Smoulder Kohl, eli kuin geelikynä

Lupailin teille pari päivää sitten postausta JT Beauty Outletista saamistani Soap & Gloryn Smoulder Kohl -silmämeikkikynistä, joiden jo mainitsinkin olevan aivan loistavia. Ja niin ne tosiaan ovatkin.


Olen kokeillut paaaaljon erilaisia silmämeikkikyniä ja tutustunut monenlaisiin koostumuksiin kovista pehmeisiin ja puuterimaisista vahamaisiin. Nämä olivat kuitenkin minulle melko erilainen kokemus.
Kynät lupailevat vedenkestävyyttä ja kukapa ei näin talven pyryjen vihdoin saavuttua kaipaisi kestäviä silmämeikkikyniä. Ja kestäviä nämä todellakin ovat! Vaikka näillä piirrellyn kädenselän vei juoksevan veden alle, ei piirtojälki siltikään levähtänyt.
Erityistä näissä on kuitenkin koostumus. En ole varmaankaan koskaan kokeillut toista näin geelimäisen tuntuista silmämeikkikynää. Kynien piirtämä jälki näyttääkin kuin geelilinerilla piirretyltä.
Blue My Mind, Aquabat, Grapevine, Cocoa Bean ja Supernoir.

 Mahdollisimman pehmeää ja kestävää jälkeä hakeville nämä kynät ovat suoranainen taivaanlahja! Koska kynät kuitenkin ovat pehmeitä, saa niitä olla teroittamassa hieman tavallista useammin, mikäli luomille tahtoo todella ohutta jälkeä. 
Rajauksen sävynä violetti Grapevine.
 Tavallisiin pehmeisiin rajailuihin nämä ovat kuitenkin aivan loistavia.
Koska kynät kulkevat kohlien eli kajalien nimellä, halusin tietysti testata, kuinka ne toimivat kajaleina (eli sisärajauksissa). Ja hyvinhän nuo toimivat siinäkin tehtävässä.
Pehmeytensä ansiosta kynillä oli hyvä piirtää sisäluomelle ja rajaus kesti niillä hyvin. Näissä kuvissa sisäluomella on käytetty sinertävää Blue My Mind -sävyä.
Smoulder Kohl -kyniä voi tilata Suomeen JT Beauty Outletin nettikaupasta (valikoimissa näyttäisi tällä hetkellä olevan kuitenkin vain mustaa).
Oletteko te sattuneet kokeilemaan Smoulder Kohleja? Mitkä te olette havainnet omassa käytössänne kestävimmiksi silmämeikkikyniksi?
Kommentit (5)
  1. Mulla on tää sama setti. Tykkään kyllä näistä muuten, mutta eivät pysy ainakaan mulla sisärajauksena (waterline?), minkä takia en ostaisi uudestaan.

    1. Kiitos tästä lisäinfosta. Minulla kanssa pysyy yleensä todella huonosti sisärajaukset. Joten jätän tämän sitten vielä odottamaan. Inglot muuten paras mitä olen sisärajauksiin löytänyt.

  2. Hyvältä näyttää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *