Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sky High Plumping Powder

Olen viimeisen puolen vuoden aikana siirtynyt lähes huomaamattani kuivashampoista hiuspuutereihin.

Niiden pariin minut sai houkuteltua alunperin Osiksen hiuspuuteri, joka olikin laadultaan aivan loistava. Kaikki hiuspuuterit eivät kuitenkaan todellakaan ole samaa tavaraa ja esimerkiksi Tigin hiuspuuteri oli minun hiuksissani täysi pettymys.
Toinen puolipettymys on ollut TRESemmen hiuspuuteri.
Englannista aikoinaan ostamani hiuspuuteri lupaa tukalle pöyheyttä ja ryhdikkyyttä vähällä vaivalla, minkä täydellinen hiuspuuteri helposti tekeekin.

Levittäessä Sky High Plumping Powder tuntuu aluksi hyvältä, mutta paksussa ja pidemmäksi jo venähtäneessä tukassani sen antama pito on aivan liian kevyt.
Hiuspuuteri jättää tukkaani ja hiusteni tyveen liian vahamaisen pehmeän tunnun, eli se antaa rakennetta, mutta ei jaksa pitää tukkaani tarpeeksi kohollaan.
Tukka on kyllä uudellenpöyhittävissä, mutta lopputulos ei vaan pysy kerralla pitkään, vaikka tyvessä rakennetta tuntuukin olevan.
Sanoisinkin tämän hiuspuuterin soveltuvan paremmin juurikin lyhyelle ja ehkä hennommallekin tukalle, joka kaipaa enemmän vahamaista lopputulosta.
 Siitä huolimatta ettei tämä ollut paras hiuspuuterikokemukseni aion silti sinnitellä purkin kanssa loppuun saakka ja korvata sen sitten jollakin toimivammalla tuotteella. Ehkä nuo tuotteen silikonisekoitteiset aineosat tekevät tähän sen ikävän rasvaisemman tunnun?
Tiedättekö, kuinka suuri himo minulla toisaalta olisi vain heittää tämä parin punnan ihme pois ja korvata se välittömästi toimivammalla tuotteella? Arvatkaa vaan!
Mitä suosittelemisen arvoisia hiuspuutereita te olette kokeilleet?

Kommentit (12)

 1. Anonyymi

  Moi! 🙂 Löysin tuolta jostain aiempaa jonkin finninhoitopostauksen. Kaverini linkkasi minulle pari viikkoa sitten tämän sivun:
  http://www.yrttitarha.fi/tietopankki/rohdot/index.html
  ->Kasvot
  ->Naamiot
  ->Pellavansiemenhaude

  Tuo oikeasti tehoaa, on taatusti halvempaa kuin yksikään kaupan aine ja iho on tosi pehmeä tuon jälkeen! Suosittelen kokeilemaan vaihteeksi tällaista ihonhoitoa. Tuolla on myös paljon muitakin ohjeita.. Ihokin todennäköisesti tykkää enemmän tästä kuin kaupan mömmöistä..:)

 2. ulppis

  björn axén hiuspuuteri on ihan lemppari! käy tummillekin hiuksille ja tuoksuu ihanalle. myös four reasonia olen käyttänyt ja sekin toimii.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *