Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Siveltimien puhdistus ei ole enää mitään ilman tätä!

*Sis. mainoslinkin

Tämän päivän blogipostauksen aiheena on jälleen tuote, joka kuulosti minusta alunperin melkoiselta turhakkeelta, mutta jonka hankittuani pääsin omien käyttökokemuksien kautta huomaamaan, ettei se itseasiassa ole ollenkaan turha vaan oikeastaan jopa tuikitarpeellinen apuväline.

Sigma brush cleansing mat

Moni varmasti jo kuullut siventimenpesumatoista. Sigma taisi tuoda tuotteen laajempaan tietoisuuteen lanseeramalla niin pari lavuaarinpohjalle sopivaa mattoa kuin käteen menevän pesukintaankin. Himoitsin omaa mattoa kovasti ihan vaan uteilaisuuttani, mutta uskottelin itselleni, etten todellakaan tarvitsisi sellaista. Saahan ne siveltimet nyt puhtaaksi ilman sitäkin.

Silicone Scrubbing Board

Sitten tuli Tokion matka ja bongasin vajaalla eurolla kaikkea mahdollista tavaraa myyvästä sadan jenin kaupasta jälleen jotain mahtavaa: pieni silikoninen pesukinnas, joka oli oikeasti tarkoitettu tahrojen poistoon, mutta joka oli sijoitettu niin lähelle meikkitarvikehyllyä, ettei se voinut olla sattumaa. En taatusti ollut ainoa, joka näki tässä tuotteessa potentiaalia myös muuallakin kun vaatehuollossa!

Silicone Scrubbing Board

Kompakti laundry boardin nimellä kulkeva, kahden sormen mentävä silikoninen hankain sopii aivan loistavasti meikkisienten ja -sivellinten pesuun. En ollu tajunnut ennen tämän käyttöä, kuinka paljon helpompaa ja tehokkaampaa ne oli puhdistaa silikonista apuvälinettä käyttäen, mutta nyt kun olen päässyt tämän makuun niin jälleen kerran voin todeta löytäneeni apuvälineen, jota ilman en halua olla.

Silicone Scrubbing Board

Pikkuruinen hankain puhdistaa siveltimet tehokkaammin kuin uskalsin odottaakaan ja varsinkin tiiviimpien ja kookkaampien meikkisivellinten kanssa se on aivan täydellinen. En ollut edes tajunnut, kuinka paljon likaa ja meikkiä meikkisiveltimiini voisi ilman tällaista hellävaraista hankauslautaa jäädäkään!

Silicone Scrubbing Board

Jos vastaava apuväline sai innostumaan, ei sen hankkiakseen tarvitse matkustaa onneksi aasiaan, sillä vastaavia löytyy jälleen parilla eurolla eBaysta kun taikasanaksi laittaa silicone scrubbing board. Sieltä aukeaa samantien valtava (ja ennen kaikkea halpa) valikoima erilaisia silikonisia puhdistustassuja, -kintaita ja -mattoja, joista kannattaa ehdottomasti kotiuttaa omaan makuun parhaiten sopiva vaihtoehto.

Jos eBaysta tilaaminenkaan ei innosta, niin puhdistusvälineitä tarjoaa myös paitsi elevenin myymä Sigma* myös Duroy, jonka sivellinpesurin nimellä kulkeva apuväline näyttää täysin identtiseltä oman pesurini kanssa. Hah, sanoinhan, etten ollut ainoa, jolle asia oli juolahtanut mieleen!

Ikea patalappu sivellinmatto

Kaikki oman elämänsä mcgyverit voivat myös ottaa käyttöön Wind It Up -blogin Martinalta alun perin kuulemani Niksi-Pirkka-tasoisen vinkin, jossa Ikean silikoninen pannulappu saa aivan uuden elämän sivellintenpuhdistusmattona. Toimii varmasti!

Silicone Scrubbing Board

Joko teillä on oma silikoninen apuvälineenne meikkisivellinten ja -sienien puhdistukseen?


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

Duroy ovaalisiveltimet Ostolakossa Japanilaiset silmänympärysnaamiot Ostolakossa Beautyblender Blotterazzi Ostolakossa

Kommentit (12)

  1. Delle

    Kaapissa pyörii liki turhan panttina pari silikonista pannunalustaa. Tässäpä oli mainio vinkki niiden uusiokäyttöön! Sivellinsaippualla ei tahdo lähteä meikkivoide Beautyblenderistä, Marseille saippua on parempi. Laitoin kerran bb-sieneni vesilasiin, jossa oli Fairya yöksi likoamaan. Aamulla sain puristettua huimat määrät meikkivoidetta sienen kärjestä.

  2. Maailman paras sivellinputsari – Beautyblender Solid Blendercleanser – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Siveltimien puhdistus ei ole enää mitään ilman tätä! […]

  3. Millä meikkisiveltimet OIKEASTI kannattaa pestä – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Siveltimien puhdistus ei ole enää mitään ilman tätä! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *