Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Sitähän sä kysyit

Kun aletaan puhua ripsiväreistä, on eniten kuulemani kysymys se, tykkäänkö nykyään eniten vanhasta suosikistani Max Factorin False Lash Effectistä, uudesta ihastuksestani Isadoran Big Bold Mascarasta vai kenties Max Factorin FLE:täkin runsaampaa jälkeä tekevästä False Lash Effect Fusionista.

Ihastuin FLE:hen ja FLEF:n Civer Girl -versioon Lash Blast Fusioniin aikoinaan, mutta sittemmin ripseni olivat kokeneet kasvupyrähdyksen NeuLashin avulla ja olin ihastunut IsaDoran suuriharjaiseen, välittömästi runsautta tuovaan Big Bold Mascaraan. Oli siis vaikeaa tietää todellista suosikkiani, sillä ripseni olivat olleet niin erilaiset kahta muuta mascaraa käyttäessäni.

Päätin siis ottaa revanssin näiden kolmen mascaran välissä ja kutsuin kuvausryhmän paikalle.

Kolme mascaraa, kolme harjan mascaramassaan dippausta ja kolmekymmentä harjanvetoa.

Mikä mascaroista suoriutui parhaiten?

Alkujaan suosikkini oli Max Factorin False Lash Effect, jolla sain ripsiini hyvin pituutta ja erottelua, mutta myös ihanaa tuuheutta. Ihan muutamalla vedolla efekti ei syntynyt, vaan temppi vaati erityistä levitystekniikkaa, jossa harjaa ei vedetä suoraan ripsien läpi tai siksakata, vaan jossa harjaa pyöräytetään ripsienpintaa vasten, jolloin massa tarttuu niihin, mutta ripset erottuvat hyvin.

Kolmellakymmenellä harjanpyöräytyksellä ja kolmella mascarandippauksella lopputulos oli hieman lisää pidennystä, mukava erottelu ja jonkun verran tuuheutta. Mascarassa on hyvää se, että tuuheuden rakentamista olisi voinut vielä jatkaa pidempäänkin, mutta koska vertailuolosuhteiden tulee olla kaikille mascaroille samanlaiset, lopetin tähän.

Tykkään lopputuloksesta, mutta työtä supertuuheiden ripsien saamiseksi joutuu tekemään melkolailla ja nämä kolmekymmentä harjanvetoa tekivät ripsistä vasta melko hentoiset.

Max Factorin False Lash Effect Fusion on eurooppalainen versio jenkkilän Cover Girlin Lash Blast Fusionista, josta siis aikaisemmin pidin. Fusionin tästä tekee se, että mascara tuo ripsiin sekä pituutta että tuuheutta ja mascan massa olikin hieman FLE:tä vahamaisempaa ja paksumpaa, mistä itse pidän kovasti.

Mascara toi selvästi enemmän runsautta kuin edellinen, mutta erotteli ripset yhä myös samalla. Tykkään tästä yhä enemmän kuin tavallisesta FLE:stä, sillä pitkät ripseni kaipaavat ennen kaikkea tuuheutta ja runsautta ja koin saavani niitä tämän vahamaisemmalla koostumuksella enemmän.

Tuuheuden rakentamista olisi voinut jatkaa vielä näiden kolmenkymmenen vedonkin jälkeen ja lopputuloks olisi yhä pysynyt siistinä.

IsaDoran Big Bold Mascara on ollut uusin ihastunukseni sen välittömästi tuuheutta ja runsautta tuovan koostumuksen vuoksi. Harja on muita kookkaampi ja toisin kuin kaksi muuta harjaa, on sen harja perinteisemmän mascaraharjan näköinen.

IsaDoran mascara tuo ripsiin niin hyvää tuuheutta lähes heti, että olin jo kymmenellä vedolla samassa tuuheuspisteessä kuin edellisellä mascaralla kolmenkymmenen vedon jälkeen. Kahdenkymmenen vedon jälkeen meinasin jo lopettaa, mutta jatkoin kolmeenkymmeneen vetoon asti.

Itseasiassa lopputulos tämän mascan kohdalla oli parhaimmillaan jossain kymmenen ja kahdenkymmenen vedon paikkeilla, jolloin kaikissa ripsissä oli runsaasti mascaraa, mutta ripset näyttivät yhä siisteiltä.

Mikä mascaroista oli suosikkini?

No ehdottomasti IsaDoran Big Bold Mascara, sillä sen kanssa tuuheuden ja runsauden sai huomattavasti haastajia nopeammin ja vähemmällä vaivalla.

Oletteko te kokeilleet näitä kolmea mascaraa? Mitä olette tykänneet? Mikä on oma suosikkinne?

(Ja niille parilla mascaranvedolla selviäville, jotka pyörittelevät vetojen määrälle silmiään kerrottakoon, että keskimääräinen ripsivärin vetojen määrä silmissä on yhteensä kuulemma noin 70 vetoa, minkä allekirjoitan itse mutisematta ja korotan toiseen potenssiinkin jopa joskus.)

Kommentit (13)

  1. Anonyymi

    tuskin sentään toiseen potenssiin, sehän tarkoittaisi 4900 vetoa.. 🙂

  2. Anonyymi

    paljonko nua kaksi jälkemmäistä ripsari oikeen maksavat ? Ois kiva kokalta nekin.

  3. Aune

    isadora on minunkin suosikkini, aivan upeat ripset saa sillä tehtyä, ja ei todellakaan tartte montaa vetoa laitella 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *