Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

So plastic

Sain yhden Glossyboxini mukana joku aika sitten tuotteen, josta olisin kovasti halunnut pitää, mutta josta en silti vaan millään pidä.
Kyseessä oli Anatomicalsin vartalokuorinnan kokeilukoko. 
Olen joskus aiemminkin halunnut pitää tuotteista, sillä minuun vetoavat kaikki hauskat nimet ja pakkaustekstit (juuri siksi pidän Soap & Glorystakin). Joka kerta rakkauteni esteenä on kuitenkin ollut kaikkien eri tuotteiden kohdalla sama ongelma: tuotteen tuoksu. Kaikki kokeilemani tuotteet kun ovat jossain määrin haisseet muovisille.
Vaikka en itse kuorintaa koskaan ostaisikaan (koen saavani saman lopputuloksen suihkugeelillä ja kuorintahanskalla), olisin silti halunnut edes voida sanoa pitäneeni tästä tuotteesta. Ihan vaan, koska sen nimi on Don’t Just Clean It Woman, Scrub It. Ja ihan vaan siksi, että siinä on hauskat pakkaustekstit.
Sen sijaan olin tyytyväinen, ettei 75ml tuubilla kuorinut koko vartalon kuin kolmesti olkapäistä varpaisiin. Kuorinta kyllä ajoi asiansa kuorien ihon hyvin ja ollen mukavan geelimäinen, eli tuote pysyi hyvin kasassa eikä varissut heti ympäri suihkun lattiaa, mutta tuotteen muovisenesanssinen haju pilasi tuotekokemukseni.
En siis tälläkään kertaa voinut ihastua Anatomicalsin tuotteisiin. 
Oletteko te pitäneet tuotteista? Onko minun nenäni vaan turhan nirso, vai häiritsevätkö muoviset hajut muitakin?

Kommentit (7)

  1. Anonyymi

    Mulla on sama ongelma kaikkien Tigin tuotteiden kanssa! Erityisen ällöttävä on keinotekoinen vesimeloni hyi! Ostin aikoinaan Korresin vartalokuorinnan ja yllätyin positiivieseti. Jos en tietäisi sen olevan vesimeloni-sarjaa, en tunnistaisi tuoksua, niin mieto ja miellyttävä se on verrattuna totuttuun muoviseenn vesimeloniaromiin 🙂

  2. Anonyymi

    Sama ongelma mullakin! Kerran erehdyin tilaamaan pari anatomicalsin suihkugeeliä tms. ja muovinen tuoksu teki tuotteesta mielestäni jotenkin halvan oloisen.. en aio ostaa enää toiste.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *