Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Skandaalinomaista?

Sain maahantuojalta kokeiluuni Rimmelin ScandalEyes Retro Glam Mascaran.

Olen käyttänyt Rimmelin meikkejä melko vähän, joten teen mielelläni kokeiluja merkin tuotteiden kanssa.
Rimmel lupailee mascaralla näyttäviä ja täyteläisiä ripsiä sekä suuria silmiä, jotka kuulostavat lupauksina minusta ainakin hyviltä. 
Tiimalasin muotoisen harjan lupaillaan myötäilevän ripsirajaa ja muotoilevan ripsiet ylös- ja ulospäin kammaten ripset paakuttomiksi ja saaden väriä lyhyimpiinkin ripsiin.
Olen taas aktivoitunut vanhan NeuLashini käytössä ja ripseni alkavat olla siistimmässä kunnossa ja pitkät, mutta edelleen hennot.
Yksi kerros ripsiväriä ei saanut aikaan silmiini retroskandaalia. Mascara erotteli ripset ihan mukavasti, mutta jotenkin odotin näin paksulta harjasta enemmän massaa kerralla.
Toinen kerros sitten toikin jo sitä massaa, mutta siisteyden kustannuksella. Ripset eivät enää olleet niin kauniin erotellut vaan paakkuuntuneet ja hieman suttuisenkin näköiset jopa.
Kauempaa katsottuna efekti oli toki vakuuttava, mutta ei ehkä loppujen lopuksi kuitenkaan täysin sitä, mitä haen. Haluan nimittäin paljon tuuheutta ja runsautta, mutta samalla hyvää erottelua ja siihen tämä ei hennoissa ripsissäni täysin kyennyt. 
Ehkäpä mascara toimisikin parhaiten valmiiksi hieman tuuheammissa ripsissä?
Onko teilla kokemuksia Rimmelin ScandalEyes Retro Glam -ripsiväristä? 
(Hintaa mascaralla on muuten n. 11,90 euroa.)

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    MInäkin pidän tästä silmämeikistä valtavasti! Todella raikkaan ja kivannäköinen 🙂 Tästä olisi kiva saada jokin tutorial. Itse kuulun siihen kastiin, joka käyttää niitä perus vaaleita ja ruskeita sävyjä ja kartan punaisia kuin ruttoa.. Pelkään sitä efektiä, että näyttäisin sairaalta 😀 Heidi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *