Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

So plastic

Sain yhden Glossyboxini mukana joku aika sitten tuotteen, josta olisin kovasti halunnut pitää, mutta josta en silti vaan millään pidä.
Kyseessä oli Anatomicalsin vartalokuorinnan kokeilukoko. 
Olen joskus aiemminkin halunnut pitää tuotteista, sillä minuun vetoavat kaikki hauskat nimet ja pakkaustekstit (juuri siksi pidän Soap & Glorystakin). Joka kerta rakkauteni esteenä on kuitenkin ollut kaikkien eri tuotteiden kohdalla sama ongelma: tuotteen tuoksu. Kaikki kokeilemani tuotteet kun ovat jossain määrin haisseet muovisille.
Vaikka en itse kuorintaa koskaan ostaisikaan (koen saavani saman lopputuloksen suihkugeelillä ja kuorintahanskalla), olisin silti halunnut edes voida sanoa pitäneeni tästä tuotteesta. Ihan vaan, koska sen nimi on Don’t Just Clean It Woman, Scrub It. Ja ihan vaan siksi, että siinä on hauskat pakkaustekstit.
Sen sijaan olin tyytyväinen, ettei 75ml tuubilla kuorinut koko vartalon kuin kolmesti olkapäistä varpaisiin. Kuorinta kyllä ajoi asiansa kuorien ihon hyvin ja ollen mukavan geelimäinen, eli tuote pysyi hyvin kasassa eikä varissut heti ympäri suihkun lattiaa, mutta tuotteen muovisenesanssinen haju pilasi tuotekokemukseni.
En siis tälläkään kertaa voinut ihastua Anatomicalsin tuotteisiin. 
Oletteko te pitäneet tuotteista? Onko minun nenäni vaan turhan nirso, vai häiritsevätkö muoviset hajut muitakin?

Kommentit (7)

 1. Anonyymi

  Itsekin olen erehtynyt tilailemaan Anatomicalsin tuotteita juuri ihanan kuuloisten tuoksuyhdistelmien innoittamana, ja jokaiseen pettynyt suuresti. Tuoksut ovat kaikki olleet pistäviä ja teollisia, ei yhtään sellaisia, mitä haluaisin käyttää. Eikä tuotteiden laatu ole muutenkaan ollut sellainen, että sen takia kannattaisi tuoksua sietää.

  Pakkauksista olen tietty samaa mieltä, ihania värejä ja tekstejä, harmi, että sisältöön ei ole panostettu yhtään.

  1. Anonyymi

   Hihii! mulla on tuota samaa kuorintageeliä juuri käytössä ja itse kyllä tykkään! Itse asiassa huomaan vähän säästeleväni sitä, koska puteli on niin nätti… Olen oikein kiinnittänyt huomiota tuoksuun, koska olet aikaisemminkin siitä täällä huomauttanut. Omasta mielestäni se on melko neutraali, eikä häiritse yhtään. Multa löytyy myös vartalovoide "Not another rough day please", josta ihan samaa sanottavaa: eli mukava perustuote ja ihana pakkaus! t. Minna

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *