Paras tuote mustapäiden poistoon – tämä todellakin antaa niille kyytiä!

*Sis. mainoslinkkejä

Esittelin teille vähän aikaa sitten jälleen yhden mustapäitä eliminoivan kolmiosaisen hoitotuotteen, joka oli ihan kiva, mutta josta ei kuitenkaan tullut mitään vakkarikäyttöön päätyvää juttua. Nyt uskoisin kuitenkin, että minulla on esitellä teille vastaavaan tarkoitukseen tehty tuote, joka ihan oikeasti toimii niin vakuuttavasti, että olen jo julistanut sen parhaaksi mustapäidenkarkoitustuotteeksi.

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

Luin korealaisen Skinmison Pore Beauty Nose Pack* -tuotteesta alunperin jonkun englanninkielisen kauneusaiheisen sivuston artikkelista, jossa se julistettiin parhaaksi mustapäätuotteeksi. Aloin googlettaa tuotteesta lisää eikä mennyt montaakaan minuuttia kun olin jo klikannut sen eBayssa ostoskoriini ja laulattanut PayPaliani.

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

Skinmison Pore Beauty Nose Pack on jälleen kolmiosainen rutiini, mutta toisin kuin useimmat muut vastaavaan tarkoitukseen tehdyt tuotteet, ei se sisällä ihoa repiviä mustapäälappuja. Tämän voisikin siis sanoa olevan siinä mielessä hellävaraisempi tapa hankkiutua huokosia tukkivasta talista eroon.

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

Tuote myydään useammaksi viikoksi tarkoitettuna kuurina ja itse ostin kymmenen viikon setin. Pakkaustekstit ovat jälleen pääosin koreaksi, mutta käyttöohjeet ja tuotetiedot ovat kuitenkin pakkauksen sisällä näkyvissä myös englanniksi ja netistä löytyy tuotteesta tietysti lisää tietoa sekä käyttökokemuksia.

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

Tässä kolmivaiheisessa rutiinissa ensimmäinen vaihe on se kaikkein ratkaisevin. Nenälle kymmeneksi minuutiksi asetettava lappu sisältää tehoaineita (runsaasti kasviperäisiä uutteita), joiden olin lukenut suorastaan puskevan talin ulos ihohuokosista.

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

Olen kokeillut vastaavaan tarkoitukseen tarkoitettuja toisen tuotemerkin lappuja ennenkin eivätkä ne ole vakuuttaneet minua mitenkään erityisesti. Näiden lappujen voin kuitenkin todellakin kertoa vakuuttaneen minut.

10 minuutin vaikutusajan jälkeen nenän iholta nimittäin tosiaan suorastaan puski ulos talia ja pieni puristelu ja painelu vain kannusti epäpuhtauksia nousemaan koloistaan.

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

Sivelin nenän ihoa hellästi komedoraudallani ja tavaraa todellakin tuli. Ne isommatkin mustapäät sujahtivat suorastaan naurettavan helposti ulos ja komedorautani näytti nopeasti jo tältä:

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack - 1 (16)

Ihanan ällöttävää, vai mitä! Eräällä toisella käyttökerralla komedorautaan puolestaan tarttui tällainen määrä huokosista noussutta köhnää ihan sillä pienellä sivelyllä:

Skinmiso Ostolakossa mustapäät - 1

Pyyhin raudan tämän erän jälkeen puhtaaksi ja jatkoin hommaa vielä uuden satsin verran. Ihanaa tässä on nimenomaan se, ettei mustapäitä tarvitse painella ulos väkivalloin, vaan ne tosiaankin suorastaan tursuavat huokosista ulos ihan vain mustapäärautaa ihoa vasten kevyesti liu’uttaessa.

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

Vaihe kaksi on ihoa rauhoittava lappu. Viileän virkistävältä (mutta ei ikävällä tavalla kihelmöivältä kuitenkaan) tuntuva lappu tuntui rauhoittavan nenän loistavasti mustapääkäsittelyn jäljiltä eikä iho enää punoittanut sen jälkeen.

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

Homman viimeinen vaihe oli vielä ihoa hoitava ja suojaava seerumi. Pore Beauty Silky Essence on läpinäkyvä seerumi, joka tuo iholle paitsi suojaa myös silkkisen tunteen. Väritön seerumi on toki melko silikoninen, mutta sen kerrotaan myös muodostavan ihon pinnalle suojan, joka ehkäisee uusien mustapäiden muodostumista. Samalla se auttaa kontrolloimaan ihon rasvoittumista.

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

Tässä muutamia varsin vakuuttamia vertailukuvia nenästäni ennen ja jälkeen repertuaarin käytön:

Skinmiso Pore Beauty Nose PackSkinmiso Pore Beauty Nose Pack

Tämä tuote todellakin toimii ja pahimmat mustapäät saivat todella selvästi kyytiä!

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

Nämä postauksen ennen ja jälkeen kuvat on otettu tuotetta ensimmäistä kertaa kokeiltaessa ja voitte olla varmoja, että se todellakin tulee jäämään osaksi viikoittaista ihonhoitorutiiniani. Sen verran vakuuttavia nämä kuvat nimittäin ovat!

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

Jo ensimmäinen käyttökerta teki iholle tosiaan melkoisia ihmeitä ja tuotteen säännöllisen käytön luvataan vain parantavan mustapäätilannetta entisestään. Olen nyt käyttänyt lappuja muutamia viikkoja ja vaikka niillä ei ole voinut päästä eroon mustapäistä täysin, ovat ne näiden myötä jo vähentyneet. Joskus olen myös yhdistänyt nämä aiemmin esittelemääni mustapääimuriin, joka on täydellinen tuote näiden kanssa käytettäväksi.

Siitä huolimatta, että tuotteet onnistuvat tekemään iholla aivan mielettömiä temppuja, ei niissä ole mitään supertujuja ainesosia. Tuotteeista voi lukea lisää esimerkiksi täältä, mistä löytyy myös niiden INCI-listat.

Pidin itse tuotteessa aivan erityisesti siitä, kuinka paljon hellävaraisempi se on iholleni perinteisiin mustapäälappuihin verrattuna. Tavalliset mustapäälaput kun repivät ihon pintaa kovastikin liimautuessaan sille tiukasti, mutta tämän tuotteen kanssa ylimääräisen talin ja tukkeumat saattoi itse hellästi painella ulos iholta. Todellakin valitsen mielummin tällaisen hellävaraisen poistotavan!

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

Olen vakuuttunut. Oletteko te?

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack -tuotteen eBay-myyjiä löytyy täältä.*

PS. Löydät vinkkini kaikista parhaista mustapäiden poistoon tarkoitetuista tuotteista täältä. Jos mietit, mitä iholle kannattaisi laittaa mustapäiden poiston jälkeen, löytyy siihen vastaus täältä

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (34)
  1. Uuu! Itse en niinkään tarvitse, nutta voisin järjestää tuolle treffit poikaystävän nenän kanssa. Sitten jos saman käsittelyn saisi isoille pinta-aloille, kuten selkä.

    1. Hahha, minunkin on tehny mieli kokeilla näitä miehen nenään, jossa on hyvää potentiaalia, mutta olen itsekkäästi ominut laput sitten itselleni, koska ovat olleet niin loistavasti toimivia… 😀

  2. OUMAIGAAD WHERE DO I SIGN?! Nyt äkkiä tänne nämä ja komedorauta kans. *sukeltaa ebayn syövereihin*

    1. THESE ARE AMAZING!!!1111! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *