Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Soooo many reasons!

Vaikka yritänkin vähentää hiustuotteideni määrää, oli minulla silti joitakin kuukausia sitten tarvetta yhdelle tuotteelle. Tarvitsin nimittäin jätettävää hoitosuihketta.

Tällä kertaa haaviini tarttui Four Reasons -sarjan Moisture Mist, jonka valitsin mukaani ihan puhtaasti sen INCI:n perusteella. (Okei, myös hyvät kokemukset sarjan kuivashampoosta vaikuttivat.)

Okei, vaikka veden jälkeen seuraavana aineena olikin säilöntäaine, on tähän ainakin teoriassa saatu silti hieman kosteuttavia, pehmittäviä ja korjaaviakin aineita mukaan. Ja joinakin aamuina nämä tällaiset suihkutettavat jätettävät hoitoaineet ovat vaan korvaamattomia avuntuojia, kun tukka ei tunnu muuten millään asettuvan haluttuun muottiin.

Koska tämä ei ole silikoneilla kyllästetty hoitotuote, ei tämä tee hiuksiin mitään välitöntä siloitusta, takkujen avausta ja liukastusta vaan hoitoteho on usein pääosin korvien välissä. Ja minä olen päättänyt, että tämä toimii, sillä tässä on hyvä INCI, joten älkää vaan kyseenalaistako naiivia ajatusmaailmaani nyt…

Four Reasons -sarjan kohtuuhintaisia tuotteita myydään kampaamoissa ja esimerkiksi Sokoksen kampaamotuotteiden hyllystä ja esimerkiksi tällä tuotteella oli hintaa 8,90 euroa.

Oletteko kokeilleet kotimaisia Four Reasonsin tuotteita?

Kommentit (26)

 1. Anonyymi

  Kiitos tästä! Aivan loistavaa että huomioit INCI:n ja hinnatkin ko sarjan tuotteissa kohdillaan. Purkit poikkeuksellisen kivoja, ilahduttvat tämän pian viiskymppisenkin silmää.
  Tykkään 🙂

 2. La Petite Princesse

  Vähän OT, mutta jännä mitä pienoinen nimen- ja ulkonäön vaihdos tekee tuotteelle ja sen markkinoinnille. 4R:hän oli oikeastaan samalla tasolla hairstoressa myytävän www-halpis sarjan kanssa, mutta nimenvaihdoksen jälkeen siitä tulikin trendikäs 🙂

 3. Ulpu

  Mä ostin kerran pienen matkakokoisen hiuslakan, mut hyi että miten paha ja voimakas tuoksu siinä on! 🙁

 4. Milla/AllThemShinyThings

  Itsellä on ko. sarjan kuivashampoosta vähän ristiriitaiset fiilikset. On ihan hyvää, joo-o. Mutta näin mustahiuksisena sitä tuppaa käyttämään vaan hätätapauksissa, koska vaikka sen kuinka työstää hiuksiin niin aina tulee kuitenkin sellainen harmahtava sävy. Jos sattuisi olemaan näkymätöntä tavaraa hiuksissa, niin olisi luultavasti HG- tuotteiden joukossa.

 5. Anonyymi

  Moisture Mistiä käyttelin viimeksi ennen pullojen ulkoasun uusiutumista. Silloin suihke oli ihan ok, tuoksu vain tuntui liian makealta omaan nenään. Lieneekö pysynyt ennallaan?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *