Sinivalkoisen nimeen vannomista

Tänään haluaisin muistuttaa teitä yhdestä kauneudenhoidossa apuvälineenä käyttämästäni ihmeaineesta, jota ilman en pärjäisi. Olen maininnut tästä loistotuotteesta blogissani ennenkin, mutta nyt haluaisin jälleen nostaa sen ihan erityisesti esiin.
Ihoni on tänä kesänä jälleen alkanut hieman temppuilemaan hormonaalisista syistä ja varsinkin jatkuva pieni stressaaminen on saanut sen kukkimaan tavallista ikävämmin. Näppyjen hoitoon minulla on omat kuivattajansa, mutta mitäs sitten, kun näppy on kuivunut ja sen jättämästä kuivasta jäljestä ja mahdollisesti rikkoutuneesta ihosta tahtoo mahdollisimman nopeasti eroon, jotta punaisen jäljen peittäminen on helpompaa? 
Silloin apuun rientää aikamme sankari, tuo kaikkien aikojen legenda, eli Bepanthenin sininen emulsiovoide!
Ilman tätä kaveria minä en pärjäisi. En siis todellakaan. Tämä on pelastanut minut niin monesta kiperästä tilanteesta ja niin usein, etten edes kykene laskemaan. Ja tällä on pelastettu ystäviäkin kriisitilanteissa. Tämä on ollut oikea beauty hero.
Apteekeissa myytävä vaaleanpunaraitaista Bepanthenia ohuempi emulsiovoide on täydellinen nimenomaan näppyjen jälkihoitona, sillä se kosteuttaa ja korjaa ihoa nopeuttaen ihovauruoiden paranemista. Koska kyse on lääkevoiteesta eikä vaan kosmetiikasta, on tehotkin täydytty ihan oikeasti todistaa kunnolla ja tämä tosiaankin toimii.
Oma nassuni näyttää usein illalla sänkyyn suunnistaessani tältä. Olen täppäillyt paranemisvaiheessa olevat näpyt Bepanthenin emulsiovoiteellani ja annan sen vaikuttaa yön yli kaikessa rauhassa saaden usein loistavia tuloksia aikaan jo yhdessä yössä.
Tämä on sellainen tuote, josta tämä tyttö ei kyllä ikinä luovu! Ja kun joku kuitenkin kysyy, käykö punaraitainen Beptanhen samaan hommaan, niin sanon, että huomattavasti huonommin. Tämän version koostumus on ohuempi ja vähemmän rasvainen, joten tämä ei muodosta samanlaista paksua kalvoa iholle. Näppyihin taipuvaisilla ihmisillä kun tuo punaraitainen Bepanthen saattaa jopa lisätä näppyjä iholla.
Muita sinivalkoisen nimeen vannovia?
Kommentit (34)
  1. Paras tuote ikinä, helpottaa huomattavasti yksittäisten näppyjen paranemisprosessia ja varsinkin seuraavan päivän meikkauoperaatiota 🙂 Olisiko sinulla ehdottaa näin syys/talvikautta ajatellen kuivalle/epäpuhtauksiin taipuvalle iholle tehokasta kosteusvoidetta, joka kosteuttaa tehokkaasti mutta ei tuki ihohuokosia? Myös muista luottotuotteistasi ihon (ja epäpuhtauksien) hoidossa olisi mukava kuulla lisää 🙂

    Kivaa syksynalkua sinne!

    1. Lumenen Arctic Aqua ainakin on ollut mielestäni mukava. Samoin Clarinsin Hydra Matte Lotion. 🙂

  2. Mä olen käyttänyt punaraitaista talvisin huuliin. Enpä ole ajatellut tätä näppyihin. Pitää kokeilla kun naama on ottanut itseensä ja koko ajan on loppuvaiheen ärsyttäviä jälkiä naamassa.

    1. Suosittelen, aivan loistava tuote! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *