Korealainen tehoduo kuivalle iholle

*Sis. mainoslinkkejä

Meillä on usein olettamuksena, että jos iho kuivuu, tulee hoitotuotteet vaihtaa paksumpiin koostumuksiin. Aasialaisen ihonhoidon puolelta löytyy kuitenkin runsaasti tuotekoostumuksia, jotka saattavat olla ohuita, mutta niillä voi silti olla uskomaton kyky kosteuttaa ja ravita ihoa. Poiminkin syksyllä Etelä-Korean matkaltani mukaan kaksi Skinfood-merkin ihonhoitotuotetta, joihin kuivuuteen taipuvainen ihoni on rakastanut turvautua näin talvella.

 Skinfood Premium Avocado Rich Emulsion and Toner Ostolakossa Kokemuksia

Skinfood Premium Avocado Rich Emulsion -kosteusemulsio ja Skinfood Premium Avocado Rich Toner -kasvovesi ovat aivan loistava kaksikko hellimään kuivaa ihoa. Kosteusköyhällä sekaiholla ne saattavat tuntua liian rasvaisilta, mutta nimenomaan kuiva iho nauttii niistä täysillä.

Molemmat tuotteet sisältävät 15% avokadouutetta, minkä lisäksi niistä löytyy myös runsaasti erilaisia muita uutteita, öljyjä ja ihoa ravitsevia ainesosia kuten jopa karitevoita.

 Skinfood Premium Avocado Rich Emulsion and Toner Ostolakossa Kokemuksia

Skinfood Premium Avocado Rich Toner on nimensä mukaisesti kasvovesi, mutta koostumuksensa puolesta oikeastaan kuin emulsiomainen hoitoneste. Se on ehdottomasti paksuin koskaan kokeilemani kasvovesi (tai hoitoneste) ja vaikka sekaihoinen saattaisi helposti kuvitella voivansa poimia sen omaan ihonhoitorutiiniinsa ja käyttää sitä ihan yksinään kosteusemulsiona, en silti suosittele tätä.

Tuotteen koostumus on ohutta (tai no, kasvovedeksi erittäin paksua), mutta rasvitsevaa ja ellei iho ole nimenomaan kuiva, saattaa tuote tuntua liian rasvaiselta. En käytä tätä itse päivittäin, mutta aina silloin, kun ihoni on erityisen kuiva ja kiristelevä, turvaudun mielelläni tähän. Saatan erityisesti iltaisin kerrostaa tätä kasvoilleni jopa useammankin kerroksen, jotka sitten lukitsen iholleni vielä muilla hoitotuotteilla.

 Skinfood Premium Avocado Rich Emulsion and Toner Ostolakossa Kokemuksia

Skinfood Premium Avocado Rich Emulsion -kosteusemulsio puolestaan on hämmentävän ohutta, minkä vuoksi moni sekaihon omistava saattaa kuvitella sen olevan heille hyvä vaihtoehto. Tämäkin on kuitenkin ihan selvästi nimenomaan kuivan ihon tuote, sillä se sisältää ohuesta koostumuksestaan huolimatta runsaasti ihoa ravitsevia ainesosia, jotka saattavat tuntua liian rasvaisilta, ellei iho ole kuiva ja nimenomaan rasvojen tarpeessa.

Pidän tästä kosteusemulsiosta aivan mielettömästi, sillä se tekee ihostani aivan ihanan kosteutetun ja ravitun. Kosteusemulsio sopii  loistavasti sekä päiviä- että yökäyttöön ja ihonhoitorutiinia voi sitten täydentää muilla tarpeisiin ja vuorokaudenaikaan sopivilla tuotteilla. Tuote on pakattu sitäpaitsi varsin reilun kokoiseen pulloon, joka sisältää sitä huikeat 140 ml.

 Skinfood Premium Avocado Rich Emulsion and Toner Ostolakossa Kokemuksia

Jos jonkun iho siis tuntuu kuivuvan aivan erityisesti varsinkin näin talvella, niin tämä kaksikko on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen käyttäjän iästä riippumatta. Samaan tuotesarjaan kuuluu lisäksi mm. Skinfood Premium Avocado Rich Essence -hoitoneste, joka on perinteisiä hoitonesteitä pienemmän pullokokonsa (50 ml) puolesta kuitenkin enemmänkin kuin seerumi.

Skinfood Premium Avocado Rich Toner -kasvoveden myyjiä löytyy eBaysta täältä* ja sillä on hintaa tavallisesti vähän yli 10 euroa. Skinfood Premium Avocado Rich Emulsion -kosteusemulsion myyjiä puolestaan täältä* ja sillä on hintaa tavallisesti noin saman verran.

(Verkosta näyttää löytyvän tietoa myös 10% avokadouutetta sisältävistä vastaavista tuotteista, mutta olen käsittänyt, että ne ovat näiden 15% avokadouutetta sisältävien tuotteiden vanhempia versioita.)

 Skinfood Premium Avocado Rich Emulsion and Toner Ostolakossa Kokemuksia

Onko joku muu sattunut kokeilemaan Skinfood Premium Avocado -tuotteita?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (13)
  1. Petra / Viilankantolupa
    21.12.2017, 21:51

    Kuulostaa jännältä. En ole aiemmin tilaillut kosmetiikkaa ebaysta, mutta tämä duo laittoi harkitsemaan.

    1. Voih, eBay-neitsyyden korkkaaminen voi olla hyvin turmiollista…! 😀

  2. Minä tilailin juuri COSRX:n tuotteita ja Face Shopin puhdistusöljyä Ebaystä. COSRX on ollut viime aikoin niin huonosti saatavilla, esim. elevenillä ja kaikki hyvät ja edulliset puhdistusöljyt ovat kadonneet Suomen markkinoilta Nyt oli siis oikeasti hyvä syy shoppaille sinun suosittelemia tuotteita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *