Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sopivan kuiva hiuspuuteri

Minusta on tullut aikamoinen hiuspuutereiden suurkuluttaja viimeaikoina minkä vuoksi ei olekaan yllätys, että yksi sellainen kului jälleen loppuun.
Tällä kertaa kokeiluvuorossa oli Klippoteketin Styling Dust, jonka suhteen minulla oli suuret odotukset tykästyttyäni jo valmiiksi kovasti saman merkin kuivashampooseen, joka on hieman hiuspuuterin ja kuivashampoon sekoitus sen antaman ryhdin ansiosta. 
Ja eipä ollut Styling Dustikaan minun tukassani pettymys!
Haen nimenomaan tuotetta, joka tekee hiuksien tyveen tuotteen siroittelemisen ja päänahan hieromisen jälkeen sellaisen tunteen, kuin olisin tupeerannut ja heittänyt perään hieman lakkaa. Tukka voi siis olla tyvestä hieman ”takussa” ja sopivan karhea, jolloin hiukset jaksavat nousta ja pysyä kohollaan.
Tämä on kuitenkin monista kokeilemistani hiuspuutereista erottuva siinä mielessä, ettei puuteirn jättämä tuntu ole yhtään vahamaisen tahmainen tai klähmäinen, vaan enemmänkin sellainen kuivan puuterinen. Eli aivan loistava!
Käytän tätä tummassa tukassani ongelmitta, mutta siroittelenkin tätä hiusten alakerroksiin ja hieron tyveä hyvin, jolloin tyvi kyllä mattaantuu hieman, mutta en koe sen jäävän häiritsevästi vaaleaksi yms.
Tykkään ja paljon ja tämä nousikin yhdeksi hiuspuuterisuosikikseni!
Ainoa miinus tuotteesta on minusta metallinen pakkaus, joka on kyllä kevyt, mutta inhoan sitä metalli-vasten-metallia -ääntä, joka välillä syntyy korkkia kiinni kiertäessä. Korkki ei myöskään ainakaan minun kappaleessani aina mene ihan täysin jengoilleen, vaan meinaa välillä sen vuoksi jopa hieman jumittuakin.
 
Oletteko te kokeilleet tätä? Mitä olette tykänneet?

Kommentit (18)

 1. Anonyymi

  Pidän siitä, kun uusi juttu tulee päivittäin.

  Koen tarpeettomiksi maininnat, tästä on juttu tulossa (hosulina ihmisenä en jaksaisi odottaa ja ärtyilen taas monta juttua tulossa ja petyn, kun juttu koskikin jotain ihan muuta).

  Kaipaan myös juttua/mainintaa tuotteista jotka lähetvät sinulta (lähes käyttämättöminä) eteenpäin, sinulle sopimattomina.
  Itse olen rasvanahka (sulla on kuivaiho), joten niistä luettelo ja lyhyt syy miksi e jäänyt käyttöön kiinnostaisi henkilökohtaisesti.

  Mä tykkään kuvista, ehkä kymmenen kaunista Virve naamaa per postaus on liikaa (toivoisin ennen ja jälkeen meikkivoidepostauskuvat vierekkäin). Mutta juu pystyn elämään nykyisenkin kaltaisten postausten kanssa (tämä vain rakentavana kritikkinä).

  Terkuin
  maarit
  (en osaa laittaa kuin nimetön profiilin)

 2. virve

  Kiitos, tällaista rakentavaa palautetta on aina mukavaa saada! 🙂

 3. Anonyymi

  Swiss-o-parin Frottee- siroteltava kuivashampoo on tosi kuivaa, mutta mun kuivan tukan tekee sähköiseksi.

  Ja noihin palautteisiin:
  Ootko miettinyt postaustahdin harvennusta? Toki on kivaa saada päivittäin uusi postaus, mutta kyllä lukijat varmasti jaksavat odottaa, jos postauksia tulisikin vaikka joka toinen päivä. Näin voisit käyttää enemmän aikaa yhteen postaukseen.

  Tiltu Kultu

 4. Myy

  Millainen sirotin tässä on? Onko koko pinta-ala täynnä reikiä vai onko niitä vain muutama? 🙂 Tykkään Osiksen versiosta, mutta siinä on makuuni liikaa reikiä (tiedän kyllä, että niistä voisi teipata osan kiinni muttakun en haluaisi). Redkenin versiossa on koostumuksen lisäksi loistava sirotin.

 5. Anonyymi

  Heip! Nyt kyllä täytyy vähän avata sanaista arkkua, kun kommenttia postaussisällöistä on tullut noinkin paljon…

  Mielestäni havainnollistavat kuvat ovat kyllä erittäin mukavia tuotepostauksien yhteydessä, mutta vain silloin kun ne todella havainnollistavat.
  Esimerkiksi tähän postaukseen en todellakaan kaivannut havaintokuvaa, sellaisen saaminenkin kun olisi lähes mahdotonta.. Sinäkin todella olet vain ihminen, joten ainakaan minä en todellakaan oleta että aikasi ja vaivannäkösi yltävät kaikkien pienten yksityiskohtien, havaintokuvien, syvällisten analyysien, tai minkään muunkaan hiomiseen täydellisiksi ja tuote-esittelyiksi, joka kattaa kaikki kysymykset, toiveet, tarpeet ja mielenkiinnon. Sinulla on, ja kuuluukin olla muuta elämää.

  Tuotepostauksesi ovat asiantuntevia ja luotettavia, eivätkä suuret kuvamäärät ole koskaan häirinneet. Pikemminkin päin vastoin! Mitä enemmän kuvia, sitä enemmän näkökulmia katsella. Jos meikkipohjasta olisi vain yksi kuva, yhdestä kulmasta, ei mitenkään pystyisi sanomaan miltä se sitten loppujen lopuksi voisi näyttää. Mitä useammasta kulmasta meikkipohjaa on kuvattu, sitä paremman/tarkemman mielikuvan siitä saa muodostettua.

  Kokoavasti voisin siis todeta että kaikkia ei voi miellyttää -se on selvä, mutta kyllä täällä on meitäkin jotka ovat hyvin tyytyväisiä postauksiisi edelleen!

  Mainittakoon vielä, että ihanaa että kasvokuvia on nykyisin paljon enemmän kuin jonkin aikaa sitten! Sitä aikanaan toivottiin, ja on ollut ihana huomata että olet lukijoiden toivomusta kuunnellut!
  Niin, ja huumorisi on ihana! Osaat todella käyttää sitä teksteissäsi eduksesi!

  TK

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *