Söpö pikku muusilaatikkoni

Sain keväällä ulkomaantuliaisena lentokentältä/-koneesta ostetun Smashboxin minihuulikiiltoja sisältäneen pakkauksen (keneltäpä muultakaan kuin siltä rakkaalta äidiltäni):

Pakkauksen huulikiillot ovat varsinaisia söpöläisiä, sillä kussakin niistä on vain 2 ml tavaraa. Minun mielestäni kaksi milliä tosin on oikein mainio koko huulikiillolle, sillä silloinhan ne kuluvat tavallistakin nopeammin loppuun ja pääsen kokeilemaan uusia tuotteita sitäkin nopeammin…

Kiiltovalikoima näyttää varsin monipuoliselta, mutta itseasiassa kaikki pakkauksen sävyt ovat todella läpikuultavia ja loppujen lopuksi huulilla hyvin toistensa kaltaisia.


Pronto


Rush


Glide


Snappy


Zip


Zoom

Go


Swift

Swift, Go, Zoom, Zip, Rush, Pronto, Glide ja Snappy.

Lisäksi omistan sarjan Reign Collectionin huulikiillon sävyssä Crowded.

Myös tämä kiilto on laadultaan hyvin läpikuultava nude.

Nämä Smashboxin ”peruskiillot” ovat laadultaan ohuen tuntuisia ja huulilla tahmaamattomia. Pysyvyys on melko keskimääräistä huulikiiltojen pysyvyysluokkaa.

Smashboxin meikkejä ei myydä Suomessa, mutta jo Ruotsissa kylläkin, minkä lisäksi Viking Line ja Silja Line ovat ottaneet ne valikoimiinsa.

Oletteko te tehneet tuttavuutta Smashboxin meikkien kanssa?

PS. Pahoittelen, jos vastauksia ei oikein kuulu tai kommenttien julkaisu kestää. Olen ehkä unohtanut mainita, että olen nauttimassa Kreikan auringosta juuri…

Ei kuitenkaan huolta, postauksia on kyllä ajoitettuna koko loman ajaksi!

Kommentit (16)
  1. Breezer? 😉 Itsekin tulin juuri maanantaina Kreikasta, ahh!

    Ompas muuten vähäiset erot noissa huulikiilloissa!

  2. Samainen suloinen minihuulikiiltokokoelma löytyy minultakin, tykkään valtavasti 🙂 Vaikkakin todella ovatkin hyvin samankaltaisia huulilla, mutta hyviä työhuulikiiltoja.

    Smashbox saa minulta muutenkin pelkkiä kehuja, Photo Finish Foundation Primer on mieletön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *