyllä kivaa jälkeä. Antoi sävyä, muttei liikaa. 🙂

  BeeDee: Oliko sinulla siis se Suomessa kaikkialla näkemäni Deep Tan versio vai tämä? Ovat kuitenkin todella erilaiset ilmeisesti lopputuloksensa puolesta.

  Anonyymi: Juu, sinne juuri. 🙂

 2. Anonyymi

  Deep tan versiota olen nyt ehtinyt kerran kokeilla ja en huomaa kyllä mitään merkittävää rusketusta! ei kyllä läiskiäkään ole, mutta odotin vähän vahvempaa ainetta. Hajusta plussaa, en huomannut lainkaan lemua vaikka aina haistan sen kaikesta. täytyy ilmeisesti spreijaa oikein olan takaa…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *