Ihoa kuorivat ja ravitsevat kulttinaamiot

*Sis. mainoslinkkejä

Rakastan kokeilla korealaisen kosmetiikan kulttituotteita, jotka ovat saavuttaneet must have -statuksen. Nämä tuotteet keikkuvat kaikilla mahdollisilla korealaisen kosmetiikan listoilla ja ovat monien suosikkeja. Koska korealaisessa kosmetiikassa ei ole puute tarjonnasta, täytyy suosituiksi tulleissa tuotteissa oikeastaan poikkeuksetta olla aina jotain aivan erityistä kulttistatuksen saavuttamiseksi.

Yksi tällainen korealaisen kosmetiikan kulttituote on Skinfood Black Sugar Mask Wash Off -kasvonaamio, joka kuorii, ravitsee, pehmentää, heleyttää ja kosteuttaa kasvojen ihoa. Naamio on huippusuosittu ja esimerkiksi suosikkisivustollani Sokoglamissa sen keräämien noin 250 tuotearvostelun keskiarvo on 4.5/5 tähteä. Tuotteessa on siis pakko olla jotain hyvinkin erityistä!

 skinfood-black-sugar-mask-wash-off-coconut-sugar-mask-wash-off-

Kuorintatuotteen ja kasvonaamion ominaisuudet yhdistävä tuote hyödyntää nimensä mukaisesti sokeria, joka auttaa irrottamaan kasvoilta kuollutta ihosolukkoa manuaalisen hankauksen avulla. Tuotteen mämmiä ulkonäöllisesti muistuttava koostumus sisältää melko runsaasti sokerikiteitä, jotka kuorivat ihoa tehokkaasti auttaen karkoittamaan iholta sameuden ja karheuden. Sokerilla itsessään on myös kosteuttavia ominaisuuksia.

Hieman sitruksisen makealta tuoksuvan kasvonaamion pohjana on mm. karitevoita, macadamiapähkinän öljyä sekä muita ihoa kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, jotka auttavat varmistamaan, että kuoritusta ihosta tulee uskomattoman pehmeä. Naamiota hierotaan kostealle kasvojen iholle hetki, minkä jälkeen sen annetaan vielä vaikuttaa iholla 10-15 minuuttia. Tämän jälkeen iho huuhdellaan puhtaaksi haalealla vedellä.

 skinfood-black-sugar-mask-wash-off-coconut-sugar-mask-wash-off-

Lopputuloksena on mielettömän pehmeä ja ravittu iho, joka näyttää heleältä ja tuntuu hoidetulta. Naamio vakuuttaa käyttäjänsä jo heti ensimmäisellä käyttökerralla, joten en yhtään ihmettele sen suosiota!

Samasta tuotelinjasta löytyy nykyään myös muitakin naamioita ja ostin itse kokeiluun myös Skinfood Coconut Sugar Mask Wash Off -kasvonaamion, joka on alkuperäistä tummaa sokeria sisältävää kasvonaamiota hellävaraisempi. Vanukasta sekä ulkonäöltään että tuoksultaan muistuttava kasvonaamio sisältää sekin ihoa kuorivia kiteitä (jotka ovat kookossokeria ja kookosta), mutta ne ovat tässä versiossa hienojakoisempia ja niitä on myös vähemmän.

 skinfood-black-sugar-mask-wash-off-coconut-sugar-mask-wash-off-

Naamiolle löytyy verkosta muutamia erilaisia käyttötapoja, mutta tykkään itse hieroa tätä hieman kostealle iholle hetken ja jättää tämän sitten vaikuttamaan kasvoille vielä noin 10-15 minuutiksi. Lopuksi naamio huuhdellaan iholta pois haalealla vedellä.

Myös tämä naamio jätti iholle ihanan kosteutetun ja pehmeän tunteen sekä heleän lopputuloksen. Naamio tuntui näistä kahdesta hellävaraisemmalta ja ihoa vielä tehokkaammin ravitsevalta. Kumpikaan näistä ei kuitenkaan jättänyt iholle öljyisen klähmäistä tunnetta, eli vaikka iho oli pehmeä ja kosteutettu, oli se myös miellyttävän puhtaan tuntuinen.

 skinfood-black-sugar-mask-wash-off-coconut-sugar-mask-wash-off-

Skinfood ei ollut aiemmin ollut minua suuresti kiinnostanut merkki, sillä jotenkin sen ruokapuolelta poimitut aktiiviaineet tai imago eivät tuntuneet ”aikuisten jutulta”. Kun Korean reissullani sitten pääsin käymään merkin liikkeissä ja kokeilemaan tuotteita iholleni enemmänkin, aloin kiinnostua niistä.

Tuotteet sisältävät aivan loistavia ainesosia, tuotevalikoima on mahtava ja tuotteet hoitavat ihoa erinomaisesti. Kaiken tämän lisäksi ne ovat vieläpä hyvin edullisia, eli merkissä on kaikki kohdallaan. Eihän näihin voi olla ihastumatta!

 skinfood-black-sugar-mask-wash-off-coconut-sugar-mask-wash-off-

Molemmilla kasvonaamioilla on eBayssa hintaa noin kymmenen euroa. Skinfood Black Sugar Mask Wash Off -kasvonaamion myyjiä löytyy täältä* ja Skinfood Coconut Sugar Mask Wash Off -kasvonaamion myyjiä puolestaan täältä*.

Naamiosta on saatavilla myös muutamia muita versioita, jotka taidan Thaimaassa asuessani hankkia käsiini. Erityisesti Black Sugar Strawberry Mask Wash Off -naamio kuulostaa herkulliselta (löytyy myynnistä täältä*)!

 skinfood-black-sugar-mask-wash-off-coconut-sugar-mask-wash-off-

Onko joku muu ihastunut Skinfood-tuotteisiin?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (16)
 1. L’Oreal on juuri lanseerannut Suomessa tuollaisen kuuloiset sokerinaamiot, kolme erilaista muistaakseni ja hintaa n. 10,-/kpl. Mahtavatko olla suoraan Koreasta hankittua tavaraa ja Lorkun logolla silattuja, kuten L’Orealin Nude Magique Cushion -tyynymeikkivoidekin?

  1. Olen odottanut kovasti, että nuo lanseerattaisiin täälläkin, että pääsisin tutkimaan niitä. Toivottavasti tulevat pian myyntiin! 🙂

   1. L’Orealin kasvo- ja meikkituotteet eli myös nuo uudet sokerikuorinnat (ja Paradise-maskara!) on Cittarissa -40 % alessa plussakortilla eli kuorinta kustantaa n. 6 euroa per purkki. Olin katsovinani, että tarjous on päällä 21.2. saakka.

    Pitkään pallottelin Glown ja Smoothin välillä ja päädyin näin pakkaskaudella Smoothiin, tosin osittain ihan tuoksunkin vuoksi. Smooth on jähmeää, mutta sulavan tuntuista tavaraa. Ainakin tämä versio on pakkauksen mukaan myös huulikuorinnaksi sopivaa, vaikka käyttövaroituksessa sanotaan, ettei saa laittaa silmänympäryksille eikä huulille 😀

    1. Toivottavasti saisin noita kuorintoja pian käsiini! 🙂

 2. Noi kyllä näyttää niin herkuilta! Olen kokeillut rice wash maskia, se oli myös ihana. Kirkasti ja kuori sopivasti.

  1. Pitääkin kokeilla myös sitä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *