Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Snobi alter egoni

Rinnakkaistodellisuudessa elävän alter egoni elämä on aivan toisenlaista kuin omani.

Siinä missä minä en ehdi koskaan pitää pientä kylpyhuonettani järjestyksessä ja mennä viiletän milloin missäni, on alter egoni elämä ihanan rauhallista. Hän ei ole kosmetiikka-addikti eikä pidä kosmetiikkablogia, joten hänen kaappinsa eivät ole täyttyneet ylimääräisillä tuotteilla.

Alter egoni ehtii pitää kylpyhuoneensa täydellisen siistinä. Hänen kylpyhuoneenkaappinsa ei ole täytetty edullisilla löydöillä, töistä tulleilla tuotteilla tai blogin kautta sinne päätyneillä kokeiluilla vaan siellä on kaikki tarkkaan harkittua. Tai ainakin hyvin hänelle myytyjä, sillä Stockmannin myyjät osaavat kyllä hänestä hyvin asiansa aina hänen pyyhältäessään paikalle.

Hän käyttää loppuun yhden luksushoitonesteensä (huom. ei kasvovettä) ja käy vasta sen lopuillaan ollessa ostamassa uuden. Hän sumuttaa kasvoille Chanelin seerumia ja hellii silmänympäryksiää LaPrairien silmänympärysvoiteella. Hän rakastaa luksusta! Jos se on kallista, on sen pakko olla hyvää, hän ajattelee.

Aamusuihkun jälkeen hän sipaisee vartalolleen hieman Clarinsin kiinteyttävää vartalovoidetta ja iltaisin hän rasvaa vartalonsa hänen miehensä työmatkoiltaan hänelle tuomilla Victoria’s Secretin vartalovoiteilla ennen satiiniseen yömekkoonsa sujahtamista.

Tai no, ainakin niinä iltoina kun hän ei laita suosikkiparfyminsa vartalovoidetta. Ja huom. hänellä on käytössä kerralla vain kaksi tuoksua: yksi kevyt ja naisellinen päivätuoksu ja yksi viettelevän seksikäs, hänen miehensä hänelle lahjaksi ostama iltatuoksu. (Ihan muuten vaan lahjaksi ostettu, ”Ihan vaan siksi koska olet kulta niin ihana.”) Eikä hän todellakaan omista parfyymivitriiniä kuten minä…

Hiustuotteensa hän ostaa vain kampaajaltaan.

Kynsilakkansa hän ostaa aina manikyristiltään. Joskus hän tosin saattaa ihastua Stockmannilla johonkin, mitä myyjä on hänelle esitellyt. Tai johonkin, mikä on ollut Gloriassa esillä.

Meikeissä hän valitsee aina laatumerkkejä. Ja Cliniqueenkin hän luottaa, koska siinä kerran lukee ”allergiatestattu”.

Hänen tekisi mieli kokeilla silloin tällöin jotain kaupassa näkemäänsä, mutta koska Gloriassa ei ole ollut puhetta siitä, ei hän uskalla ostaa sitä.

Joskus hän kuitenkin ostaa jotakin ihan vain siksi, että on kuullut julkkistenkin käyttävän sitä.

Aina välillä olen ohikiitävän hetken ajan kateellinen alter egolleni hänen minimalistisen ja hillityn sekä snobimaisen simppelistä elämästään, mutta sitten taas muistan, kuinka paljon tyydytystä kaikki purkkini, purnukkani ja ennen kaikkea blogini minulle tuovat ja lakkaan olemasta kateellinen tuntien ennemminkin onnellisuutta, iloisuutta ja ylpeyttä siitä, mitä teen.

Muita salaa snobimaisesta ja minimalistisesta elämästä haaveilevia?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Oi miten ihana meikkipussi sulla!!! mistä tollasia saa?? Täytyyhän ne luksustuotteet säilyttääkin kauniisti 😀

 2. Anonyymi

  Jostain tuollaisesta haaveilen itsekin. Jotenkin kummassa vain hyllyt ja kaapit pullistelevat kaikesta mahdollisesta laatutuotteista kaikkein halpiksiimpiin. Ja aina kun näen jotain uutta jännää, sitä on pakko kokeilla.
  Toisaalta, kuulostaisi kauhean tylsältä käyttää vain tuttuja ja turvallisia kosmetiikkatuotteita, saan suurta huvia kaikkien ihmeellisyyksien testaamisesta.
  Nytkin juuri leikin uudella Urban Decayn book of shadowsilla, jossa on mukana mm. kaiutin ja kännykällä luettavia koodia meikkiohjeiden kuuntelua varten. 😀

 3. Anna

  Oi minä myös (mutta hyvin, hyvin salaisesti)! Myös pukeutujana..

 4. Janna

  Tästä postauksesta tuli niin mieleen mun mummo! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *