Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sivellin (sydän)

Sain syksyllä jenkkiläiseltä firmalta nimeltään Sigma Beauty kokeiluuni luomiväripaletin.

Bare-nimiseen palettiin on valittu sävyt niin, että sillä on helppo tehdä joko kevyitä ja luonnollisia nudemeikejä ja utuisempia smoky-meikkejä. Sävyissä on melko hyvä pigmentti, mutta ennenkaikkea ne häipyvät luomille hyvin ja helposti.

Bare-paletti onkin omiaan tällaiselle kaltaiselleni helppojen ja nopeiden meikkilookkien ystävälle, joka ei arkena useinkaan jaksa innostua turhista värikikkailuista.

Mihin kuitenkin paletissa ihan erityisesti rakastuin oli sen mukana tullut sivellin.

Paletin mukana tuli nimittäin kaksipäinen sivellin, joka toisessa päässä on Sigman hieman tarkempi E30-sivellin ja toisessa päässä hieman kookkaampi E25-sivellin. Ja oih ja voih, nämä molemmat päät ovat aivan ihania!

Isompi E25-sivellin on idealli paitsi luomivärejen häivytykseen, myös silmämeikin pohjalle laitettavien vaaleampien sävyjen huitaisuun. Sivellin on ihanan pullean mallinen, ihanan pehmeän tuntuinen sekä ihan vaan kaikin puolin I-HA-NA!

Tällä on jotenkin vaan niin helppo työskennellä, sillä tämä nappaa väriä ihanasti itseensä, levittää sen tasaisesti ja häivyttää värit niiiiin helposti. Olen rakastunut! Taas.

Siveltimen toisessa päässä oleva E30 on puolestaan omiaan tarkempaa työskentelyyn, eli kun väriä haluaa tarkemmin esimerkiksi luomivakoon, ulkonurkkaan tai vaikka ripsirajaan. Sivellin kapenee kärkeä kohti sopivasti pitäen jämäkkyytensä ja menemättä liian lörpöksi. Tämän mallinen sivellin sopii hyvin myös kynällä tehtyjen silmänrajausten pehmentämiseen.

Molemmat siveltimet ovat aitoa karvaa ja vakuuttivat minut laatunsa puolesta niin hyvin ja tehokkaasti, että tahtoisin ehdottomasti kokeilla lisää merkin siveltimiä! (Merkillä on muutrn myös omat ”Vegan”-linkin alta löytyvät siveltimet, jotka ovat puolestaan synteettisiä.)

Loistavaa näissä on myös se, ettei näitä ole pilattu hinnalla. Yhdellä silmämeikkisiveltimellä on hintaa 9-11 dollaria (normaalit, erikseenostettavat siveltimet ovat siis yksipäisiä) ja yhdysvaltalainen firma toimittaa ostokset myös Suomeen. Maksuvälineenä käy luottokortti tai (itse aina suosimani) PayPal.

Postikuluihin pääset tutkimaan täältä, mutta voit myös testata postikulujen määrää lisäämällä ostoksia koriisi ja ilmoittamalla toimitusosoitteen, jolloin sivusto laskee ne automaattisesti.

Minä innostuin ja saatan jopa villiintyäkin mitä noihin siveltimiin tulee.

Kommentit (4)

 1. Senja

  Nuo E30 ja E25 on ehdottomasti mun lemppari silmäsiveltimet Sigmalta! Mun ykkösrakkaudeksi on kuitenkin noussut suositut synteettiset F80, F82 ja F84 kasvosiveltimet <3 Jos jotain aiot Sigmalta tilata, niin suosittelen ehdottomasti hankkimaan edes yhden noista jossain vaiheessa. 🙂

 2. Anonyymi

  Tykkään tosi paljon Sigman siveltimistä. Itse asiassa muita ei nykyään itseltäni enää löydykään (paitsi yksi MAC), kun noissa on kuitenkin niin hyvä hinta/laatusuhde. Toimitus on myös nopea ja ikinä eivät ole jääneet tulliin, vaikka "raja" onkin ylittynyt.

 3. Tiia

  Ihania sävyjä tuossa paletissa, mutta itse pitäydyn edelleen Naked-paletin kannalla 🙂

 4. TMH

  Kiva blogi sulla 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *