Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

So Sleek?

Tänään vuorossa pieni huulipunapostaus.
Joulukuun Glossybox toi minulle nimittäin tuomisinaan Sleek MakeUp -merkin huulipunan ja ajattelin kommentoida sitä hieman.
Sleek MakeUp ei ole ollut minulle merkkinä tuttu aiemmin muuten kuin Englannissa Superdrug-ketjun hyllyillä ohimennen vilkaistuna. Merkki myy edullista kosmetiikkaa eikä tämäkään puna maksa kuin alle viisi puntaa. 
Saamani True Colour -huulipuna oli matte-laatua ja sävyltään Stiletto, eli syvä puhtaanpunainen.
Pidän punaisista huulipunista ja käytänkin niitä mielelläni. Niiden kanssa erityisen tärkeää onkin hyvä pysyvyys, sillä kukapa arvostaisi kirkkaan punaista huulipunaa muualla kuin huulilla.

 Stiletto tuntui todella ohuelta huulille levittäessä, vaikkei liukunutkaan niille rasvamaisen täydellisesti. Kun punan kuitenkin sai levitettyä, näytti se upealta ja pysyi huulilla hyvin.
Huulipuna tuntui kuitenkin melko tavalliselta halpispunalta sillä erotuksella, ettei se näyttänyt paksun raskaalta tai kuivalta huulilla. Mitään suurta tai mullistavaa laatua puna ei kuitenkaan ollut ja jatkuvassa käytössä puna olisi varmasti liian kuiva näin talvella.
Koska puna ei kuitenkaan ollut laadultaan susi, sai se minut kiinnostumaan Sleek-merkistä enemmän. Halpapunaksi tyylikkääseen hylsyyn pakatussa punassa on olemassa myös kiiltävämpi sheen-laatu, jota kokeilisinkin mielelläni. Myös merkin muut tuotteet ovat vaikuttaneet kiinnostavilta.

Oletteko te tutustuneet Sleek MakeUp -merkkiin? Ja miten on, näkyykö teidän huulillani punaisia punia?

Kommentit (19)

 1. jenna.

  Kovassa käytössä sleekin luomivärit 🙂

 2. ~Snanna~

  Sarjan rajauskynä "la la la " tms on tuttu. Mielestäni todella hyvä, pysyy työpäivän ajan. Kätevä myös smokey meikin tekoon. 🙂

 3. M.M

  Minulla on useampi Sleekin luomiväripaletti. Pigmenttiä löytyy mutta ovat varsin varisevaisia. Useissa tummissa shimmer-sävyissä (Bad Girl ja Storm paleteissa esim) puskee jotenkin se musta pohja läpi ja helposti tulee jotenkin suttaista jälkeä, värit eivät toistu aina kauniisti. Plussana tosi hyvät ja laadukkaat mattasävyt, niitä ei halpamerkeillä usein ole. Lisäksi omistan yhden Pout Paintin, joka siis on sävyjä myöten kopio OCC liptar-tuotteista. Ihan kiva sekin on, mutten oikein välitä nestemäisistä huulipunista käytännön syistä (värin lisääminen liikkeellä ollessa hankalaa). Mutta kokeilemisen arvoinen merkki kyllä!

 4. Siitruunapuu

  Mulla ei oo mitään kokemusta Sleekin meikeistä, vaikka kiinnostaakin… Sleekiä saa näin suomesta ainakin pretty.fi:stä , joten ulkomaille ei tarvii välttämättä lähtee =)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *