Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

SOS!

Lumene uudisti vähän aikaa sitten Sensitive Touch -ihonhoitolinjansa ja saatuani sarjasta muutamia tuotteita kokeiluun olenkin tehnyt niiden kanssa mielelläni tuttavuutta.
Viimeisin täydellä teholla tehty kokeiluni koski linjan täysin uutta tuttavuutta, Sensitive Touch SOS Rauhoittavaa Vartalon & Kasvoemulsiota (joka on muuten englanniksi hassusti cream eikä lotion).
Lumenellahan on jo aiemmin ollut valikoimissaan täyteläisempi, ihoa rauhoittava SOS-voide kasvoille, mutta tämä tuote on ohuempaa ja enemmän yleisvoiteen tyyppistä koko keholle ja vartalolle sopivaa versiota.
Emulsio on alkoholittomuudessaan, väriaineettomuudessaan,
hajusteettomuudessaan, parabeenittomuudessaan ja silikonittomuudessaan
sunnattu kuitenkin etupäässä vartalolle, mutta sopii myös kasvoille. 
Tuotteen koostumus on ohuehko ja mietinkin aluksi, voisiko se millään riittää kosteuttamaan vartaloni ihoa. Jälleen kerran sain kuitenkin yllätyksekseni huomata, että emulsio tosiaan riitti kosteuttamaan ihoani hyvin ja sai muutettua jälleen kerran parin päivän rasvaamattomuuden jälkeen kuivilla läikillä olleen ihoni ihanan pehmeäksi ja sileäksi.
En päässyt kokeilemaan tätä erityisen karhealle tai ärtyneelle iholle, eli tuotteen rauhoitustehoista en osaa sanoa. Kokeilin tätä kuitenkin pesun jälkeen kuivuutta punoittaville kasvoilleni, mutta mitään salamannopeaa rauhoitusreaktiota en huomannut. Kevyt emulsio tuntui joka tapauksessa kosteuttavan ihoa mukavasti.
Ihan erityisesti pidin kuitenkin tuotteen tuubista. Metallisen näköinen, mutta silti muovinen tuubi on kiiltävyydessään minusta jotenkin vaan ihanan näköinen ja vetoaa minuun täysin. Hieman erilainen vivahde kliinisen valkoisiin tuubeihin, jollaisia herkän ihon tuotteissa yleensä on.
Kuten monesta muustakin Lumene tuotteesta, pidin tästäkin. (Jos joku ihmettelee intohimoista suhtautumistani Lumeneen johtunee se siitä, että olin merkillä kuutisen vuotta sitten parin vuoden ajan töissä. Kerran Lumene-tyttö aina Lumene-tyttö, vai?)
Ainoa asia, jota jälleen jäin miettimään, oli hinta. 14,90 on minulle paljon 150 ml vartalovoiteesta siihen nähden, kuinka paljon saan kuivaa ihoani rasvata enkä usko, että kovin helpolla laittaisin summaa varsinkaan minun mielestäni tylsähkön hajusteettomaan tuotteeseen, vaikka sen kosteutustehot olisivatkin hyvät.
Tuote saa siis plussaa, mutta hinta vetää kylmäksi.
Oletteko jo tutustuneet tähän tai muihin uudistuneen Sensitive Touch -linjan tuotteisiin?

Kommentit (9)

 1. idsu

  Rauhoittava kosteusnaamio on mun pelastaja ollut jo pari vuotta, tänään ostin Citymarketista tarjouksessa olleen SOS-tehovoiteen (sen pienemmän tuubin, onkse sitten kasvoille enempi tms) ja ihan hyvältä vaikuttaa. Mulla kuumottelee posket erityisesti tosi usein (couperosa + herkkä iho muutenkin) ja tuo kosteusnaamio toimii mulla ihan päivittäisenä kasvorasvana, koska se on ainoa joka kosteuttaa oikeasti eikä lähde käppäämään kasvoilta ennen aikojaan.

  1. Anonyymi

   Heippa Virve! Kiitokset ihanasta blogista! Ajattelin kysyä, kun sinäkin ilmeisesti omistat herkän ja kuivan ihon, että oletko kokeillut voidepesua kasvoille? Tutustuin muutama viikko sitten (ikävän ihoreaktion vuoksi) apteekin Avene-tuotteisiin ja siirryin käyttämään kasvoille voidepesua. Sille tielle jäin!! Olisi mukava kuulla jos sinulla on kokemuksia jommasta kummasta, voidepesusta tai Avene-sarjasta, ja jos ei ole, suosittelen ehdottomasti tutustumaan 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *